Siz de bir gün toplayın kuzenlerinizi arkadaşlarınızı falan aynısını yapın. Evi gezdirip göstereceğim demeyin gidin, çay kahve arasında birisi hadi bize kayınvalidenin evini göster bize desin.Kızlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum. Dün misafirim vardı kayınvalidem ve eşimin teyzeleri yengeleri falan. Evi gezmek istedi eşimin yengesi.
Kayınvalidem aldı gezdirmeye başladı. Ben de peşlerinde. Yatak odasına girdiler. Sıra ebeveyn banyosuna geldi. Banyo temizdi bakarlar diye zaten önlem almıştım ama içeri girdiler bakarken birden kirli sepetini dolapları falan açıp baktılar ben şokYani insan neden kirli sepetini açar anlayamıyorum. Doluydu ağzına kadar, kayınvalidem suratını astı resmen. Dolaplarda zaten özel eşyalar var gördüler hepsini. Nefret ederim bu tip olaylardan. Mahrem denen bişey vardır. Hiç bir şey diyemedim ki zaten asla böyle bir şey beklemiyordum şoka girdim ve bütün gün ruh gibi ne yaptım ne yedim anlamadım.
İşin kötüsü ben mutfakta hazırlık yaparken kızım gitmiş dolabın üstüne (yeni silmiştim hafif nemli kalmış demekki.) bebeğini koymuş. Bebeğin üstündeki tüyler tozlar hep yapışmış oraya ve ben görmedim sonradan farkettim yani onlar da gördüler.
Böyle abuk sabuk bir gündü, hala sinirim geçmiyor.
Tekken yapmaz ama işte kalabalıkta cesaretlendi.Gelmesin size bi daha o kaynana. Beni bile sinir etti.
Dolabın içinde sepet ama yanlışlıkla açsan bile ki zaten dolabın açılması da saçma hemen geri kapat niye inceliyorsunAptal saptal olay. Kirli sepetini açmak nedir oha yani. İçinden ne çakabilir kirliler dışında. Şöyle boynundan tutup kafasını sepete sokup sokup çıkartmalık aslında . Uyuz oldum aşırı.
Rezil olduk nedir .
Ben de baştan sınırımı çizmiştim yatak odama bile girmezdi ama işte kalabalık vs cesaret oldu. Bir de çocuk doğunca bana merhamet geldi çok yumuşak başlı oldum sonuç buHala kizinin koydugu bebegin tozu icin ezilip buzulür, cingar cikarmak yerine ayy pis gorduler utancı yasarsan daha cok tepeen cikarlar. Ben ilk geldiginde kayinvalidem baktim hic girmiyordu, koridorun o tarafjna bile gecmiyordu. Ben saygısından sandim basta ama cekingen bir kadin, meger benden cekinmis. Bisey icin yatak odama cagirdim kapidan adımını bir kez iceri atinca ayni gun icinde 4 kez odama girerken yakaladim. Sonraki gelişinde peşin pesin kilitledim kapiyi, musait değil dedim kestirip attim. Kilitle mesela, direkt dumduz oralara bakmaya hakkiniz yok de. Sert olmazsaniz hadsiz insanlara hadlerini bildiremezsiniz
Onun hoşuna gider kendisi aşırı titizSiz de bir gün toplayın kuzenlerinizi arkadaşlarınızı falan aynısını yapın. Evi gezdirip göstereceğim demeyin gidin, çay kahve arasında birisi hadi bize kayınvalidenin evini göster bize desin.
Samimiyiz diye düşünüyorlar. Siz bizim çocuklarımızsınız diyorlar hep işte yengesi vs falanYatakodasi mahremdir kimse sokulmaz, kimsenin yatak odasina da girmem. Aslinda mutfak da öyle. Ev sahibesinin mutfagina da izinsiz girilmez
Rahatladım buraya yazınca ben mi abartıyorum diyordum. Teşekkür ederim.Yatak odası özeldir takıntım yok girip mobilyaya filan bakabilirler, kapısınıda hiç kapatmam ama ayrıntılarıyla incelemek, kirli sepetinin içine kadar bakmak onların ayıbı üzülmeyin siz.Hadsizlik yaptıkları.
