- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Aile ziyaretleri dışında bir aktiviteniz varmı ?
Sanırım uzun zamandır durum bu.
Sadece yorgun oldugu için UYUMUYOR ki...Seni cezalandırmak için de uyuyor olabilir yada SORUNLARINIZLA YÜZLEŞMEMEK -DIR DIR dinlememek için de...
Malesef ERKEK beyni böyle işliyor...
Üzülme git yat uyumaya çalış...bu odunlar böyle ...değişmez...bir kaç gün geçsin illa ki bir şey isteyecektir gelip konuşur düzelir aranız.
Hakareti kabul etme...Asla onun konuştugu şekilde cevap verip bu durumu evliliğiniz için normalleştirme...
Uzun uzun konuşup dertleşmeyi --seni bir kadın gibi anlamasını bekleme...
Kısa ve net konuş ve nokta atışı yap.
Hakaret -saygısızlık istemiyorum de mesela aranız düzelince...
İstemedigim yerlere gitmeyecegim de...
Yada arada değişik zaman geçirmek istiyorum de...Dallandırıp budaklandırma...Eskileri ısıtıp onlar üzerinden konuşma asla sonuö alamazsın...
Ne diyeyim üzülme...geçer ...unutmazsın ama affedersin :))
bu erkeklerin gezme anlayışları galiba hiç değişmeyecek!!! sizi anlayabiliyorum...siz eşinizle beraber olmak vakit geçirmek istiyorsunuz onlar genelde buldukları iilk boş vakitlerinde acaba annememi gitsek derler. bizdede durum böyle oluyor çoğu zaman. geçen sene tatile gidecez eşim annemlerde geslin dedi. gelde kızma!!! kayınvalide gelemedi ama görümcem geldi... bende sonradan kızdım... sen bir hafta tatilin var ondada eşimle çocuğumla basbasa olayım diyeceğine anneni ailenide yanına almaya kalkıyorsun diye.bir sene öncede gelsinler demiştide ben istememiştim. çok masraf olur diye. geçen sene ev tuttukda ondan gelsinler demiştim. birde kızlar anneci olur derler...aslında erkekler daha anneci. valla bağlılık değil artık bağımlılık olmuş!!!
siz yinede güzel bir zamanda ben senile vakit geçirmek istiyorum ailecek olalım istiyorum. zaten zor zar vakit ayırabiliyoruz birbirimize ondada ev gezmeleri olmasın diye güzel bir şekilde izah edin ama hemen değil. valla ben şunun öğrendim ama yapmazsı gerçekten çok zor erkekleri sürekli pohpohlayacaksın....biz kırılsakta üzlsekte onlar hiç anlamaz. kafaları öyle bizim gibi suratım aasıldı anlasınlara çalısmıyor. sinirli anında konuşmayacaksın bir konuda tartışmak istiyorsan üzerinden vakit geçecek normal bir zamanda konusacaksın ama sert değil!! kavga eder gibi olunca ters tepiyo daha inada bindiriyorlar herşeyi!!!
Çok denedim olmadı dedim ki ben sinirliyken üzerime gelip kötü konuşma güzel şeyler söyleki coşturma beni kızdırma iyice
Belli bi zaman sonra gel sorunu ortaya yatırıp konuşalım herşeyde 2 gün sonra konuş normal hayata dön bitmez böyle
Konuş konuyu hallet sümen altı etme gene ortaya çıkacak aynı şeyler ama yok kardeşim anlamıyor
Benim eşim mi bencil herkeste mi böyle çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?