Sinirden uyuyamıyorum

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Merhaba kızlar canım çok sıkkın
Bugün eşime çok kırıldım
Belki daha öncelerin de birikimi bilmiyorum dün eşime oğlum uyandıktan sonra bişeyler yaparız tamam mı dedim tamam dedi
Oğlum uyandı hadi yengeme oradan da anneme gideriz dedi kızdım
Yeter artık sürekli aynı yerler aynı insanlar beraber gezelim gitmedim kızdım
Bugün de sabah kahvaltı felan anneme gidelim köyden geldiler yapılacaklar var vs bişey demedim
Hazırlanmadım da ama gitmeme gibi niyetim de yoktu uyuşukluk yaptım
Geldi bi tarafını kaldıramıyorsun anca yat alışmıştım deyip oğlumu alıp gitti
Sinirim çok bozuk mecburen günlük şeylerle ilgili konuştuk felan ama özür dilemedi
1 de gece işten geldi bekledim belki konuşur kırıldığımı anlar diye gene yok
Şimdi uyuyor o kadar konuştum kırıldım şöyle böyle ben burda ağlarken o uyuyor yorgunun diye uykusundan fedakarlık yapamadı benim için
Hep böyle bi konuşma dert dinleme anlama yok kızgınken gelip iyice kızdırır güzel söz yok
Çok canım sıkkın çok

Aile ziyaretleri dışında bir aktiviteniz varmı ?
Sanırım uzun zamandır durum bu.

Aile ziyaretleri dışında bir aktiviteniz varmı ?
Sanırım uzun zamandır durum bu.

Yok çok nadir çok bunaldım artık anlatıyorum gene söyleyecek bişey buluyor
En azından konuşabilsek evde bişeyler paylaşsak o da çok zor
Ya anlasın istiyorum çok mu zor
Nolurdu fedakarlık yapsaydı kıymetli uykusundan
Derdimi anlatamıyorum adama

Sadece yorgun oldugu için UYUMUYOR ki...Seni cezalandırmak için de uyuyor olabilir yada SORUNLARINIZLA YÜZLEŞMEMEK -DIR DIR dinlememek için de...

Malesef ERKEK beyni böyle işliyor...

Üzülme git yat uyumaya çalış...bu odunlar böyle ...değişmez...bir kaç gün geçsin illa ki bir şey isteyecektir gelip konuşur düzelir aranız.

Hakareti kabul etme...Asla onun konuştugu şekilde cevap verip bu durumu evliliğiniz için normalleştirme...

Uzun uzun konuşup dertleşmeyi --seni bir kadın gibi anlamasını bekleme...

Kısa ve net konuş ve nokta atışı yap.

Hakaret -saygısızlık istemiyorum de mesela aranız düzelince...

İstemedigim yerlere gitmeyecegim de...

Yada arada değişik zaman geçirmek istiyorum de...Dallandırıp budaklandırma...Eskileri ısıtıp onlar üzerinden konuşma asla sonuö alamazsın...

Ne diyeyim üzülme...geçer ...unutmazsın ama affedersin :))

Sadece yorgun oldugu için UYUMUYOR ki...Seni cezalandırmak için de uyuyor olabilir yada SORUNLARINIZLA YÜZLEŞMEMEK -DIR DIR dinlememek için de...

Üzülme git yat uyumaya çalış...bu odunlar böyle ...değişmez...bir kaç gün geçsin illa ki bir şey isteyecektir gelip konuşur düzelir aranız.

Hakareti kabul etme...Asla onun konuştugu şekilde cevap verip bu durumu evliliğiniz için normalleştirme...

Yada arada değişik zaman geçirmek istiyorum de...Dallandırıp budaklandırma...Eskileri ısıtıp onlar üzerinden konuşma asla sonuç alamazsın...

Yada arada değişik zaman geçirmek istiyorum de...Dallandırıp budaklandırma...Eskileri ısıtıp onlar üzerinden konuşma asla sonuç alamazsın...