Benim kv de öyledir, eltilerim yataktayken bile dalar odaya. İş bana gelince değişir ama. Ben evde yokken bile girmez odama. Neredeyse mutfağımı bile mahrem kabul eder. Öyle konuşarak ya da kavga ederek anlatmadım bir şey. Baştan beri kendi sınırlarımı hissettirdim, mesafemi korudum. Çok can ciğer olmaya gerek yok. Kavga gürültü de gerekmez. Saygı yeterli iletişim için. Anne kız gibi olmak gerekmiyor bence. Sınır iyidir.Az çok tanıyorum gireceklerine emindim onlar da yatak odası mahremdir diye bir kavram yok maalesef
Bosverin onların ayıbı. Ayip ciddenAz çok tanıyorum gireceklerine emindim onlar da yatak odası mahremdir diye bir kavram yok maalesef
O kadar samimi olmadığınızı göstermeye çekinmeyin, böyle hadsiz insanlar fırsat buldular mı her türlü sınırı zorlarlar, bir şeyini hoşgörürsünüz ertesi gün fazlasını yaparlar. Dolap tozluydu diye niye ekstra rahatsız oluyorsunuz, kimseye tozsuz dolap borcunuz yok. Banyonuza kadar girip dolabı açan insan mahçup olsun, siz değil. Hem de neden girerler diye temizlediniz, gireceklerini öngördüyseniz bunu hazırlanmak için değil onları engellemek için kullanın. Yatak odasını kapıdan gösterip geri kapatsanız, izin vermeseniz kapıyı kırıp giremezler. Hiç çekinmeyin. Kötü hissetmeniz de doğal, mahreminiz isgal edilmiş, geçmiş olsun.Samimiyiz diye düşünüyorlar. Siz bizim çocuklarımızsınız diyorlar hep işte yengesi vs falan
Şimdiye kadar böyle bir şey olmadı beklemiyordum açıkçası şoka girdim. Yeni taşındık ondan dolayı büyük ihtimal. Amaç evin dolaplarına bakmak. Açıkçası sinirlenince pek sakin kalamıyorum orda da evime gelmişler misafir sonuçta diye sustum ama evet normal değil.ilk okuduğumda yeni evlisin sandım da 7 senelik evliymişsin üstelik çocuğun da varmış. sınırların böylesine aşılmasına nasıl tepkisiz kalabiliyorsun? yatak odası gösterilmez ama hadi şöyle kapıdan bi gösterirsin, burası da yatak odası der geçiştirirsin. sen kalkmış bir de ebevyn banyosuna alıp kirli sepetini bile karıştırmalarına izin vermişsin. ne olursa olsun orada bozman gerekirdi o insanları. yapılan hiç normal bişey değil çünkü.
kendince hava atmaya falan mı çalıştı acaba ya, bakın kirli sepeti falan var böyle içinde, şuraya da ebeveyn banyosu koymuşlar falan gibisinden, olur mu olur yani garipsemem bazı insanlar evi sırf bunun için gezdiriyolar.Şöyle söyleyeyim kirli sepeti dolabın içinde olan tiplerden. Hani bilmiyorlar desem cahil insanlar değiller. Bu arada k.validem oranın kirli sepeti olduğunu biliyor. Açtın yanlışlıkla baktın kirli sepeti hemen geri kapat yok açık bırakıp baya konuştular bir de üstüne. Küçükmüş sepet daha büyüğü olsaymış vs
Biz de öyleydik bana sen soğuksun mesafelisin derdi ama asla saygısızlık yapmam bilir o yüzden cesaret geldiBenim kv de öyledir, eltilerim yataktayken bile dalar odaya. İş bana gelince değişir ama. Ben evde yokken bile girmez odama. Neredeyse mutfağımı bile mahrem kabul eder. Öyle konuşarak ya da kavga ederek anlatmadım bir şey. Baştan beri kendi sınırlarımı hissettirdim, mesafemi korudum. Çok can ciğer olmaya gerek yok. Kavga gürültü de gerekmez. Saygı yeterli iletişim için. Anne kız gibi olmak gerekmiyor bence. Sınır iyidir.
