Sinirden uyuyamadim

Belki herseyim yanlistir evliligim sure boyunca yaptigim en dogru sey ailene duzgun davran.incitme.yazik yaslilar.hep bunlari dedim.o konuyu inkar etmiyor zaten.sil demem asla cunku kendi ailem var

Psikiyatriste gitmelisin. Anorexia olabilorsin. Yeterince seratonun salgilanmadigi icin beyindeki açlık merkezin kapanmis.
Eyvahlar olsun.istahi acan tek ilac varboda evde suan var iceyim ozman. Yoksa nasil engelleyebilirim.birde canim aniden isi biraktim.takilarimi biraktim ellerine verdim.lanet oksun dedim ciktm. Cok az param var.ailem biseyler aliyor ben surekli param var diyorum.gerek yok diyorum. Sirf benim halime uzulmesinler diye. Maasim birinde yatacak. O ilaci eskiden kullaniyodum.suan pskiyatr ve psikologa gidemem.onerecegin baska neler var kuzum

Iste ben dedimmki babamn gelmesine getek yok ben giderim aliskinsin zaten her yere tek gitmeye dedi. O oyle diyince babami aradim.

Psikiyatriste gitmelisin. Anorexia olabilorsin. Yeterince seratonun salgilanmadigi icin beyindeki açlık merkezin kapanmis.
Sonanda bilindik alerji surubu var istah acan hemen alsam istahi acsam anoreksiya zemin hazirlamam dimi az da olsa.ne olur icimi ferahlatacak birsey soyke.

ya işini neden bıraktın ki Ben en çok ona üzüldüm.

ya işini neden bıraktın ki Ben en çok ona üzüldüm.
Bak birgunde tum kariyerim param pulum gitti.yanima 3 canta iki bluz iki ayakabi iki kot getrdim.simdi yukarda arkadas var sonanda anoreksiya yakalnmis olablirsn diyo hastaneye gidicek param cok az. Ailem var arkamda ama utamcimdan diyemiyorum.herseye gerek yok param var diyorum.Allahim yer yarilsa girsem

Esinle konstunuz mu bu olanlar ardindan? Neler dedi?

ya
dur üzme kendini. bu ise tekrar giremez misin. baska yollar da bulunur. asla kendini hirpalama Ben de çok kırıldım üzüldüm..sonra vucudum tepki verdi tabi bir yerlerim agrımaya başlayinca dedim ki değer mi ...olan bana oluyor. hastalansam kimse bakmaz yine bir basima kalirim. ondan sonra kendi kendime mutlu edecek şeyler buluyorum film izliyorum dondurma yiyorum. sana tavsiyem iş çok sen gencsin. pes etme mutlu ol inadina mutlu inadina başı dik!

Iste ben dedimmki babamn gelmesine getek yok ben giderim aliskinsin zaten her yere tek gitmeye dedi. O oyle diyince babami aradim.
Resmen kiskirtmis sizi. Siz de düşmussunuz tongaya.
Erkek tarafi geline el kızı der ama kadınlar da kendini el kızı görüyor, kendini o eve ait hissetmiyor. Diyemediniz mi? Burası benim evim. İsteyen gidebilir. Siz de gidebilirsiniz diye. İşiniz için üzüldüm, yazık olmuş gerçekten.

Yok ona gore onun evi.adam hep diyor zaten burasi benim evim ben burda cok rahatim hersey temiz ve konforlu diyordu

Yok ona gore onun evi.adam hep diyor zaten burasi benim evim ben burda cok rahatim hersey temiz ve konforlu diyordu
İste diyorum ya. Burası benim evim diyeceksiniz. Kirilacagini dusunmeyeceksiniz.
Basimiza ne gelirse zaten, aman karşımızdaki üzülmesin, kirilmasin, tadimiz kacmasindan geliyor.

evde otur bol bol alisveris yap

sonraaa noooopiim cok skiliyorum de

Ailenin yanindan donme. Ise basla hayatini kurtar. Senin para kazanmam özgür olman batmiş o mutaassıp hayatlarina. Yoksa onlar gibi okur cikarsin.
Babani da tebrik ediyorum ayrica ..

Eskiden büyükler evlatlarının yuvası yıkılmasın diye üzerlerine titrer,rahatsız olduğu konulara bile ses etmeden aman onlar iyi olsun yeter derdi hoş hala vardır elbet bu nadir insanlardan Kp lere ne oluyor evlatlarına her dediğini yaptırmaya alışmış insanlar Ne yazıkki bu geleneklerini onların eşleriyle devam ettirmeye devam ettirmek istiyorlar.
Artık siz kendinizden,kişiliğinizden ,doğrularınızdan ödün vermeyin lütfen. Eğer eşiniz evliliği kurtarmak istiyorsa kendisi adım atar Ve ailenizin bulunduğu şehirde Ya da bambaşka bir şehirde kurduğu yuvaya sahip çıkar.Aksi takdirde bu baskılar devam edecek ve siz sizi yaşayamayacaksınız

Peki ailesi ve esiniz neden sizin kazandığınız paraya ve isinize bu kadar takti.

Peki ailesi ve esiniz neden sizin kazandığınız paraya ve isinize bu kadar takti.
Cunku babasi hep diyorki hesapliyorum sizin maas bu kadar giriyor siz bu paralari ne yapiyorusniz diyo bende acik acik oglunuz her yeni cikan telefonu arabayi aliyor bu yizden diyorum.zaten taniyanlarda biliyor esimin cok luks takildigini.ama bana karsi evlendiktem sonra cok harcama yaomaz.cok cok getekliyse alirdi.zaten evlendim ilk iki ay calismadim anladim basima gelicekleri. Hemen eski mudurumu aradim burdaki subeye verdi.oda gitti zaten simdi cok sukur isimide kaybettm

Kizlar suan cok daha kotu bir durum var yediklerimi aninda cikariyorum uc gundur su ve corba.Allah askina bisey soyleyin ben ne yapacagim.lomma sokamiyorum ac karnim ama yiyemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…