Sinirden uyuyamadim

Ne is yapiyorsunuz merak ettim. Boşansanizda baska sehirde olsanizda yapabilecekseniz sorun degil. Esinizd sevginizin sayginizin olmasi guzel ama kp in kiskancliklari bitirecek sizi. Bu adam boyle gelmis boyle gider yasiniz kac? Cocuk yapmayin sakin

Kizlar meslegimi ozelden yazabilirim. Burda tanidiklar olabilir.soyle soyliyim buyuk bir firmaydi referansi cok yuksek taninmis guzel bir sirketti

Nolur bize ne yapayım diye sorma.. Ailesinin lafıyla sana karşı duran bi adamın lafıyla mesleğini bırakmışsın... Nasıl böyle bi hata yapabildin kardeşim? Ailelerden uzakta, kimsenin karışmadığı, her istediğimin alındığı, asla para lafının yapılmadığı, 15 aylık bi bebeğimin olduğu mutlu bi evliliğim var çok şükür. Ama çalışmadığım için kendimi çok güvensiz hissediyorum. Hayatta herşey insan için. Sırf böyle senin başının önde tutmanı isteyen insanlara inat senin deli gibi çalışman lazım. Sakın işini bırakma sakın... Ailen de arkanda zaten. Ailesinin lafıyla sana mesleğini bıraktıran adam yine onların lafıyla kapının önüne koyar. İnsan kendi değerini kendisi belirler. O pis kp nin seni ezmesine sindirmesine müsade etme. Kocanın değişeceğini zamnetmiyorum...

kesinlikle katılıyorum. yuva yıktıkları için bu dünyadan bizden helallik almadan gitmesinler tek duam bu

Herbiriniz o kadar guzel o kadar guclu kadinlarsinizki.dun aksamki dusuncelerimden eser yok.sabah siddetli karin agrisiyla uyandim.evet hakliyim basim dik ama gucsuzum artik.koskoca bir aileyi gecindiridim.tek adami yonetemedim.kizlar aileme yardim ettigimi her firsatta soyluyorumki size hani benim calisma sebebim kariyer filan degildi aileme catisi akmayan bir ve soba dumandan hergun bogulan kardrslerime iyi bir hayat sunabilmekti.yaptim cok sukur.ama boyle zihniyetteki adamlar cokbzormus.zenginler ama parayi kullanamiyorlar.yerin dibindeyim. Her ay yemek yol haric 3 bin net alirdim.bakimliydim.hani kendimi iyi hisesderdim.belki kendime cok sey alamazdim esime yardim etmekten ama yine toplum icinde sayginligm vardi.kizlarla bir kahve yemek yiyebiliyordum.mesela suan istesem bir kere git der ikincide cok para gidiyor diyecekler.ve ben hayatim boyunca bir erkekten para beklemedim.

Hem eşini , hem işini bırakmışsın.
Cidden kp ve kv ile bu duruma gelmek çok zor.
Gerçekten boşanacaksan keşke aileni çağırsaydın.
Şimdi boşanmadan o eve tekrar dönmek daha zor olmayacak mı ?

Hem eşini , hem işini bırakmışsın.
Cidden kp ve kv ile bu duruma gelmek çok zor.
Gerçekten boşanacaksan keşke aileni çağırsaydın.
Şimdi boşanmadan o eve tekrar dönmek daha zor olmayacak mı ?
Bende onu dusunuyorum gidersem ne yapacagim diye.ama donmemek hayrima. Esim keske babama karsilik vermeseydin dedi.babasi ustume yurudugunu soylelemus bile

Duruşunuza bayıldım. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Eşiniz adam olup evin içini kimseye yasıtmaz ve kimseyi konuşturmazsa mutlu olursunuz, yoksa böylesi çok zor ne yazık ki..

Bende onu dusunuyorum gidersem ne yapacagim diye.ama donmemek hayrima. Esim keske babama karsilik vermeseydin dedi.babasi ustume yurudugunu soylelemus bile

Bu kadar yalancı bir kp .
Aileniz yanınızda olduğu için çok şanslısınız.
Yürütemeyeceksiniz , yolu biliyorsunuz.

dediki babani araycagim gelsin alsn dedi kayinpeder.
En nefret ettiğim söz.Ne demek gelsin seni alsın. Hiç kimse bir bayana eşya muamelesi yapamaz. "Sen kim oluyorsun da benim evimden beni kovuyorsun. İsterse oğlun eşyalarını alıp sizin yanınıza gider" deyip evden kovardım.

Onlar beni gonderirler. Ve evdeki tum ceyizimi biraktm cikrm.gozumde yok zaten cikarken yine buyugumsunuz size halkim gecmisse helal olsun ama oglunuza gecen her hakkimi allah sorsun deim ciktm

Calismayan es alsalarmis o zaman...
Neden baska bir semte tasinmadiniz ki?

O evden ciktiysan geri donme bi daha,cunku donuste sonuclari daha agir olur kaldiramassin..
Dik durusunu takdir ettim kp karsinda,ezdirmedin kendini bundan sonrada ezdirme..

Kayinpederiniz sürekli eşinizi ezdiginiznden bahsediyor neden? Sürekli benim paramla yapıldı ben aldım ben yatırdım modunda mısınız? Bana göre bayanlar kesinlikle çalışmalı.Ama sürekli parasını one atan kadınlar da çok egreti duruyor

Son düzenleme:
Evet oda bunu soyluyor.sen aldigini soyluyorsum diyor. Ama bomba olayda sen ne verdinki diyor

Evet oda bunu soyluyor.sen aldigini soyluyorsum diyor. Ama bomba olayda sen ne verdinki diyor
Biraz politik olmalısınız evlilikte.Calisitiginizi para kazandiginizi yeri geldikçe vurgulayabilirsiniz. Bakın vurgulayin diyorum çünkü bu şekilde kelimelere dökmek hoş durmuyor.siz de sürekli bunu baslarina kalktığınız için artık ters tepmiş yaptığınızı da kabullenemiyorlar. Bu konuda siz hatalisiniz bence kayinpederiniz zaten calismanizi istemiyor.esiniz de bu durumdan skintili oldugu için size karşı cephe olusturmuslar haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…