Sinirden uyuyamıyorum

Abine karşı haklısın da yengene büyük ayıp etmişsin

Yenge olsam seni almaya hayatta gelmem. Üzerime vazife değil bana ne çünkü.

Aksi kaza geldim de başıma bu hal mi geldi??

Benim senle işim yok.

Bu meseleyi ancak boşanma avukatı çözer.

Despot bir koca ve kaprisli, düşüncesiz görümce arasında kalmış zavallı bir kadıncağız Allah yardımcısı olsun

Kalmasın o zaman. Gece vakti bu soğukta yola düşemem, madem çok meraklısın kardeşine namus bekçiliği yapmaya kendin git al desin mesela.

abinizde bi tuhaf ha
kedige köpege bile sarkintilik edilen bir devirde yengenizi sizi almaya yalniz gondermesi cok cok sacma.
senin basina basina gelecek sey onun basina da gelebilir o da kadin.
Karısını gözden çıkarılacak kadın olarak görmüş,ne yalan söyleyeyim buradan öyle gözüküyor.

Çok güldüm konuyu okurken süpersiniz bence evet yengeye biraz ayıp olmuş ama o da dediğiniz gibi eşinin aklıyla değil kendi aklıyla davransaydı. Zaten bu yazdığınızdan dolayı güldüm, yanlış anlaşılma olmasın
Abiniz sizi o kadar düşünüyorsa gece vakti karısını yollayacağına kendi gelip alsaymış sizi. Bundan sonra almay gelmezler belki ders olur onlara.

Kalmasın o zaman. Gece vakti bu soğukta yola düşemem, madem çok meraklısın kardeşine namus bekçiliği yapmaya kendin git al desin mesela.
Dese ne güzel olur ama demesine izin veriyor mudur, muhatap alıyormudur acaba
maalesef ama ezilen, sindirilmiş ne hayatlar ne kadınlar hayatta

Çok teşekkür ederim
Kaç senedir bu zulmü yaşıyorum artık bunaldım

Valla helal olsun size dedim. Ben olsam cesaret edemezdim yapmaya ama cani gonulden alkisladim. Cok guzel haddini bildirmisin. Abin de kendi gelmeyip o saatte yengeni yollamasi da ayri olay.

Dedim ya Allah yardımcısı olsun kadıncağızın, eminim onunda hayal ettiği hayat bu değildir

Yani sarkıntılık falan değil, abi hiç mi düşünmez ya yengenin başına bir iş gelseydi? Kıskanmaz, takmaz bunlar ayrı şeyler ama kadının güvenliğinden de endişe etmiyor yazık yani bu nasıl bir evlilik.

Bence de yani çok abilik yapmak istiyorsan kalk peşinde koş , el kızı diye canı yok mu
Abi ucuz kahramanlık peşinde

Çok teşekkür ederim
Kaç senedir bu zulmü yaşıyorum artık bunaldım
Bence gayet mantıklı davranmışsınız, bundan sonra karışmazlar belki. Bir genç kızı bu kadar bunaltıp arkadaşlarının yanında rencide etmeleri çok yanlış. Normalde babanız izin vermese gitme denir de babanız gidebilirsin demişken sizi eve bırakacak arkadaşın eşi de arabadayken abinizin yengenizi dolmuşla eve dönmeniz için göndermesi daha tehlikeli. İnsallah rahat bırakırlar artık sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…