Sinirden uyuyamıyorum..

Farkındasındır elbet konu sahibi eşin senin ne düşündüğünü, ne isteyip, istemediğini zerre umursamıyor. Size danışmadan tek başına kararlar alıp zoraki uygulattırıyor, asıl takılmanız gereken mevzu bu bence.
Misafir gelir, gider ama eşinizin bu tavrı önüne geçmezseniz hayat boyu devam eder. Kadına takılacağınıza eşinizin size danışmadan aldığı ve zorunlu uygulattıklarına takılın.

bu kadar bu kadının savunulmasını da anlamadım
konu sahibi fazla evhamlı abartıyor
ama haklı bir yönü de var
çocuklarını hiçe sayıp babası yaşındaki adamla birlikte yaşayıp tekrar çocuk yapan oğullarına da göz koyar sanki hiç yaşanmamış şeyler dünyada
Kesinlikle. Ya konu sahibinin takintisi var actigi konulara istinaden. Ama hakli da. Kocasina goz koysun koymasin,kim kpinin sevgilisiyle arkadaslik etmek ister ki? Yasi ne olursa olsun. Ben mi eyleyecegim yani kpin askini meskini bana ne yahu? Nikahsiz iliskiye karsi degilimdir hicbir zaman ama bu kadar da vicik vicik bir aileyle de yapamam yani

Bende öncesinde böyle oluyorum sonra biri gelincede yuzumde gerizekali bir gulumseme :KK45:insanlari kirmayayim etmeyeyim mıymıy birsey oluyorum. Rol yapiyorum resmen.icimdeki seytan bayginlik geciriyor benden.:işsiz:
Ben istiyorum ki tartisayim gulmeyeyim kimseyi memnun etmeye calismayayim.biraz kötu olayim ukala olayim. Olacagim ama az kaldi cunku iyi niyetim çok kullanildi bundan sonra mıymınti olmak yok.:olamaz:

Aynı konu için benim bildiğim 3 başlık açıldı. Yönetimden tık yok. Mune Mune etiketleme yapabilmişimdir inşallah.
Tık vardı aslında diğer konusunu taşıyıp birde açıklama yapmıştım ama şöyle de bir durum var, BDV de Şubat ayından bu yana tekrar konular kapatılmıyor kuralı var, topiği uygun başka bölüme taşıyabiliyoruz yalnızca.

Yazdığın son paragraf için en azından kendini biliyosun o da bişeydir...
Normalde iyi bi insan olduğunu da hiç düşünmüyorım şu yazdıklarından sonra.
Kayınpederin ve o kadın da abuk subuk insanlar, düzeniniz çarpık ve tuhaf hayatlarınız var bence.
Bütün bunlar olurken eşin nerde napıyo bu olanlara yorumu ne niye hiçbişeye müdahale etmiyo o da ayrı konu tabi

Son düzenleme:
Birde utanmadan metres muhabetınle geyık yapmışlar
Konu sahıbıde katılmıs pek bir memnun olmus
Ayıp ve kustahlık
Çirkin söylemler varsa lütfen rica ediyorum hemen o yorumların altındaki Şikayet Et butonuna basın, bir hanım için böyle yakıştırmalar hiç hoş değildir.

Arkadaşlar sizene kadının geçmiş hayatından ? Ya da şuan ki yaşadığı ilişkiden ?
Neden real hayatta sergıleyemediğiniz tavırları , çemkiremediğiniz insanların hırsını buradaki toplulukta çıkarıyorsunuz ?
Kız konuyu açmış
Eve gelen hanımın ne metresliği kakmış ne de ahlaksızlığı ..

Hepiniz mi günahsızsınız ?
İnsan taşlar gibi hiç bilmediğiniz bir kafının namusuna dil uzatıp bu kadar çirkinleşebiliyorsunuz ?

Bu kul hakkıdır hatırlatırım.
Hala ama nikahı yok adı altında gır gır geçiyorsunuz .

Size ne ?
Artık şu namus bekcılıgınızı baska yerde yapın
Birde kadın olacaksınız .
Tutup kaldıracsgınız yerde hakkında bılgı sahıbı olmadıgınız ınsan ıcın atıp tutmak ne kadar kolay , biraz hoşgörülü olun lütfen

Mesajlari okudum gercek kayınvalide degilmis kayinpederinin yeni esiymis.Olsun yine de misafir misafirdir. Bunca hakareti haketmez.Samimiyetinize guvenip gelmis belki dertli belki uzaklasmaya ihtiyaci var.sevmedigim misafir bile olsa hic belli edemem sevmedigimi yani icimdeki merhamet duygusu bunu önler.Ama sınırlarinizi mesafenizi korursunuz tabi o ayri.esiniz de mesafe koysaydi size 10 gunlugune gelemezdi mesela.Onlarda iyi anlasiyorlar demek ki.Sinir olacagina mantikli cozumler uretebilmeli insan.

kadın adamın eşi değil sevgilisi
aralarında nikah yok
ama metres de değil
sadece birlikte yaşadığı kadın
Kendi inançları çerçevesinde var bi resmiyetleri. Biz sevgili de diyebiliriz benim için sıkıntı olmaz. Ama sanki evliymis de ikinci olarak bu kadinla yaşıyor ve hamile bırakmış gibi anlatıyor konu sahibi, metres buna denir

Coooooooook sevince ayni evde yaşayınca ilişkiye girince burda insanalr yok sadece cinsel zevk için beraber z deyince Kocamanın Saygı duyun yobazlar olur demi .. Kişi kendi daha iyi bilir felan semihi. Ama dini nikahla seviyeli ne olursa olsun iki kişi arasında seviyeli ilişki olunca edebe aykırıca bir METRES İSTEE CANİM olur demi . Yazık yazık isinize gelince sevgili iki insan kime ne gelmeyince metres bozuntusu!!!! Hic yoktan daha namuslu emin olun .

Çooooook haklısın canım, ama bence ona bir şans ver tanımaya çalış büyüklük sende kalsın, sayılı günler gelip geçer. Allah yardımcın olsun

Vay vay vay resmi nikah yok, hamile, çocukları başka ülkede kadın burda ev gezmelerinde. Kapımdan içeri adım bile attırmazdım, eşim ailem onlar gelecekler derse onu da evden gönderirdim. Hiç haz etmiyorum bu tür olaylardan.

Back
X