Sinirden uyuyamıyorum

Hepiniz bı garipsiniz anne babanız abinize sen karışma demeli , yengen beni ailenle arana sokma kendi aranda hallet demeli abine ve abin o kadar meraklıysa gelip seni almalı ki her durum da abin de aşırı haksız değil sonuçta arkadaşlarını tanımıyor... bı daha konuyu aranızda çözmeden yola çıkma elin kızını da sokaklarda bırakma yenge ben gelmicem sen eve dön son dolmuşu kaçırma ben hemen gelcem diyebilirdin bekletmek yerine

Abim yengeme karşı çok rahattır kıskanmaz
Hayatını benim hayatımı mahvetmeye adamış

Yengeme desem bile gitmez ki

Bunu en başta abimin düşünmesi gerekmiyor mu ?

Bence yengenin de düşünmesi gerekiyor. Yengenin bir aklı yok mu? Gece vakti, soğukta 2 kadın dolmuşta ne yapacaksınız? Başınıza bir iş geleceği varsa yine gelir, kimse gece karanlığında saldırırken Allah Allah yüzük var mı diye bakmıyor yani

Abin madem erkkkeek geçiniyor kendi gelsin alsın seni niye karısını yolluyor? Karısı saçmalama diyemiyor mu? Abin sağlam saçmalıyor!

Ailecek yengeyi eziyorsunuz sanırım.günah kadına,ben olsam bir daha yüzüne dahi bakmazdım

Amin inşallah lütfen yüzüme bakmasın
Arkadaşlarım artık dalga geçiyor yengen değil özel koruman diye
Bir kadın kendini bu kadar zavallı durumuna düşürmemeli

Gerçekten harika bir çiftler değil mi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…