Çok teşekkür ederimO kadar samimi olmadığınızı göstermeye çekinmeyin, böyle hadsiz insanlar fırsat buldular mı her türlü sınırı zorlarlar, bir şeyini hoşgörürsünüz ertesi gün fazlasını yaparlar. Dolap tozluydu diye niye ekstra rahatsız oluyorsunuz, kimseye tozsuz dolap borcunuz yok. Banyonuza kadar girip dolabı açan insan mahçup olsun, siz değil. Hem de neden girerler diye temizlediniz, gireceklerini öngördüyseniz bunu hazırlanmak için değil onları engellemek için kullanın. Yatak odasını kapıdan gösterip geri kapatsanız, izin vermeseniz kapıyı kırıp giremezler. Hiç çekinmeyin. Kötü hissetmeniz de doğal, mahreminiz isgal edilmiş, geçmiş olsun.
Aynen öyle ama işin saçma tarafı hava attığı insan benden kat kat zengin. Amaç gelinleri ve evlerini yarıştırmakkendince hava atmaya falan mı çalıştı acaba ya, bakın kirli sepeti falan var böyle içinde, şuraya da ebeveyn banyosu koymuşlar falan gibisinden, olur mu olur yani garipsemem bazı insanlar evi sırf bunun için gezdiriyolar.
valla bana pek beklemiyormuşsun gibi gelmedi, burada yazmışsın. özellikle temizlemişsin, önlem almışsın vs ebeveyn banyosunu. evin normal banyosunu temizlemiş olsan tabii ki bu çok normal ama ebeveyn? yani hangi misafir kullanır diye temizlenir ki orası özellikle? bakarlar diye temizlemişsin, önlem almışsın adı her neyse.Şimdiye kadar böyle bir şey olmadı beklemiyordum açıkçası şoka girdim. Yeni taşındık ondan dolayı büyük ihtimal. Amaç evin dolaplarına bakmak. Açıkçası sinirlenince pek sakin kalamıyorum orda da evime gelmişler misafir sonuçta diye sustum ama evet normal değil.
zaten ebeveyn banyosuna girerler beklentisinde olduğun insanların dolapları karıştırmasına şaşırman anlamsız. oraya kadar sokarsan bu terbiyesizliği de yaparlar maalesef.Sıra ebeveyn banyosuna geldi. Banyo temizdi bakarlar diye zaten önlem almıştım ama içeri girdiler bakarken birden kirli sepetini dolapları falan açıp baktılar ben şok
Desinler; soğuk desinler, gudubet desinler... Kafamız rahat olsun da kim ne isterse desinBiz de öyleydik bana sen soğuksun mesafelisin derdi ama asla saygısızlık yapmam bilir o yüzden cesaret geldi
Kızlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum. Dün misafirim vardı kayınvalidem ve eşimin teyzeleri yengeleri falan. Evi gezmek istedi eşimin yengesi.
Kayınvalidem aldı gezdirmeye başladı. Ben de peşlerinde. Yatak odasına girdiler. Sıra ebeveyn banyosuna geldi. Banyo temizdi bakarlar diye zaten önlem almıştım ama içeri girdiler bakarken birden kirli sepetini dolapları falan açıp baktılar ben şokYani insan neden kirli sepetini açar anlayamıyorum. Doluydu ağzına kadar, kayınvalidem suratını astı resmen. Dolaplarda zaten özel eşyalar var gördüler hepsini. Nefret ederim bu tip olaylardan. Mahrem denen bişey vardır. Hiç bir şey diyemedim ki zaten asla böyle bir şey beklemiyordum şoka girdim ve bütün gün ruh gibi ne yaptım ne yedim anlamadım.
İşin kötüsü ben mutfakta hazırlık yaparken kızım gitmiş dolabın üstüne (yeni silmiştim hafif nemli kalmış demekki.) bebeğini koymuş. Bebeğin üstündeki tüyler tozlar hep yapışmış oraya ve ben görmedim sonradan farkettim yani onlar da gördüler.
Böyle abuk sabuk bir gündü, hala sinirim geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?