Sinirden uyuyamıyorum..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Sinirden uyuyamıyorum..
Konum bu sefer farklı... Sizi bile bıktırmış olabilirim gerçekten şuan psikoloj olsa giderdim..
Bir kaç saat sonra cici kayınvalidem gelcek tek başına bizde en az on gün bu sıcakta klcakmış.. Neden geliyo bizle npcak sadece hayatta iki gün gördük brbeimizi eşim de bn de istemiyoruz ama malesef gelebilir miyim bile demeden ben geliyorum demiş.. Bunun yüzünden çok sinirliyim.. Adet döneminde olduğum için on katına çıktı.. İçimde çok büyük bi sinir var derin nefes alıyorum ikide bir geçsin diye.. Başım çatlıyor ağrıdan... Uykum var uyuyamıyorum..
Eşimi de sinirlendirdim başının etini yedim o da bi ton laf söyledi moralim bozuk kalbim kırık.
Bütün insanlar iyi ve güleryüzlü olduğumu söyleer eşime akrabaları ne gzl kız bulmuşsun der misafirliğe her gelen memnun kalır da gider...
Büyüklerime saygısızlık etmem asla kötü davranmam insanlara..
İçimde kötü niyet gerçkten yoktur herkes saf olduğumu söyleer iyi niyet anlamında..
Gerçekten insanlara kötülük de yapamam.. Kurnaz değilimdir mesela pi..lik düşünmem hiç.. Ama bencilim, çok şikayet ediyorum herşeyi.. Sürekli olumsuz düşünür yanındakini bıktırırım.. Arkadaşım olur sohbetim iyidir kolay arkadaş edinirim ama çok yakın olup sürekli görüşmek bana göre değildir hoşuma gitmez içli dışlı olmk..
İnsanlarla herşeyimi paylaşmayı sevmem,sabırsızımdır.. Misafir yatılı olarak ailemden çok alışkın değilim bize çok misafr gelmezdi yatılı az gelirdi.. O yüzddn bn pek sevmiyorum da şimdş kadın gelecek on gün çok stresliyim. İstenmediği yere zorla gelşyor...
Eşim beni gezdirir bana bakar hiç kavga çıkarmaz iyi davranır ama ben ona hep şikayet ediyorum kavga çıkartıyorum sürekli olumsuz şeyleri yüzüne vurup konuşuyorum.. Onu hiç anlamıyorum derdinde yannda olmuyorum şikayet etmekten..
Bn çok mutsuzum moralim çok bozuk.
Hiçbir şeyden mutlu olmuyorum herşeye şikayet eder oldum özellikle adet dönemi midir nedr çok sinirli oldum..
Kendimi çok kötü hissediyorum, hayatta hiç mutlu değilim, çok kötü bi dönem geçiriyorum, içime şeytan kaçmış gibi hissediyorum... Ne yapacağım..
Ağlamak istiyorum, gerçekten çok üzgün ve mutsuzum.. Bunların olmaması için ne yapabilirim? Önerisi olan var mı kendi olumsuzluklarıma nasıl engel olabilirim?

Öncelikle zaman zaman bana da oluyor :) bazen herkese sevgi doluyken bazen icime seytan kacmis gbi oluyor... ama bu bir sure sonra geciyor. Olumsuzluklari dusunmek yerine kayinvalidenizle planlar yapabilirsiniz. Aranizz nasil bilmiyorum ama aranizin guzel olmasi icin bir firsat yaratin gece kahveleri sohbetleri , gezmek eglenmek esinizin cocukluguyla ilgili konuşmak iyi gelebilir..

Yani kayinvalideniz degilde arkadasiniz geliyor diye dusunun. 10 gpn guzel vakit gecireceginiz o zaman hersey daha olumlu olabilir... esinizede yansitmasaydiniz keske.

Bu espiriyi bende yapmazsam olmaz, Kv 30 eşin 28 sen 23 yaşındasın yazmayı unutmuşsun :KK53:

Turkuaz mevzuyu amma büyütmüşsün kadın gelsin hele bi belki sıkılıp gidecek sizde çok yüz vermeyin çok gezdirmeyin belki sıkılıp gider sanki temelli gelecekmiş gibi kaç gündür yedin bitirdin kendini.

Öncelikle zaman zaman bana da oluyor :) bazen herkese sevgi doluyken bazen icime seytan kacmis gbi oluyor... ama bu bir sure sonra geciyor. Olumsuzluklari dusunmek yerine kayinvalidenizle planlar yapabilirsiniz. Aranizz nasil bilmiyorum ama aranizin guzel olmasi icin bir firsat yaratin gece kahveleri sohbetleri , gezmek eglenmek esinizin cocukluguyla ilgili konuşmak iyi gelebilir..

Yani kayinvalideniz degilde arkadasiniz geliyor diye dusunun. 10 gpn guzel vakit gecireceginiz o zaman hersey daha olumlu olabilir... esinizede yansitmasaydiniz keske.

Kayınvalidem değil eşimin babasının yeni eşi

Bu espiriyi bende yapmazsam olmaz, Kv 30 eşin 28 sen 23 yaşındasın yazmayı unutmuşsun :KK53:

Turkuaz mevzuyu amma büyütmüşsün kadın gelsin hele bi belki sıkılıp gidecek sizde çok yüz vermeyin çok gezdirmeyin belki sıkılıp gider sanki temelli gelecekmiş gibi kaç gündür yedin bitirdin kendini.

