- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
Merhaba kızlar canım çok sıkkın
Bugün eşime çok kırıldım
Belki daha öncelerin de birikimi bilmiyorum dün eşime oğlum uyandıktan sonra bişeyler yaparız tamam mı dedim tamam dedi
Oğlum uyandı hadi yengeme oradan da anneme gideriz dedi kızdım
Yeter artık sürekli aynı yerler aynı insanlar beraber gezelim gitmedim kızdım
Bugün de sabah kahvaltı felan anneme gidelim köyden geldiler yapılacaklar var vs bişey demedim
Hazırlanmadım da ama gitmeme gibi niyetim de yoktu uyuşukluk yaptım
Geldi bi tarafını kaldıramıyorsun anca yat alışmıştım deyip oğlumu alıp gitti
Sinirim çok bozuk mecburen günlük şeylerle ilgili konuştuk felan ama özür dilemedi
1 de gece işten geldi bekledim belki konuşur kırıldığımı anlar diye gene yok
Şimdi uyuyor o kadar konuştum kırıldım şöyle böyle ben burda ağlarken o uyuyor yorgunun diye uykusundan fedakarlık yapamadı benim için
Hep böyle bi konuşma dert dinleme anlama yok kızgınken gelip iyice kızdırır güzel söz yok
Çok canım sıkkın çok
Bugün eşime çok kırıldım
Belki daha öncelerin de birikimi bilmiyorum dün eşime oğlum uyandıktan sonra bişeyler yaparız tamam mı dedim tamam dedi
Oğlum uyandı hadi yengeme oradan da anneme gideriz dedi kızdım
Yeter artık sürekli aynı yerler aynı insanlar beraber gezelim gitmedim kızdım
Bugün de sabah kahvaltı felan anneme gidelim köyden geldiler yapılacaklar var vs bişey demedim
Hazırlanmadım da ama gitmeme gibi niyetim de yoktu uyuşukluk yaptım
Geldi bi tarafını kaldıramıyorsun anca yat alışmıştım deyip oğlumu alıp gitti
Sinirim çok bozuk mecburen günlük şeylerle ilgili konuştuk felan ama özür dilemedi
1 de gece işten geldi bekledim belki konuşur kırıldığımı anlar diye gene yok
Şimdi uyuyor o kadar konuştum kırıldım şöyle böyle ben burda ağlarken o uyuyor yorgunun diye uykusundan fedakarlık yapamadı benim için
Hep böyle bi konuşma dert dinleme anlama yok kızgınken gelip iyice kızdırır güzel söz yok
Çok canım sıkkın çok