Sinirden uyuyamadim

Ben anlamadim. Tayin icin orada olabilirsiniz. Tamam anlarom da neden dipdibe evlerde oturdunuz. Baska mahalleye baska semte tasinsaydiniz o şehirdeki? Bu kadar yakin oturursaniz adam dirt pirt gelir.

Ama simdi surekli sen ne kadar maas aliyorsn diyeb3 defa sordu k.peder. birde surekli bunoaralar nereyebgidiyor diyo bende anlatiyorum bu defada sen soyluyosn diyo.zaten pskilojik destek almasi lazim kendi cocuklarida diyor

Ben anlamadim. Tayin icin orada olabilirsiniz. Tamam anlarom da neden dipdibe evlerde oturdunuz. Baska mahalleye baska semte tasinsaydiniz o şehirdeki? Bu kadar yakin oturursaniz adam dirt pirt gelir.
Esim onlar dibimizde olsun yasli insanlar dedi.diger kardesleri sadece arayarak destek veriyor anne babaya.bizimki maddi manevi.maddi olmasina raziyimda manevi olarak esini boyle yerle bir ederek olmamliydi

Bence dik duruşunuzu bozmayın kp nasıl üstünüze yürür ya? Aklım almıyor. Bence yöneticinizle konuşun ve işinize geri dönün ama o eve gitmeyin ya otelde kalın ya da bi yakınınızda madem gül gibi dediniz onu da kaybetmeyin. Ve eşinize geri dönersenizde ya oradan taşının ya da artık sizi korusun mesafeli olun onlara karşı da taviz vermeyin hiçbir şekilde siz daha ne yapacakmışsınız o kadar borç öde ameliyat parası öde nankörlük yaptıkları.

Bu arada bir ayrinti daha var cok onemli.evliligimizn ikinci ayinda esimle tartismistik.uzaktaydik herkesten.esim bana burasi benim evim bir yere gitmem dedi.ve bagirip cagirinca ben evden ciktim.ailem uzakta oldugu icin cok luks kaliteli bilindik bir otelde kaldim o aksam.ama sabaha kadar uyuyamadim.oda otelin kapisinda arabada bekledi.yani oda nerde oldugumu bildi gordu bekledi. Ve bu olayim ustunden aylar gecti bun olayi babama anlatiyo babasi. Bir gun kaldim ikinci gun sabahtan evime geldim hami kavga buyumseun diye.sorun maddiyat deildi calismam degildi cok farkli sebeptendi.babami arayip senin kizin otelde 2 gun kalmis bu bize yakismaz bizim nikahmizdayken demis. Babamda benim oyle birseyden haberim yok annesine soylemistir.benim kizim asla yanlis birsey yaomaz saglamdir gururludur. Ama damarina basarsaniz asla bisey yaptiramassiniz demis. Sonra babama gercegi anlattm bir gun kaldim baba dedim ayni evde o aksam kalamazdim zarar verebilirdi dedim. Babam sen canini sikma ben seni sokakta bulmadim o haysiyetsizlere yedirmem dedi

İşinize geri dönün işi niye bıraktınız?
Ben olsam ağzıma geleni sayardım aynen burda yazdıklarınızı yazardım. Muhafazakar geçinen süslümanlarsanız benim işime karışacağına kızının yüzünün boyasına karış derdim.

Ay ne kadar basit seyler yüzünden ayrılıklar yasanıyor bir kere kayınata yanında eşle tartışılmaz tartışılırsa onada söz hakkı verilmiş olunur sonra böyle sonuçları olur evlenirken maaslef evlenene kadar hersey süt liman evlendikten sonra gercek kişilikler ve niyetler ortaya çıkıyor sonra sizde calismak istiyorsanız calışın ama kantarın topuzunu kaçırmayın orta yolu bulun evlilikte herşeyin orta yolunu bulmak gerekir umarım cocunuz yoktur Varsa ceremesini onlar ceker

K
Soyledim iste cherry herseyi yuzlerine vurup geldim.burda ne dediysem hepsini dedim.kizlarda ona kiziyor yaniste neden k.pedelr muhatap oldun diye

İşi bırakmasan iyiydi ya anlaşamaz dönmezsen ne olacak. Nankörlük yaptıkları hem çalış borç öde sonrada işten çıkarttır evden gönder. Uzak bir yere taşınmalısın yoksa zor.

Cocugum yok.ama esimle kayinpederin yaninda tartismadik.esim gidip anlatmis

Kizlar birde aranizda saglikcilar varmi. Uc gundur sadece su ve corba.eridim resmen. Midem almiyor. Bana onerecgnz biseyler varmidir

Seni alırken gözü nereye bakıyormuş acaba kp bir de durup dururken mi böyle bir konu açıldı?Yalnız senin ve ailenin güçlü yönünüzü takdir ettim keşke benim de ailem armadanda dursa bırak gel dese hiç düşünmezdim benim de daha geçen açtığım para konum var ekonomik özgürlüğüm olduğu halde bu kadar eziyorlar bir de çalışmasam ne yaparlar

Isin en aci tarafi ne biliyomusn ne verdinki diyorlar. Yine bakma ailen onlardan iyidir. Dedemin bir lafi vardi kan baginiz olmayan kimseye cok kiymet vermeyin hakli cikti bu komuda.yani es ailesi okarak diyorm

K

Soyledim iste cherry herseyi yuzlerine vurup geldim.burda ne dediysem hepsini dedim.kizlarda ona kiziyor yaniste neden k.pedelr muhatap oldun diye

Ablacım yöneticiyle konuş işine dön öncelikle

Yani senlik bu durum da yok aslında, eşin karışmayın demeliydi. Kp de bir kocakarı kılıklıymış ona ne senin üstünden başıdan. Sayıp söverek çok iyi yapmışsın içim soğudu.

Isime artik donebilirmiuim bilmiyorum kim olsa kabul etmez.adamlari bir gunde yzu ustu biraktim geldim

Ailesini atmasin zaten ama dengeyi kursun, kayinpeder veya kayinvalidenin sırf oğulları ile evli diye biri ustunde hakimiyet kurma, gelin diye istedigi şekilde davranma haklari yok, herkes haddini bilsin..
Baskın ve lafın altında kalmayan birine benziyorsun, o zaman kurallarini koy.. Mantik cercevesinde olsun ki surekli olsun.. Yani "ailenle gorusme, aileni sil" gibi şartlar koşma mesela.. Kendi eviniz ve hayatınızın sınırlarını çizin, bu da kocada bitiyor en çok..

Ne biçim insanlarmış kayınpederin için zaten söyleyecek laf bulamıyorum terbiyem müsade etmiyor
Eşin de arkanda duramamış babasının emrinde demek ki..
Gerektiğinde tabi ki geç gidebilirsin eve işin olur arkadaşlarınla buluşursun vs bunun mezheple ne alakası var
İşten asla ayrılmamalıydınız
Bide baban gelip alsın demiş terbiyesiz gerekirse ben giderim babam neden alsın deseydiniz
Böyle cahil insanları evire çevire dövmek istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…