sinirim bozuldu

Yahu bana tepki veren arkadaşlar en doğal hakkı tabiki ve özgür bir birey olarak tabiki tokalasabilir. Tayt giyebilir makyaj yapabilir deve kafası yapabilir hatta bir video vardı üçüncü köprü manzaralı ev isteyen gelin adayı vardı esra Erolda tesettürlü tarkani doyasıya öpmek istiyordu hatta öpebilirde ama işte bilinç altımıza kazınmış ya kestiremiyoruz TESETURLULERIN SINIRINI artık o el ya havada kalır ya tutulur sHee birde tesettürlü elverebilir diyen arkadaşlar var benim diin derdim yok kendi aranızda yüreklenin. İlahi sizde :)

+1
" sen muslumanmisin peh" diye rencide ederler. Sen tokalasamazsin!
Neden? Cunku sen tessetturlu bi muslumansin.
E tamam sen aciksin ama sende muslumansin bildigime gore, peki sen neden tokalasiyosun? Eh ben acigim! O yuzden mubah bana tokalasmak... peh peh pehh..

ben tesettürlü değilim ama bende tokalaşmam. insan olmayan bir erkekmiş o medeniyetsiz

hayır sanki tesettürlüye ait din tekeli,nasıl açık insan namaz kılıyorsa, bu hakka sahipse,kapanmak ta din gerekliliği ister namazınıda kılar ister kılmaz....ister farzına uyar ister uymaz!sanki açık insana; sen açıksın hiçbir farzını yerine getirme diyen var....bana farz sa sanada farz,bana günahsa,sanada günah.....önemli olan bunu yapan yapmayan değil...insanları ya hep ya hiç mantığıyla eleştirmek,açık aramaksa ohoooo kimse parselememş cenneti,kimin nereye gideceğinin de garantisi yok..olsaydı peygamberler yan gelip yatardı heralde......şu kalıpçılık düşüncesi ne cahillik alameti; burada zihniyet diye kendilerini paralarlar,asıl kendi zihniyetlerinin farkında değiller!

elimi tutmadınız şimdi işiniz kötü gider de sende laf sok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…