- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Abinin mantığı da ne saçmaymış,madem seni tek bırakmak istemiyo kendi gelip alsaymıs ya arkadaşından seni, karısını niye peşine takıp yolluyo.Hayır gece tacize tecavüze uğrayanlara sapıklar soruyo mu evli misin bekar mısın diye sanki!Ben yengenin yerinde olsam çok meraklıysan git kardeşini kendin al derdim,bi de hanımını dolmuşla yolluyo ne kadar düşünceli erkek!
Yengen ayda bir geliyor ve ondada senimi alıyor biyerlerden,yazık yengeye..
Hepiniz bı garipsiniz anne babanız abinize sen karışma demeli yengen beni ailenle arana sokma kendi aranda hallet demeli ve abin o kadar meraklıysanız gelip seni almalı ki her durum da abin de aşırı haksız değil sonuçta arkadaşlarını tanımıyor bı daha konuyu aranızda çözmeden yola çıkma elin kızını da sokaklarda bırakma yenge ben gelmicem sen eve dön son dolmuşu kaçırma ben hemen gelcem diyebilirdin bekletmek yerine
Günah senden gitmiş olurdu , kusura bakma ama ben sana dedim diyebilirdinYengeme desem bile gitmez ki
bence iyi yapmışsın. aynısını ben de yapardım.o ne öyle ya.en yakın zamanda inşallah kendini kurtarırsın ordan kuzum.
Neden sizi abiniz almiyor?
Yenge iyi niyetli olabilir ama mantıklı değil, ben olsam aranızda halledin derim..Gece vakti rahatimi bu yüzden bozamam
Bunu en başta abimin düşünmesi gerekmiyor mu ?
Ailecek yengeyi eziyorsunuz sanırım.günah kadına,ben olsam bir daha yüzüne dahi bakmazdım
Bence yengenin de düşünmesi gerekiyor. Yengenin bir aklı yok mu? Gece vakti, soğukta 2 kadın dolmuşta ne yapacaksınız? Başınıza bir iş geleceği varsa yine gelir, kimse gece karanlığında saldırırken Allah Allah yüzük var mı diye bakmıyor yani
Abin madem erkkkeek geçiniyor kendi gelsin alsın seni niye karısını yolluyor? Karısı saçmalama diyemiyor mu? Abin sağlam saçmalıyor!
tuttum seni konu sahibesi
yengeye de iyi olmuş. bir daha koca lafıyla yollara düşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?