- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Abine karşı haklısın da yengene büyük ayıp etmişsinMerhaba kızlar
Küçük bir yerde yaşıyorum ve aşırı korumacı bir aileye sahibim
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Bu akşam bir arkadaşımda toplanacaktık akşam yemeği için
Annem ve babamın haberi vardı abime sormaya bile gerek duymadım
Tutturdu dönüşte yengen alsın seni diye
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Vay efendim nasıl o kadar kız bir erkeğin arabasına binermiş
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Yengeme demiş dönüşte bu kızı sen alacaksın beraber eve döneceksiniz diye
Yengem gecenin bir vakti beni almaya nasıl gelebiliyor peki diye sordum
O evli barklı bir kadın sen genç kızsın peşine takılırlar asılırlar vs.
Her neyse bu akşam arkadaşıma oturmaya gittim
Saat 10 a doğru abim mesaj attı yengen dolmuşa bindi seni almaya geliyor diye
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Yengem beni beklediği için son dolmuşu kaçırdı orada kaldı
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Sen beni düşüneceğine karını düşün dedim gecenin bir vakti sokakta kaldı
Sonra yengemi aradı taksiye bin gel paranı ben veririm diye
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Kocasının değil biraz kendi beynini kullansaydı !!!!
Haksız mıyım kızlar öyle bunaldım ki
Despot bir koca ve kaprisli, düşüncesiz görümce arasında kalmış zavallı bir kadıncağız Allah yardımcısı olsun
Karısını gözden çıkarılacak kadın olarak görmüş,ne yalan söyleyeyim buradan öyle gözüküyor.abinizde bi tuhaf ha
kedige köpege bile sarkintilik edilen bir devirde yengenizi sizi almaya yalniz gondermesi cok cok sacma.
senin basina basina gelecek sey onun basina da gelebilir o da kadin.
cok uzucu yaKarısını gözden çıkarılacak kadın olarak görmüş,ne yalan söyleyeyim buradan öyle gözüküyor.
Kıskanmaz , rahattır değil o bence yengeni gözden çıkarmış :)Abim yengeme karşı çok rahattır kıskanmaz
Hayatını benim hayatımı mahvetmeye adamış
Dese ne güzel olur ama demesine izin veriyor mudur, muhatap alıyormudur acabaKalmasın o zaman. Gece vakti bu soğukta yola düşemem, madem çok meraklısın kardeşine namus bekçiliği yapmaya kendin git al desin mesela.
Çok güldüm konuyu okurken süpersiniz benceevet yengeye biraz ayıp olmuş ama o da dediğiniz gibi eşinin aklıyla değil kendi aklıyla davransaydı. Zaten bu yazdığınızdan dolayı güldüm, yanlış anlaşılma olmasın
Abiniz sizi o kadar düşünüyorsa gece vakti karısını yollayacağına kendi gelip alsaymış sizi. Bundan sonra almay gelmezler belki ders olur onlara.
Dese ne güzel olur ama demesine izin veriyor mudur, muhatap alıyormudur acaba
maalesef ama ezilen, sindirilmiş ne hayatlar ne kadınlar hayatta
abinizde bi tuhaf ha
kedige köpege bile sarkintilik edilen bir devirde yengenizi sizi almaya yalniz gondermesi cok cok sacma.
senin basina basina gelecek sey onun basina da gelebilir o da kadin.
Valla helal olsun size dedim. Ben olsam cesaret edemezdim yapmaya ama cani gonulden alkisladim. Cok guzel haddini bildirmisin. Abin de kendi gelmeyip o saatte yengeni yollamasi da ayri olay.Merhaba kızlar
Küçük bir yerde yaşıyorum ve aşırı korumacı bir aileye sahibim
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Bu akşam bir arkadaşımda toplanacaktık akşam yemeği için
Annem ve babamın haberi vardı abime sormaya bile gerek duymadım
Tutturdu dönüşte yengen alsın seni diye
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Vay efendim nasıl o kadar kız bir erkeğin arabasına binermiş
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Yengeme demiş dönüşte bu kızı sen alacaksın beraber eve döneceksiniz diye
Yengem gecenin bir vakti beni almaya nasıl gelebiliyor peki diye sordum
O evli barklı bir kadın sen genç kızsın peşine takılırlar asılırlar vs.
Her neyse bu akşam arkadaşıma oturmaya gittim
Saat 10 a doğru abim mesaj attı yengen dolmuşa bindi seni almaya geliyor diye
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Yengem beni beklediği için son dolmuşu kaçırdı orada kaldı
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Sen beni düşüneceğine karını düşün dedim gecenin bir vakti sokakta kaldı
Sonra yengemi aradı taksiye bin gel paranı ben veririm diye
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Kocasının değil biraz kendi beynini kullansaydı !!!!
Haksız mıyım kızlar öyle bunaldım ki
Dedim ya Allah yardımcısı olsun kadıncağızın, eminim onunda hayal ettiği hayat bu değildirE sindirmeseydi kendini
Ne abim ne ben ona saygı duymuyoruz
Dedim ya Allah yardımcısı olsun kadıncağızın, eminim onunda hayal ettiği hayat bu değildir
iste mesele kiskanmak degil ki karimin basina bi is gelir endisesi yok kaybetme korkusu yok.Abim yengemi kıskanmaz rahattır ona karşı
Bence de yani çok abilik yapmak istiyorsan kalk peşinde koş , el kızı diye canı yok muYani sarkıntılık falan değil, abi hiç mi düşünmez ya yengenin başına bir iş gelseydi? Kıskanmaz, takmaz bunlar ayrı şeyler ama kadının güvenliğinden de endişe etmiyor yazık yani bu nasıl bir evlilik.
Bence gayet mantıklı davranmışsınız, bundan sonra karışmazlar belki. Bir genç kızı bu kadar bunaltıp arkadaşlarının yanında rencide etmeleri çok yanlış. Normalde babanız izin vermese gitme denir de babanız gidebilirsin demişken sizi eve bırakacak arkadaşın eşi de arabadayken abinizin yengenizi dolmuşla eve dönmeniz için göndermesi daha tehlikeli. İnsallah rahat bırakırlar artık sizi.Çok teşekkür ederim
Kaç senedir bu zulmü yaşıyorum artık bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?