- 24 Ağustos 2018
- 4.311
- 11.020
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Kizlar meslegimi ozelden yazabilirim. Burda tanidiklar olabilir.soyle soyliyim buyuk bir firmaydi referansi cok yuksek taninmis guzel bir sirkettiNe is yapiyorsunuz merak ettim. Boşansanizda baska sehirde olsanizda yapabilecekseniz sorun degil. Esinizd sevginizin sayginizin olmasi guzel ama kp in kiskancliklari bitirecek sizi. Bu adam boyle gelmis boyle gider yasiniz kac? Cocuk yapmayin sakin
Ya hadi kv durumları filan neyse de bu kp lere ne oluyor allah aşkına??
Koskoca kaç yaşına gelmiş yaşlı başlı adamlar utanmadan gencecik gelinlerle uğraşıyor baya baya oturup laf yarışına filan giriyorlar.
Bunu yaparken de hiç utanmıyorlar?
Valla konu sahibi ben aşkımdan ölsem böyle bi babası olan adama geri dönmem hayatta.
Güya çok dindarlar bir de kapalılar filan ama bir yuvayı dağıtıp bunun vebalini alıyorlar.
Bende onu dusunuyorum gidersem ne yapacagim diye.ama donmemek hayrima. Esim keske babama karsilik vermeseydin dedi.babasi ustume yurudugunu soylelemus bileHem eşini , hem işini bırakmışsın.
Cidden kp ve kv ile bu duruma gelmek çok zor.
Gerçekten boşanacaksan keşke aileni çağırsaydın.
Şimdi boşanmadan o eve tekrar dönmek daha zor olmayacak mı ?
Bende onu dusunuyorum gidersem ne yapacagim diye.ama donmemek hayrima. Esim keske babama karsilik vermeseydin dedi.babasi ustume yurudugunu soylelemus bile
Bende onu dusunuyorum gidersem ne yapacagim diye.ama donmemek hayrima. Esim keske babama karsilik vermeseydin dedi.babasi ustume yurudugunu soylelemus bile
En nefret ettiğim söz.Ne demek gelsin seni alsın. Hiç kimse bir bayana eşya muamelesi yapamaz. "Sen kim oluyorsun da benim evimden beni kovuyorsun. İsterse oğlun eşyalarını alıp sizin yanınıza gider" deyip evden kovardım.dediki babani araycagim gelsin alsn dedi kayinpeder.
Gucum yok vallleras 50 kiloya dustum.uc gundur sadece su ve corba. Haksizligi gururuma onuruma yediremiyorum.Bu kadar yalancı bir kp .
Aileniz yanınızda olduğu için çok şanslısınız.
Yürütemeyeceksiniz , yolu biliyorsunuz.
Onlar beni gonderirler. Ve evdeki tum ceyizimi biraktm cikrm.gozumde yok zaten cikarken yine buyugumsunuz size halkim gecmisse helal olsun ama oglunuza gecen her hakkimi allah sorsun deim ciktmEn nefret ettiğim söz.Ne demek gelsin seni alsın. Hiç kimse bir bayana eşya muamelesi yapamaz. "Sen kim oluyorsun da benim evimden beni kovuyorsun. İsterse oğlun eşyalarını alıp sizin yanınıza gider" deyip evden kovardım.
Kuzum tayinCalismayan es alsalarmis o zaman...
Neden baska bir semte tasinmadiniz ki?
O evden ciktiysan geri donme bi daha,cunku donuste sonuclari daha agir olur kaldiramassin..Kizlar gunaydin.
Inanin sinirden uyuyamadim ve paylasmak istedim.ben calisiyorum ve acik bir bayanim.genelde sac fonlu yuzumde hafif makyajim her zaman vardir.cunku dogal guzelligi cok olmayan biriyim.ayrintilari anlatiyorum konuyu baglayacagim.
Esimin aileside hep tesetturlu ama modern tesetturlu.yani esarbini acsalar evde hepsinin saci sari rofleli ombreki.ve son model arabalar var altlarinda.konu sapmasin lutfen amacim farkli.
Ben kendimi bildim bileli bekarken de cakisirdim.nisanliyken ailem bunlara kizimiz calisacak o evde duramaz hem sigortasi icin hem kendi icin demisti.bunlarda tabiki kendi bilir bizim icin farketmez demisti.
Ve 2 gun once esimle tartisma yasadik babasida bizdeydi.adam aynen su sozleri sarfetti."sen zaten alisiksin gec gelmelere.sen cok rahatsin.bizim mezhebimizde genislik yok.sen para getiriyorsun diye benim oglum evin erkegi.ve esimide gaza getirdi.esimle hep tartisirdik ama gunun sonunda esim sarilmadan uyumazdi.bu adam esime oyle laflar ediyorki.simdi bana sart kostular isi biraktirdilar.gul gibi meslegimden oldum.kayinpederimle tartisirken esim evde yoktu ben bana her soylenene cevap verdim.muhtemelen farkli anlatti.dediki babani araycagim gelsin alsn dedi kayinpeder.sen zahmet etme ben ararim dedim.babami aradim baba gel dememle adam hemen kapat telefonu bileti aldim bir cöp alma o evden cik dedi.ciktim geldim.esim agladi telde kendini torpulemen lazim cok rahatsin.bizde boyle kadin olmaz.beni paranla eziyorsun dedi.bebde agzima geleni saydim.suan ailemdeyim siz soyleyin arkadaslar ne yapayim.esimi sevmiyorum degil ama adam dibimizde oturuyor ve bizimki ailesini atmaz.
Evet oda bunu soyluyor.sen aldigini soyluyorsum diyor. Ama bomba olayda sen ne verdinki diyorKayinpederiniz sürekli eşinizi eşiğinden bahsediyor neden? Sürekli benim paramla yapıldı ben aldım ben yatırdım modunda mısınız? Bana göre bayanlar kesinlikle çalışmalı.Ama sürekli parasını one atan kadınlar da çok egreti duruyor
Biraz politik olmalısınız evlilikte.Calisitiginizi para kazandiginizi yeri geldikçe vurgulayabilirsiniz. Bakın vurgulayin diyorum çünkü bu şekilde kelimelere dökmek hoş durmuyor.siz de sürekli bunu baslarina kalktığınız için artık ters tepmiş yaptığınızı da kabullenemiyorlar. Bu konuda siz hatalisiniz bence kayinpederiniz zaten calismanizi istemiyor.esiniz de bu durumdan skintili oldugu için size karşı cephe olusturmuslar haliyle.Evet oda bunu soyluyor.sen aldigini soyluyorsum diyor. Ama bomba olayda sen ne verdinki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?