- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Üniversite mezunu bir bayan ayfon diyor ya ben bir şey diyemiyorum. Boşuna dememişler okumakla bitmiyor diye :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Illa iphonemi yazmam lazım Türkçe hocam
Evle ambulans arası 2dk çekmiyo ondan kızarak götürmüşler vermişsiniz gene çoşkuyu ama konu amb değil zaten
Yok bence tlfnu sacmaliyormus ya o iphone yazacakken tlf onu ayfon olarak yazmis yani kadini suclamayalm burda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iphone cnm
Of yazmicam bu konuya bidaha hersey ortada konu sahibide isine gelene yazior isine gelmryene yazmior bence sizde bi cahilik var bilmiorm akliniz yerinde deil gbi yazilarinizdan anliorm iphonedan kaynaklandigni dusunmuorm.. ama bi eksiklik var kesinliklr psikologa gidin ve kendinizi yetistirin gercekten ii niyetli olun olmayin yaptigniz ve dusunceleriniz cok sacma hicbiri birbirini tutmuo anormal tkintili ve degisk dusuncelere sahipsiniz bolr yasayamazsiniz benden bu kdr ya psikologa gidn rahatlayin yda omrunuzun sonuna kdr sinirden uyuyamayin karar sizin.
Of ya unutun gitsin siz benim sıkıntımı anlamdınızki çözülemeyecek bir halı olayımız var ve arkadaş arada olur amb boşa işgal etti götürenlerde kızmış zaten kendisi anlattı eğer eşime ulaşsalar ekip arabasının götürmesini isteyeceklermiş
vermişsiniz coşkuyu nerden düzgün konuşun karşınız arkadaşınız yok o nasıl bi cümle amb ne nedir
Birazdan sizi kapatıp güzelecek uyuyacağım sağlığım şükür iyi Dr bir durum yok tek sorun telim yazdığımı yazmıyor yokmu iphoneeeee:)))kullann yahu anlatsın
Cnm benim tabiki iphone yazman lazim mesela senin adin melisa ise sana mesela deseler ne yaparsin?
Birazdan sizi kapatıp güzelecek uyuyacağım sağlığım şükür iyi Dr bir durum yok tek sorun telim yazdığımı yazmıyor yokmu iphoneeeee:)))kullann yahu anlatsın
İphone u biliyorumda ayfon diye bir markadan haberim olmamıştı :)
Üni mezunu olmak hiçbirşey ifade etmiyor bu ülkede..
Buğün değil bugün
Ayfon değil iphone
Aklı salim değil aklı selim..
Off ortaokul çocukları bile yazar bunları ya şaka gibi böyle birinin asla üni mezunu olduğuna inanmıyorum
senin sıkıntını anladık ama sen bizim söylediklerimizi anlamıyorsun doktora git bence ambulansda çağırabilirsin üstelik
İphone gibi bir telefon iphone yazmaya çalışırken onu ayfon diye düzeltmez heralde ya :)) Neyse kendisi bilerek yazmış zaten verdiği cevaptan onu anladım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
deil zaten apartmanındaki komşularını köylü vs diye aşalıyordu bizi aşalıyordu temiz deiliz diye namaz kılınıyo evimde diyodu bi ara ama komşusunun yüzüne gülüp hergün evine alıp burda kadını yerden yere vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?