Sinirim geçmiyor..

Ebeveyn banyosuna girmelerini ongormeniz de garip. Ne isleri var orda. Yatak odasina girmeyin deseydiniz ayip yahu

Evimin temiz yada pis dağınık olması benim sorunumdur, banyomun pisliğini arayan insanında evime son girişi olur. Kıl olurum öyle insandan. Eşimin halası da öyle. İlk evlendiğimde ev görmesine gelip yatak odası dolaplarımı ve banyo dolaplarımı karıştırıp prezervatif ile yüz yüze kalınca ay ne gerek var böyle şeylere dediğinde suratına laf sokup apar topar kovup bir daha da semtinden bile geçmemesini sağladım. Hiçte pişman değilim.

Yatak odasını çok merak edyorsa kapıdan bakar çıkarlar banyoya bakmak nedir ya kirli sepetine bide utanmasalar demekki iç çamaşırı çekmecelerinu karistircaklar

Eşim de çok kızdı neden bir şey söylemedin saygısızlık yaptıkları dedi ama şoktan bir şey yapamadım resmen. Bir de dediğiniz gibi ayıp olur düşüncesi.
Banyoya yatak odasına bakmak nedir yahu manyak mı bu insanlar
Kimsenin banyosuna yatağına bakıp incelemek istemem ki midem almaz zaten
Baştan mesafe koymuştum yapmaz aslında ama başkalarının yanında nasıl olsa saygısızlık etmez diye yaptı resmen.
Kirli sepetini açan kirli çamaşır görür, ne görebilir başka. Hiç üzülmenize, mahcup olmanıza gerek yok. Saçmalık sepetin açılması.
Çok teşekkür ederim.
İşte misafire ayıp olmasın düşüncesiyle sustum ama eşim de çok kızdı bizde hata sesimizi çıkaramıyoruz dedi
Boş kirli sepetiyle övünecekti kadın elaleme karşı, hevesini kursağında bırakmışsınız.
Valla aynen öyle oldu

Ben olsam kendi canımı sıkacağıma onların yaptığını yüzlerine vururum.
Bu ne görgüsüzlük böyle?
İnsanın kişisel alanı vardır, mahremiyeti vardır.
Müze gezer gibi evi gezip, didik didik etmek artık terbiyesizliğin dik alâsı olmuş ve ben bunu mutlaka söylerdim bana yapılsaydı. Hatta girmelerine izin bile vermezdim.
Siz de takılmayın artık, olmuş bitmiş.
Bir daha olursa da sessiz durmayın.

Haklısınız aslında ama bir de üstüne ben suçlu oldum resmen sizin dediğiniz gibi yapmak en iyisi.
Yatak odasını çok merak edyorsa kapıdan bakar çıkarlar banyoya bakmak nedir ya kirli sepetine bide utanmasalar demekki iç çamaşırı çekmecelerinu karistircaklar
Bende öyle düşündüm işte kapıdan bakarlar diye ama iş nereye geldi.

Haklısınız aslında ama bir de üstüne ben suçlu oldum resmen sizin dediğiniz gibi yapmak en iyisi.

Şapalağı suratına bir vuracaksın o an. Neye uğradığını şaşıracak yarabbim ya sabır böyle insanlar ne halt etmeye etrafımızda olur ki

Yok zaten bir daha olmaz kayınvalidem şuan rezil olduk diye düşünüyor cesaret edemez daha

Üzülmenize değer bişey yok bizimde dolabmizda prezervatiften tut geciktiriciue kadar dolu malzeme var kendi hadsizlikleri sonuçta salonda görmediler bu gibi şeyleri keşke kilitleseydiniz ebeveyn banyosunu .

Üzülmenize değer bişey yok bizimde dolabmizda prezervatiften tut geciktiriciue kadar dolu malzeme var kendi hadsizlikleri sonuçta salonda görmediler bu gibi şeyleri keşke kilitleseydiniz ebeveyn banyosunu .
Onlara göre kilitlemem ayıp. Pek mahrem kavramı yok onlarda
Nasıl yani?
Siz mi onu rezil ettiniz diye düşünüyor, yoksa size ayıp ettiğini mi düşünüyor?
Sepet doluydu kadına ayıp oldu diye düşünüyor.

Kirli sepetini açıp bakmaktaki amaç nedir? ne görmeyi umuyorlardı. Kayınvalideniz bana kusur arıyormuş gibi geldi ya da hayatında hiç kirli sepeti görmedi.

Aptal saptal olay. Kirli sepetini açmak nedir oha yani. İçinden ne çakabilir kirliler dışında. Şöyle boynundan tutup kafasını sepete sokup sokup çıkartmalık aslında . Uyuz oldum aşırı.
Rezil olduk nedir .

Hala kizinin koydugu bebegin tozu icin ezilip buzulür, cingar cikarmak yerine ayy pis gorduler utancı yasarsan daha cok tepeen cikarlar. Ben ilk geldiginde kayinvalidem baktim hic girmiyordu, koridorun o tarafjna bile gecmiyordu. Ben saygısından sandim basta ama cekingen bir kadin, meger benden cekinmis. Bisey icin yatak odama cagirdim kapidan adımını bir kez iceri atinca ayni gun icinde 4 kez odama girerken yakaladim. Sonraki gelişinde peşin pesin kilitledim kapiyi, musait değil dedim kestirip attim. Kilitle mesela, direkt dumduz oralara bakmaya hakkiniz yok de. Sert olmazsaniz hadsiz insanlara hadlerini bildiremezsiniz

Kirli sepetini açıp bakmaktaki amaç nedir? ne görmeyi umuyorlardı. Kayınvalideniz bana kusur arıyormuş gibi geldi ya da hayatında hiç kirli sepeti görmedi.
Şöyle söyleyeyim kirli sepeti dolabın içinde olan tiplerden. Hani bilmiyorlar desem cahil insanlar değiller. Bu arada k.validem oranın kirli sepeti olduğunu biliyor. Açtın yanlışlıkla baktın kirli sepeti hemen geri kapat yok açık bırakıp baya konuştular bir de üstüne. Küçükmüş sepet daha büyüğü olsaymış vs

Yahu ben kendi kirli sepetimi bile açınca rahatsız oluyorum bunlar nasıl rahat böyle. Nasıl kafalar. Yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…