- 6 Eylül 2025
- 90
- 20
- 3
- Konu Sahibi yasamaktanbikanbiri
Arkadaşlar ben arkadaşımın tavsiyesiyle bi iğneli epilsyoncu kadın buldum baya yaşı var tecrübeli biri salonunu kapatmış evde devam ediyor bu işe. Benim de pcostan dolayı rahatsız olduğum kıllar var lazer bitirmeyince bu kadınla anlaştım başta bana telefonda dediki * aralık ayında konuştuk* Haziran ayında bana teşekkür edeceksin tamamen biter niye üzüldün ki hiç canını sıkma. Neyse başladım ben seanslara gidiyorum kadının evde oğlu var bunu farkettim yaşı da var baya ve torunu var ona bakıyor başlarda bunu söylememişti bana neyse ben çaresizlikten kabul ettim çünkü biraz uygun fiyat yapıyor ben de öğrenciyim bitirme garantisi de verdi sonuçta.
Neyse yaza kadar devam ettim baktım bitmedi teşekkür falan edemedim yani… yazın ara verdik
Geçen aradım dedim başladınız mı seanslara kadın demesin mi ben eskisi gibi yoğun çalışmıyorum şu gün şuraya gidicem bu gün buraya gidicem aslında tatlı biri ama bu olaya gıcık oldum başta bana bitireceğini söz vermişti şimdi ben böyle yarım kaldım. Ve yeni kişileri almaya devam ediyor tüm vücut gelen bi kız vardı en son mesela.
Bana diyor ki torunumu okula götürünce 2 saatlik boşluğum olabilir bilmem ne e benim de her an müsaitliğim yok çalışıyorum haftaiçi… ben sana haber vericem günü dedi ben o güne kadar kıllı kıllı mı gezecem çok sinir oldum. ne yapsam bilemedim başka bi yere mi başlasam
Neyse yaza kadar devam ettim baktım bitmedi teşekkür falan edemedim yani… yazın ara verdik
Geçen aradım dedim başladınız mı seanslara kadın demesin mi ben eskisi gibi yoğun çalışmıyorum şu gün şuraya gidicem bu gün buraya gidicem aslında tatlı biri ama bu olaya gıcık oldum başta bana bitireceğini söz vermişti şimdi ben böyle yarım kaldım. Ve yeni kişileri almaya devam ediyor tüm vücut gelen bi kız vardı en son mesela.
Bana diyor ki torunumu okula götürünce 2 saatlik boşluğum olabilir bilmem ne e benim de her an müsaitliğim yok çalışıyorum haftaiçi… ben sana haber vericem günü dedi ben o güne kadar kıllı kıllı mı gezecem çok sinir oldum. ne yapsam bilemedim başka bi yere mi başlasam