Sinirden Uyuyamıyorum

Üniversite mezunu bir bayan ayfon diyor ya ben bir şey diyemiyorum. Boşuna dememişler okumakla bitmiyor diye :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok bence tlfnu sacmaliyormus ya o iphone yazacakken tlf onu ayfon olarak yazmis yani kadini suclamayalm burda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evle ambulans arası 2dk çekmiyo ondan kızarak götürmüşler vermişsiniz gene çoşkuyu ama konu amb değil zaten

vermişsiniz coşkuyu nerden düzgün konuşun karşınız arkadaşınız yok o nasıl bi cümle amb ne nedir

Yok bence tlfnu sacmaliyormus ya o iphone yazacakken tlf onu ayfon olarak yazmis yani kadini suclamayalm burda

İphone gibi bir telefon iphone yazmaya çalışırken onu ayfon diye düzeltmez heralde ya :)) Neyse kendisi bilerek yazmış zaten verdiği cevaptan onu anladım :)

Iphone cnm

İphone u biliyorumda ayfon diye bir markadan haberim olmamıştı :)

Üni mezunu olmak hiçbirşey ifade etmiyor bu ülkede..

Buğün değil bugün

Ayfon değil iphone

Aklı salim değil aklı selim..

Off ortaokul çocukları bile yazar bunları ya şaka gibi böyle birinin asla üni mezunu olduğuna inanmıyorum

Birazdan sizi kapatıp güzelecek uyuyacağım sağlığım şükür iyi Dr bir durum yok tek sorun telim yazdığımı yazmıyor yokmu iphoneeeee:)))kullann yahu anlatsın

senin sıkıntını anladık ama sen bizim söylediklerimizi anlamıyorsun doktora git bence ambulansda çağırabilirsin üstelik

Birazdan sizi kapatıp güzelecek uyuyacağım sağlığım şükür iyi Dr bir durum yok tek sorun telim yazdığımı yazmıyor yokmu iphoneeeee:)))kullann yahu anlatsın

Ben varım. Eğer istersen o özelliği kapatabilirsin, boşuna açıklama yapmaya uğraşmazsın :)

Cnm benim tabiki iphone yazman lazim mesela senin adin melisa ise sana mesela deseler ne yaparsin?

Benim oğlum bu telefona Ayfon diyor onun ağzıyla yazdım bilemedim tabi Türkçe olimpiyatlarında olduğumu

Arkadasim idrar yolu iltihabi diye dikkate almadigin rahatsizligin inanulmaz derece sanci verici oldigunu kendim yasadigim icin cok iyi biliyorum
arabamiz olmasaydi ambulans cagirmaya degecek bir sanci hastane yolu bitmedi sanki iki sezeryan oldum boyle bir sanci gormedim
o yuzden yasamadan boyle yorum yapmak digru degil
halilara gelince saglik olsun be arkadasim temizlenir gider saglikolsun
kotu gunde destek kolu komsunun ailenin akrabalaein yaninda olunsun yeter

ya allah aşkına siz neden insanlarla bu tarzda konuşuyorsunuz anlamaymıyorum 35 sayfa yorum yapıldı yeter yani ne yapalım seni alkışlayalım mı çok mu haklısın diyelim mutlu olacak mısın bu ülkenin yarısından fazlası ünv mezunudur bu hiç birşeyi çözmez bi sen doğrusun hepimiz cahiliz öyle degil mi hiç bir yazdıgını anlamıyorum noktalama işaret bilgin yok anlamak için 10 kere okudum konunu sitede kocaman sabit konu var konu açarken uyulması gerekenler bak bakalım bi

Illa iphonemi yazmam lazım Türkçe hocam

Yanlış biliyorsunuz iphone türkçe bir kelime değil :) sahibi steve jobs olan dünyaca ünlü apple markasına ait bir telefon ..

Ayfon diye bir kelime yok ..bir markayı türkçeleştiremezsin volkswagen e de folkvagın yazalım o zaman? Siz hangi üniversite hangi bölümden mezunsunuz çok merak ettim ilkokul çocukları bile bugün yazabiliyor çünkü..g ile ğ nin yeri birbirinden çok ayrı elim değdi olayını geçelim lütfen..düzeltmeye gelirsek türkçe düzeltme olamaz çünkü türkçede buğün diye bir kelime yok ingilizce düzeltme olamaz ingilizcede ğ diye bir harf ve buğün diye bir kelime yok..

Siz haklısınız halı silmeye devam..

Son düzenleyen: Moderatör:

Amaaanannnnn sanki bitek iphoneda var bu ozellik canim artk her telefonda var yani haberin olsunda baska yerdede rezil olma..

Ayrica madem bu kdr salakca yaziyor o zaman kapatsana sozcuk tahminini? Nie devam ediosun ki gerci sen o ayarida yapmayi bilmezsinde neyse sen takil cnm bole ya deliye hergun bayram nasilsa

deil zaten apartmanındaki komşularını köylü vs diye aşalıyordu bizi aşalıyordu temiz deiliz diye namaz kılınıyo evimde diyodu bi ara ama komşusunun yüzüne gülüp hergün evine alıp burda kadını yerden yere vurdu

Deveye boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş :)

Buğün yazan bir insanmı köylüleri aşağılıyor hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…