Yada arada değişik zaman geçirmek istiyorum de...Dallandırıp budaklandırma...Eskileri ısıtıp onlar üzerinden konuşma asla sonuö alamazsın...

Biliyorum yarın hiç bişey olmamış gibi davranacak ben kendimi yediğimle kalacağım
Kısır döngü gibi devam edecek hep aynı
Anladığı gibi cevap versem böyle olmazdı başıma ben çıkardım

Çocuktan sonra saldum kendimi evde iş vs hiçbirşeyi yapasım gelmiyor mecburen yapıyorum
Ama ilgi istiyorum gezmeyi bırak oturup uzun uzun konuşalım istiyorum
İşi çok müsait akşama kadar evde hergün gezip bir gün gezmediğimden değil ki bu tavrım
Hiçbirşeyde tamam hamalıyım diye kabul etmiyor
Açık açık anlatıyorum gene yok
Biraz önce dedim ki yataktan kalktığımı gördüğün anda gelseydin bi sarılıp hadi yatalım özür dilerim yorgunun sabah konuşalım deseydin bitecekti herşey
Çok mu zor gene yattı

bu erkeklerin gezme anlayışları galiba hiç değişmeyecek!!! sizi anlayabiliyorum...siz eşinizle beraber olmak vakit geçirmek istiyorsunuz onlar genelde buldukları iilk boş vakitlerinde acaba annememi gitsek derler. bizdede durum böyle oluyor çoğu zaman. geçen sene tatile gidecez eşim annemlerde geslin dedi. gelde kızma!!! kayınvalide gelemedi ama görümcem geldi... bende sonradan kızdım... sen bir hafta tatilin var ondada eşimle çocuğumla basbasa olayım diyeceğine anneni ailenide yanına almaya kalkıyorsun diye.bir sene öncede gelsinler demiştide ben istememiştim. çok masraf olur diye. geçen sene ev tuttukda ondan gelsinler demiştim. birde kızlar anneci olur derler...aslında erkekler daha anneci. valla bağlılık değil artık bağımlılık olmuş!!!
siz yinede güzel bir zamanda ben senile vakit geçirmek istiyorum ailecek olalım istiyorum. zaten zor zar vakit ayırabiliyoruz birbirimize ondada ev gezmeleri olmasın diye güzel bir şekilde izah edin ama hemen değil. valla ben şunun öğrendim ama yapmazsı gerçekten çok zor erkekleri sürekli pohpohlayacaksın....biz kırılsakta üzlsekte onlar hiç anlamaz. kafaları öyle bizim gibi suratım aasıldı anlasınlara çalısmıyor. sinirli anında konuşmayacaksın bir konuda tartışmak istiyorsan üzerinden vakit geçecek normal bir zamanda konusacaksın ama sert değil!! kavga eder gibi olunca ters tepiyo daha inada bindiriyorlar herşeyi!!!

Çocuktan sonra saldım kendimi evde iş vs hiçbirşeyi yapasım gelmiyor mecburen yapıyorum
Ama ilgi istiyorum gezmeyi bırak oturup uzun uzun konuşalım istiyorum
İşi çok müsait akşama kadar evde hergün gezip bir gün gezmediğimden değil ki bu tavrım
Hiçbirşeyde tamam hatalıyım diye kabul etmiyor
Açık açık anlatıyorum gene yok
Biraz önce dedim ki yataktan kalktığımı gördüğün anda gelseydin bi sarılıp hadi yatalım özür dilerim yorgunum sabah konuşalım deseydin bitecekti herşey
Çok mu zor gene yattı

