Sinirim geçmiyor..

Siz de bir gün toplayın kuzenlerinizi arkadaşlarınızı falan aynısını yapın. Evi gezdirip göstereceğim demeyin gidin, çay kahve arasında birisi hadi bize kayınvalidenin evini göster bize desin.

Yatakodasi mahremdir kimse sokulmaz, kimsenin yatak odasina da girmem. Aslinda mutfak da öyle. Ev sahibesinin mutfagina da izinsiz girilmez

Gelmesin size bi daha o kaynana. Beni bile sinir etti.
Tekken yapmaz ama işte kalabalıkta cesaretlendi.
Dolabın içinde sepet ama yanlışlıkla açsan bile ki zaten dolabın açılması da saçma hemen geri kapat niye inceliyorsun
Ben de baştan sınırımı çizmiştim yatak odama bile girmezdi ama işte kalabalık vs cesaret oldu. Bir de çocuk doğunca bana merhamet geldi çok yumuşak başlı oldum sonuç bu

Siz de bir gün toplayın kuzenlerinizi arkadaşlarınızı falan aynısını yapın. Evi gezdirip göstereceğim demeyin gidin, çay kahve arasında birisi hadi bize kayınvalidenin evini göster bize desin.
Onun hoşuna gider kendisi aşırı titiz

ilk okuduğumda yeni evlisin sandım da 7 senelik evliymişsin üstelik çocuğun da varmış. sınırların böylesine aşılmasına nasıl tepkisiz kalabiliyorsun? yatak odası gösterilmez ama hadi şöyle kapıdan bi gösterirsin, burası da yatak odası der geçiştirirsin. sen kalkmış bir de ebevyn banyosuna alıp kirli sepetini bile karıştırmalarına izin vermişsin. ne olursa olsun orada bozman gerekirdi o insanları. yapılan hiç normal bişey değil çünkü.

Rahatladım buraya yazınca ben mi abartıyorum diyordum. Teşekkür ederim.

Az çok tanıyorum gireceklerine emindim onlar da yatak odası mahremdir diye bir kavram yok maalesef
Benim kv de öyledir, eltilerim yataktayken bile dalar odaya. İş bana gelince değişir ama. Ben evde yokken bile girmez odama. Neredeyse mutfağımı bile mahrem kabul eder. Öyle konuşarak ya da kavga ederek anlatmadım bir şey. Baştan beri kendi sınırlarımı hissettirdim, mesafemi korudum. Çok can ciğer olmaya gerek yok. Kavga gürültü de gerekmez. Saygı yeterli iletişim için. Anne kız gibi olmak gerekmiyor bence. Sınır iyidir.

Samimiyiz diye düşünüyorlar. Siz bizim çocuklarımızsınız diyorlar hep işte yengesi vs falan
O kadar samimi olmadığınızı göstermeye çekinmeyin, böyle hadsiz insanlar fırsat buldular mı her türlü sınırı zorlarlar, bir şeyini hoşgörürsünüz ertesi gün fazlasını yaparlar. Dolap tozluydu diye niye ekstra rahatsız oluyorsunuz, kimseye tozsuz dolap borcunuz yok. Banyonuza kadar girip dolabı açan insan mahçup olsun, siz değil. Hem de neden girerler diye temizlediniz, gireceklerini öngördüyseniz bunu hazırlanmak için değil onları engellemek için kullanın. Yatak odasını kapıdan gösterip geri kapatsanız, izin vermeseniz kapıyı kırıp giremezler. Hiç çekinmeyin. Kötü hissetmeniz de doğal, mahreminiz isgal edilmiş, geçmiş olsun.

Şimdiye kadar böyle bir şey olmadı beklemiyordum açıkçası şoka girdim. Yeni taşındık ondan dolayı büyük ihtimal. Amaç evin dolaplarına bakmak. Açıkçası sinirlenince pek sakin kalamıyorum orda da evime gelmişler misafir sonuçta diye sustum ama evet normal değil.

kendince hava atmaya falan mı çalıştı acaba ya, bakın kirli sepeti falan var böyle içinde, şuraya da ebeveyn banyosu koymuşlar falan gibisinden, olur mu olur yani garipsemem bazı insanlar evi sırf bunun için gezdiriyolar.

Biz de öyleydik bana sen soğuksun mesafelisin derdi ama asla saygısızlık yapmam bilir o yüzden cesaret geldi

Çok teşekkür ederim

Aynen öyle ama işin saçma tarafı hava attığı insan benden kat kat zengin. Amaç gelinleri ve evlerini yarıştırmak

valla bana pek beklemiyormuşsun gibi gelmedi, burada yazmışsın. özellikle temizlemişsin, önlem almışsın vs ebeveyn banyosunu. evin normal banyosunu temizlemiş olsan tabii ki bu çok normal ama ebeveyn? yani hangi misafir kullanır diye temizlenir ki orası özellikle? bakarlar diye temizlemişsin, önlem almışsın adı her neyse.

Sıra ebeveyn banyosuna geldi. Banyo temizdi bakarlar diye zaten önlem almıştım ama içeri girdiler bakarken birden kirli sepetini dolapları falan açıp baktılar ben şok
zaten ebeveyn banyosuna girerler beklentisinde olduğun insanların dolapları karıştırmasına şaşırman anlamsız. oraya kadar sokarsan bu terbiyesizliği de yaparlar maalesef.

Kirli sepetini açıp bakmak nedir yaa, onların ayıbı , boşverin siz. Hem benim midem bulanır başkasının kirli sepetini açıp bakmaktan, kendi kirli sepetime bile birşey attıktan sonra elimi yıkıyorum mutlaka, elim değdi sepete diye, ne manyak insanlar var.

Bu milletin ev gezme merasimini bu yaşa geldim anlamadım, kimsenin evini gezmem ayıp yahu
Onların ayıbı bu siz takmayın kafanıza, evdir bu kirlenir,dağılır mum gibi olmaz ki sürekli bunu görmek isteyen beyin özürlülerde kabahat, milletin kirli sepetinde, banyo dolabında ne işin var densiz te allahım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…