- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi akasayalar
-
Ama simdi surekli sen ne kadar maas aliyorsn diyeb3 defa sordu k.peder. birde surekli bunoaralar nereyebgidiyor diyo bende anlatiyorum bu defada sen soyluyosn diyo.zaten pskilojik destek almasi lazim kendi cocuklarida diyorBiraz politik olmalısınız evlilikte.Calisitiginizi para kazandiginizi yeri geldikçe vurgulayabilirsiniz. Bakın vurgulayin diyorum çünkü bu şekilde kelimelere dökmek hoş durmuyor.siz de sürekli bunu baslarina kalktığınız için artık ters tepmiş yaptığınızı da kabullenemiyorlar. Bu konuda siz hatalisiniz bence kayinpederiniz zaten calismanizi istemiyor.esiniz de bu durumdan skintili oldugu için size karşı cephe olusturmuslar haliyle.
Esim onlar dibimizde olsun yasli insanlar dedi.diger kardesleri sadece arayarak destek veriyor anne babaya.bizimki maddi manevi.maddi olmasina raziyimda manevi olarak esini boyle yerle bir ederek olmamliydiBen anlamadim. Tayin icin orada olabilirsiniz. Tamam anlarom da neden dipdibe evlerde oturdunuz. Baska mahalleye baska semte tasinsaydiniz o şehirdeki? Bu kadar yakin oturursaniz adam dirt pirt gelir.
Soyledim iste cherry herseyi yuzlerine vurup geldim.burda ne dediysem hepsini dedim.kizlarda ona kiziyor yaniste neden k.pedelr muhatap oldun diyeİşinize geri dönün işi niye bıraktınız?
Ben olsam ağzıma geleni sayardım aynen burda yazdıklarınızı yazardım. Muhafazakar geçinen süslümanlarsanız benim işime karışacağına kızının yüzünün boyasına karış derdim.
Cocugum yok.ama esimle kayinpederin yaninda tartismadik.esim gidip anlatmisAy ne kadar basit seyler yüzünden ayrılıklar yasanıyor bir kere kayınata yanında eşle tartışılmaz tartışılırsa onada söz hakkı verilmiş olunur sonra böyle sonuçları olur evlenirken maaslef evlenene kadar hersey süt liman evlendikten sonra gercek kişilikler ve niyetler ortaya çıkıyor sonra sizde calismak istiyorsanız calışın ama kantarın topuzunu kaçırmayın orta yolu bulun evlilikte herşeyin orta yolunu bulmak gerekir umarım cocunuz yoktur Varsa ceremesini onlar ceker
Is gitti daha oraya donemem adamlari birgun yuz ustu biraktmİşi bırakmasan iyiydi ya anlaşamaz dönmezsen ne olacak. Nankörlük yaptıkları hem çalış borç öde sonrada işten çıkarttır evden gönder. Uzak bir yere taşınmalısın yoksa zor.
Isin en aci tarafi ne biliyomusn ne verdinki diyorlar. Yine bakma ailen onlardan iyidir. Dedemin bir lafi vardi kan baginiz olmayan kimseye cok kiymet vermeyin hakli cikti bu komuda.yani es ailesi okarak diyormSeni alırken gözü nereye bakıyormuş acaba kp bir de durup dururken mi böyle bir konu açıldı?Yalnız senin ve ailenin güçlü yönünüzü takdir ettim keşke benim de ailem armadanda dursa bırak gel dese hiç düşünmezdim benim de daha geçen açtığım para konum var ekonomik özgürlüğüm olduğu halde bu kadar eziyorlar bir de çalışmasam ne yaparlar
K
Soyledim iste cherry herseyi yuzlerine vurup geldim.burda ne dediysem hepsini dedim.kizlarda ona kiziyor yaniste neden k.pedelr muhatap oldun diye
Isime artik donebilirmiuim bilmiyorum kim olsa kabul etmez.adamlari bir gunde yzu ustu biraktim geldimAblacım yöneticiyle konuş işine dön öncelikle
Yani senlik bu durum da yok aslında, eşin karışmayın demeliydi. Kp de bir kocakarı kılıklıymış ona ne senin üstünden başıdan. Sayıp söverek çok iyi yapmışsın içim soğudu.
Psikiyatriste gitmelisin. Anorexia olabilorsin. Yeterince seratonun salgilanmadigi icin beyindeki açlık merkezin kapanmis.Kizlar birde aranizda saglikcilar varmi. Uc gundur sadece su ve corba.eridim resmen. Midem almiyor. Bana onerecgnz biseyler varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?