bu erkeklerin gezme anlayışları galiba hiç değişmeyecek!!! sizi anlayabiliyorum...siz eşinizle beraber olmak vakit geçirmek istiyorsunuz onlar genelde buldukları iilk boş vakitlerinde acaba annememi gitsek derler. bizdede durum böyle oluyor çoğu zaman. geçen sene tatile gidecez eşim annemlerde geslin dedi. gelde kızma!!! kayınvalide gelemedi ama görümcem geldi... bende sonradan kızdım... sen bir hafta tatilin var ondada eşimle çocuğumla basbasa olayım diyeceğine anneni ailenide yanına almaya kalkıyorsun diye.bir sene öncede gelsinler demiştide ben istememiştim. çok masraf olur diye. geçen sene ev tuttukda ondan gelsinler demiştim. birde kızlar anneci olur derler...aslında erkekler daha anneci. valla bağlılık değil artık bağımlılık olmuş!!!
siz yinede güzel bir zamanda ben senile vakit geçirmek istiyorum ailecek olalım istiyorum. zaten zor zar vakit ayırabiliyoruz birbirimize ondada ev gezmeleri olmasın diye güzel bir şekilde izah edin ama hemen değil. valla ben şunun öğrendim ama yapmazsı gerçekten çok zor erkekleri sürekli pohpohlayacaksın....biz kırılsakta üzlsekte onlar hiç anlamaz. kafaları öyle bizim gibi suratım aasıldı anlasınlara çalısmıyor. sinirli anında konuşmayacaksın bir konuda tartışmak istiyorsan üzerinden vakit geçecek normal bir zamanda konusacaksın ama sert değil!! kavga eder gibi olunca ters tepiyo daha inada bindiriyorlar herşeyi!!!

Çok denedim olmadı dedim ki ben sinirliyken üzerime gelip kötü konuşma güzel şeyler söyleki coşturma beni kızdırma iyice
Belli bi zaman sonra gel sorunu ortaya yatırıp konuşalım herşeyde 2 gün sonra konuş normal hayata dön bitmez böyle
Konuş konuyu hallet sümen altı etme gene ortaya çıkacak aynı şeyler ama yok kardeşim anlamıyor
Benim eşim mi bencil herkeste mi böyle çok bunaldım

son bir iki yıldır benim kocamda böyle bende farklı yerlere gidelim gezelim istiyorum fikir veriyorum şuraya gidelim şöyle yapalım diye adam hep bir bahane üretiyor orda ne işimiz var ne yapacaz bak çocuklarda gitmek istemiyor şu bu vs bahaneler uyduruyor:23: sonra akraba ziyaretine götürüyor bende çok konuştum iyi de söyledim surat yaparak da söyledim ama odun adam anlamıyor sen tek değilsin canım bu erkek milletinin beyni farklı çalışıyor:19:

Çok denedim olmadı dedim ki ben sinirliyken üzerime gelip kötü konuşma güzel şeyler söyleki coşturma beni kızdırma iyice
Belli bi zaman sonra gel sorunu ortaya yatırıp konuşalım herşeyde 2 gün sonra konuş normal hayata dön bitmez böyle
Konuş konuyu hallet sümen altı etme gene ortaya çıkacak aynı şeyler ama yok kardeşim anlamıyor
Benim eşim mi bencil herkeste mi böyle çok bunaldım

bu konuda ,hepsi böyle arkadaşım,kafaları basmıyor bazen ,konuşmak güzel güzel anlaşmak karetmıyor,
:19:
bızım daha 1 yılımız dolmadı ben de çok ugraştım bunlarla,yenı evlıyız gezelım hazır çocuk yok dedım tınlamadı,vardıyalı çalışıyosun zaaten bıtek 8-4 te bıseyler yapablıyoruz,ötekı haftalar zaten yoksun,özlüyorum bizi dedımmm gene yok anlamıyor.......illa hafta tatılı gıdecekmışşş,bide gece kalsa iyi olurmuşşşş anneciğine ! kopardım fırtınayı zor toparlandı,şimdi ''gidelim bıkaç saat sonra dönerız'' den başka bişey diyemıyor
pesss etme ,böylelerının kafasına vura vura öğretiyosun,bende sinirliyimdir iyi biliyor arrtık benımkı damarıma bastıgında neler olucagını
:20:

Back
X