Sinirim geçmiyor..

- Lavinia

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
2.050
1.600
133
Kızlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum. Dün misafirim vardı kayınvalidem ve eşimin teyzeleri yengeleri falan. Evi gezmek istedi eşimin yengesi.
Kayınvalidem aldı gezdirmeye başladı. Ben de peşlerinde. Yatak odasına girdiler. Sıra ebeveyn banyosuna geldi. Banyo temizdi bakarlar diye zaten önlem almıştım ama içeri girdiler bakarken birden kirli sepetini dolapları falan açıp baktılar ben şok Yani insan neden kirli sepetini açar anlayamıyorum. Doluydu ağzına kadar, kayınvalidem suratını astı resmen. Dolaplarda zaten özel eşyalar var gördüler hepsini. Nefret ederim bu tip olaylardan. Mahrem denen bişey vardır. Hiç bir şey diyemedim ki zaten asla böyle bir şey beklemiyordum şoka girdim ve bütün gün ruh gibi ne yaptım ne yedim anlamadım.

İşin kötüsü ben mutfakta hazırlık yaparken kızım gitmiş dolabın üstüne (yeni silmiştim hafif nemli kalmış demekki.) bebeğini koymuş. Bebeğin üstündeki tüyler tozlar hep yapışmış oraya ve ben görmedim sonradan farkettim yani onlar da gördüler.
Böyle abuk sabuk bir gündü, hala sinirim geçmiyor.

Evi gezmek istemesi tamam da yatak odası gezilmez ki.
Kadir Ezildi de gelseydi yanlarında.
Günün sonunda tahtalara puan da yazilsaydi keşke.
Çok yersiz,gereksiz ve aptalca bir hareket olmuş.
Kirli sepeti ve yatak odası rezillik yani.
Ne alakası var misafir gittiğiniz evde.
Haydi banyodur tuvalettir bunlar tamam, o da misafirler kullanırsa diye tamam.
Gezmek için onlarda saçma.

ne kadar saygısız bir kayınvalideniz var ayrıca evi neden o gezdiriyor ben olsam tatlı tatlı bozardım annecim eve götürüp yıkayacaksın galiba çamaşrıları derdim. sinirli olmaktta çok haklısınız madem çok istekli gezdirmeye üsttn odaları gösterir geçerdi ve sizdenhabersiz yatak odasının kapısını bile açması yanlış belki cinsel hayatınız renklidir özel şeyleriniz vardır hiç sevmem böyle şeyleri. olmadı siz de gidip onun kirli speetini açıp bakın

alemsiniz gerçekten bari bizler de puan için gitseydik

Amaaan. Kendi ayıplarıyla başbaşa bırak onları

Ay hiç güleceğim yoktu sağolun
Bir de ebeveyn banyosu ben kapıdan bakıp geçerler diye düşündüm.
İnanın 7 sene olacak evleneli mutfaktan başka dolabını açmam hiç de sevmem böyle şeyleri.
Bunda sinirlenecek ne var ki? Çocuklu ev her zaman nasıl derli toplu olsun. Kayınvalidenizin evi hiç mi dağılıp kirlenmemiş. Gelin evi programı değil bu yahu. Sepet içlerine kadar bakmak ayrı ayıp.
Yok onlara göre her daim hazır olmak lazım ki evin başka her yer temiz topluydu ama ebeveyn banyosu bu yani illa toplamam gerekmiyor ama işte.

Gerçekten terbiyesizlik ve saygısızlık. Ne yapacaksın, ne göreceksin orada? Keşke gezdikten sonra bi kenara çekip söyleseydiniz "özel diye bir şey var anne neden dolaplara, kirli sepetine kadar açıyorsun, benim iç çamaşırımı, kirlilerimi neden görsün herkes" diye.
Kayinvalideniz misafire gezdirme bahanesiyle kendi teftişe çıkmış bence.
Sizde sıkmayın canınızı. Onun ayıbı yüzünden siz neden moralinizi bozuyorsunuz. Isteyen istediğini düşünsün. Bir şey derse de onun ayıbı olduğunu belirtin.

Evet aslında onların ayıbı ama ben rezil olmuş gibi hissediyorum nedense
Yaptıkları normal olsaydı, mesela salonda kullanılmış dantelli çamaşırını unutmuş olsaydın aboww derdim (gerçi o da insanlık hali sonuçta ama onu alman gerekirdi) ama ebeveyn banyondaki dolabı açmaları tam anlamıyla terbiyesizlik. O banyo ve o dolap ne için var acaba…

Onu da yaptım iyice canım sıkıldı. Niye açtınız kirli sepetini doluydu dedim evet kokuyordu dedi ne alakaysa, normal kirli çünkü dedim. Neyse boşver bir şey olmaz dedi ama yalandan yani tartışma çıkmasın diye.

Haklısınız. Bende büyük ihtimal şoktan bir şey yapamadım içimde kaldı ondan sinirimi atamıyorum.

Yatak odası mahrem kimse giremez deyince ne olmuş diyenler oluyor. İşte bu oluyor özel mahrem eşyalara açıp bakacak kadar şuursuz insanlar var çünkü.
İnanın hiç beklemezdim çünkü kayınvalidem de yapmaz normalde ama onlardan güç aldı resmen başka bir şey gelmiyor aklıma

Yatak odası yetmeyip ebeveyn banyosuna giriliyor. Sınır üstüne sınır aşılmış. Gezerken yanlarındasınız, "Orası yatak odam :)" diyerek açmalarını engellemeniz gerekirdi. Dolap ve kirli sepeti zaten teftişe geldiklerini gösteriyor. Aşırı hadsizler, mesafe koyun. Misafir, misafirliğini bilsin. Müdahale etmekten çekinmeyin, ayıp olmaz korkmayın.

Ne şuursuz insanlar ya. Evi gezeyim lafını da anlamıyorum ben gezip napıcaksın otur oturduğun salonda. Dedikodu yapacak ya. Büyük olay çıkartırdım o terbiyesizliğe, siz napıyosunuz benim odamda eşyalarımın dolaplarımın içinde çıkın dışarı diye. Hiiiç susamam böyle bir terbiyesizliğe, olay çıkarsa çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…