- 14 Şubat 2018
- 818
- 585
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Ama yengenizin ne suçu var o kadına bunu yapmışsınız. O da kocasıyla arası kötü olmasın diye tamam demiş. Eminim bayılmıyordur bu soğukta sizi beklemeye. Yengenizden özür dilemelisiniz.
Yengeyi iyi niyetli gördüm ben.
Haklıyken haksız duruma düşmüşsün annen ve babanın gözünde yengeni orda bırakarak. Abinin huyu buysa zaten değişmez. Bu şekilde tepki vermek istiyorsan en azından yengene
söyleyebilirdin ister gel ister gelme ben arkadaşlarımla döneceğim diye. Neden beni bekle dedin ki?
Ya iyi de kocası ona bunu yap diyor ya yapacak ya evliliğinde sorun olacak kadın da mecbur yapıyor. Abiniz geldiğinde çıkmayın bir yere sizde. Bir kaç gün yazmışsınız sıkıverin dişinizi o zaman.Her gittiğim yere peşimden gelerek beni mahcup edince o özür dilemiyor ama
Yengenin arabası var sandım dolmuşla seni almaya gelmesi aşırı saçma . Ama seninde kadını orada bırakman büyük saygısızlık allah korusun kadının başına birşey gelse ne açıklama yapacaktın acaba
Abiniz de biraz evli kadın diyip dağa taşa vurmuş yengeye çok yazık canım yengeBunu en başta abimin düşünmesi gerekmiyor mu ?
Hadi o düşünmedi diyelim eeee başına birşey gelse sen onu bırakıp gittiğin zaman yanlız olduğunda olsa mutlu mu olacaktınBunu en başta abimin düşünmesi gerekmiyor mu ?
İşte demek ki o da arada kalmak istemiyor eşine karşı. Bu arada o kadar düşünüyorsa abin neden almaya gelmiyor ki seni? Yengenin parmağında yüzük olunca laf atamıyorlar mı evlilikle bekarlıkla ne alakası var? Sen düşündüğünde haksız değilsin ama abin kendi düşüncesinde bile çok tutarlı gelmedi bana. Dolmuş nedir arabası olsa neyse.Söyledim hatta yalvardım ben karışmam abine şöyle dedi
Abine verdiğin tepkide haklı, yengene yaptığı harekette haksızsın.Merhaba kızlar
Küçük bir yerde yaşıyorum ve aşırı korumacı bir aileye sahibim
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Bu akşam bir arkadaşımda toplanacaktık akşam yemeği için
Annem ve babamın haberi vardı abime sormaya bile gerek duymadım
Tutturdu dönüşte yengen alsın seni diye
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Vay efendim nasıl o kadar kız bir erkeğin arabasına binermiş
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Yengeme demiş dönüşte bu kızı sen alacaksın beraber eve döneceksiniz diye
Yengem gecenin bir vakti beni almaya nasıl gelebiliyor peki diye sordum
O evli barklı bir kadın sen genç kızsın peşine takılırlar asılırlar vs.
Her neyse bu akşam arkadaşıma oturmaya gittim
Saat 10 a doğru abim mesaj attı yengen dolmuşa bindi seni almaya geliyor diye
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Yengem beni beklediği için son dolmuşu kaçırdı orada kaldı
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Sen beni düşüneceğine karını düşün dedim gecenin bir vakti sokakta kaldı
Sonra yengemi aradı taksiye bin gel paranı ben veririm diye
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Kocasının değil biraz kendi beynini kullansaydı !!!!
Haksız mıyım kızlar öyle bunaldım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?