Peki öteki yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz

Yoo kotu falan degilsin. Gayet istememekte haklisin. Bende olsam kocamin basinin etini yerdim bu konuda. baska bi konunu da hatirliyorum onda da 1+1 eve bi dunya insanla gitmistiniz istemeye istemeye. Onda da basinin etini yerdim. Hatta ben olsam ikisini de kabul etmezdim ve istemedigim seyleri zorla yasamazdim. Sen iyi birisin benim yanimda. :)))
Neyse 2 saate geliyomus sayiligun cabuk gecer skma canini

Yoo kotu falan degilsin. Gayet istememekte haklisin. Bende olsam kocamin basinin etini yerdim bu konuda. baska bi konunu da hatirliyorum onda da 1+1 eve bi dunya insanla gitmistiniz istemeye istemeye. Onda da basinin etini yerdim. Hatta ben olsam ikisini de kabul etmezdim ve istemedigim seyleri zorla yasamazdim. Sen iyi birisin benim yanimda. :)))
Neyse 2 saate geliyomus sayiligun cabuk gecer skma canini

Bi de geçen hafta bana sormadan misafr çağırmış 8 kişi yemeğe geldiler bugün..
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya kadın çok kalırsa çok sıcak sen daha gitmiyor musun diyebilirim de cesaret edip utanmazsam eğer İnş

Turkuaz kendi kendini katlettin kaç gündür. Rahatla biraz. Sonuçta geliyor mu geliyor, yapacak bir şey yok. Madem illa ki gelecek iyi vakit geçirmeye çalış. Bu mutsuzluğunun sebebi de konuyla alakalı

Bi de geçen hafta bana sormadan misafr çağırmış 8 kişi yemeğe geldiler bugün..
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya kadın çok kalırsa çok sıcak sen daha gitmiyor musun diyebilirim de cesaret edip utanmazsam eğer İnş
Onu da kabul etmezdim bak ben yada burnundan getirirdim. Yani seni gazlamak istemem ama esin senin fikirlerini pek samllamiyor gibi dusunuyorum konularinda. Hep onun istegi uzerine sekilleniyor. Onun icin vicdan azabi cekme uzdum esimi diye. Haketmesin o da seni ilgilendiren konularda ortak karar alsin.

Sen yine de bu saydığın olumsuz yönleri törpülemeye çalış canım gerçekten dediğin gibiyse etrafındakileri yorarsin...
Gerçekten karşı taraf için tahammül edilebilecek gibi değil. . (Dır dır ve şikayet etmek )

Bunların farkında olman çok önemli ve güzel özelestiri yapabiliyorsun... Kendini tanıyorsun baktın durumlar sarpa sarıyor istemediğin şeyler yapıyorsun telkin de bulun kendine ( bunu yapmamaliyim susmaliyim şuan de )ve oturduğun yerden kalk oda değiştir balkona çık bi hava al ..

Bence yapabilirsin sen kaç gündür konularından az buçuk anladık. . :-) Şaka bi yana yapabilirsin ..

Kp nin eşini de çok şey etme zaten gelmiştir belki de kadın ben yazana kadar.:KK56: misafir de geç..Anlam yükleme çok yüz verme aman sonra bi daha gelmeye kalkar,kendini de yersin bizi de :KK53:

Sen yine de bu saydığın olumsuz yönleri törpülemeye çalış canım gerçekten dediğin gibiyse etrafındakileri yorarsin...
Gerçekten karşı taraf için tahammül edilebilecek gibi değil. . (Dır dır ve şikayet etmek )

Bunların farkında olman çok önemli ve güzel özelestiri yapabiliyorsun... Kendini tanıyorsun baktın durumlar sarpa sarıyor istemediğin şeyler yapıyorsun telkin de bulun kendine ( bunu yapmamaliyim susmaliyim şuan de )ve oturduğun yerden kalk oda değiştir balkona çık bi hava al ..

Bence yapabilirsin sen kaç gündür konularından az buçuk anladık. . :-) Şaka bi yana yapabilirsin ..

Kp nin eşini de çok şey etme zaten gelmiştir belki de kadın ben yazana kadar.:KK56: misafir de geç..Anlam yükleme çok yüz verme aman sonra bi daha gelmeye kalkar,kendini de yersin bizi de :KK53:

Bncede haklısın yorum için teşekkürler iyi geldi.. Oturup pek sohbet etmycm ki zaten etck bişiy de yok

Onu da kabul etmezdim bak ben yada burnundan getirirdim. Yani seni gazlamak istemem ama esin senin fikirlerini pek samllamiyor gibi dusunuyorum konularinda. Hep onun istegi uzerine sekilleniyor. Onun icin vicdan azabi cekme uzdum esimi diye. Haketmesin o da seni ilgilendiren konularda ortak karar alsin.

Evwt uyardım bugün düzgünce

Arkadaş ayrıntıyı kacirmamis haklı gerçekten benim de dikkatimi çekti. .

Gaz vermeyelim evet ama misafirin gidince bi otur konuş eşinle güzelce ( şikayet eder gibi dır dır gibi değil de ) Sen ayarlarsın orasını eşinin nabzını sen daha iyi bilirsin..

Ortak plan yapmak,danışmak olmazsa olmaz sonra sıkıntı çıkıyor. Arada bir plansız ani şeyler tabi ki mazur görülmeli ama denge kurulmalı. .

Geldimi misafir bide niye bu saatte geliyor ki sabah oldu neredeyse ilginç

Back
X