Ebeveyn banyosuna girmelerini ongormeniz de garip. Ne isleri var orda. Yatak odasina girmeyin deseydiniz ayip yahuKızlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum. Dün misafirim vardı kayınvalidem ve eşimin teyzeleri yengeleri falan. Evi gezmek istedi eşimin yengesi.
Kayınvalidem aldı gezdirmeye başladı. Ben de peşlerinde. Yatak odasına girdiler. Sıra ebeveyn banyosuna geldi. Banyo temizdi bakarlar diye zaten önlem almıştım ama içeri girdiler bakarken birden kirli sepetini dolapları falan açıp baktılar ben şokYani insan neden kirli sepetini açar anlayamıyorum. Doluydu ağzına kadar, kayınvalidem suratını astı resmen. Dolaplarda zaten özel eşyalar var gördüler hepsini. Nefret ederim bu tip olaylardan. Mahrem denen bişey vardır. Hiç bir şey diyemedim ki zaten asla böyle bir şey beklemiyordum şoka girdim ve bütün gün ruh gibi ne yaptım ne yedim anlamadım.
İşin kötüsü ben mutfakta hazırlık yaparken kızım gitmiş dolabın üstüne (yeni silmiştim hafif nemli kalmış demekki.) bebeğini koymuş. Bebeğin üstündeki tüyler tozlar hep yapışmış oraya ve ben görmedim sonradan farkettim yani onlar da gördüler.
Böyle abuk sabuk bir gündü, hala sinirim geçmiyor.
Evimin temiz yada pis dağınık olması benim sorunumdur, banyomun pisliğini arayan insanında evime son girişi olur. Kıl olurum öyle insandan. Eşimin halası da öyle. İlk evlendiğimde ev görmesine gelip yatak odası dolaplarımı ve banyo dolaplarımı karıştırıp prezervatif ile yüz yüze kalınca ay ne gerek var böyle şeylere dediğinde suratına laf sokup apar topar kovup bir daha da semtinden bile geçmemesini sağladım. Hiçte pişman değilim.Kızlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum. Dün misafirim vardı kayınvalidem ve eşimin teyzeleri yengeleri falan. Evi gezmek istedi eşimin yengesi.
Kayınvalidem aldı gezdirmeye başladı. Ben de peşlerinde. Yatak odasına girdiler. Sıra ebeveyn banyosuna geldi. Banyo temizdi bakarlar diye zaten önlem almıştım ama içeri girdiler bakarken birden kirli sepetini dolapları falan açıp baktılar ben şokYani insan neden kirli sepetini açar anlayamıyorum. Doluydu ağzına kadar, kayınvalidem suratını astı resmen. Dolaplarda zaten özel eşyalar var gördüler hepsini. Nefret ederim bu tip olaylardan. Mahrem denen bişey vardır. Hiç bir şey diyemedim ki zaten asla böyle bir şey beklemiyordum şoka girdim ve bütün gün ruh gibi ne yaptım ne yedim anlamadım.
İşin kötüsü ben mutfakta hazırlık yaparken kızım gitmiş dolabın üstüne (yeni silmiştim hafif nemli kalmış demekki.) bebeğini koymuş. Bebeğin üstündeki tüyler tozlar hep yapışmış oraya ve ben görmedim sonradan farkettim yani onlar da gördüler.
Yatak odasını çok merak edyorsa kapıdan bakar çıkarlar banyoya bakmak nedir ya kirli sepetine bide utanmasalar demekki iç çamaşırı çekmecelerinu karistircaklarKızlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum. Dün misafirim vardı kayınvalidem ve eşimin teyzeleri yengeleri falan. Evi gezmek istedi eşimin yengesi.
Eşim de çok kızdı neden bir şey söylemedin saygısızlık yaptıkları dedi ama şoktan bir şey yapamadım resmen. Bir de dediğiniz gibi ayıp olur düşüncesi.Yatak odası yetmeyip ebeveyn banyosuna giriliyor. Sınır üstüne sınır aşılmış. Gezerken yanlarındasınız, "Orası yatak odam :)" diyerek açmalarını engellemeniz gerekirdi. Dolap ve kirli sepeti zaten teftişe geldiklerini gösteriyor. Aşırı hadsizler, mesafe koyun. Misafir, misafirliğini bilsin. Müdahale etmekten çekinmeyin, ayıp olmaz korkmayın.
Kimsenin banyosuna yatağına bakıp incelemek istemem ki midem almaz zatenBanyoya yatak odasına bakmak nedir yahu manyak mı bu insanlar
Baştan mesafe koymuştum yapmaz aslında ama başkalarının yanında nasıl olsa saygısızlık etmez diye yaptı resmen.Beş para etmeyecek insanlarmış. Kvniz de dahil. Böyleleri yüzünden sinirlenmeyin. Kendinizi yıpratırsınız. Kirli sepetini açan insan içinde kirli görecek,gül yaprağı değil. Kvnize de bir daha orayı burayı kurcalamamasını özellikle söyleyin bence.
Çok teşekkür ederim.Kirli sepetini açan kirli çamaşır görür, ne görebilir başka. Hiç üzülmenize, mahcup olmanıza gerek yok. Saçmalık sepetin açılması.
İşte misafire ayıp olmasın düşüncesiyle sustum ama eşim de çok kızdı bizde hata sesimizi çıkaramıyoruz dediNe şuursuz insanlar ya. Evi gezeyim lafını da anlamıyorum ben gezip napıcaksın otur oturduğun salonda. Dedikodu yapacak ya. Büyük olay çıkartırdım o terbiyesizliğe, siz napıyosunuz benim odamda eşyalarımın dolaplarımın içinde çıkın dışarı diye. Hiiiç susamam böyle bir terbiyesizliğe, olay çıkarsa çıksın
Valla aynen öyle olduBoş kirli sepetiyle övünecekti kadın elaleme karşı, hevesini kursağında bırakmışsınız.
Haklısınız aslında ama bir de üstüne ben suçlu oldum resmen sizin dediğiniz gibi yapmak en iyisi.Evimin temiz yada pis dağınık olması benim sorunumdur, banyomun pisliğini arayan insanında evime son girişi olur. Kıl olurum öyle insandan. Eşimin halası da öyle. İlk evlendiğimde ev görmesine gelip yatak odası dolaplarımı ve banyo dolaplarımı karıştırıp prezervatif ile yüz yüze kalınca ay ne gerek var böyle şeylere dediğinde suratına laf sokup apar topar kovup bir daha da semtinden bile geçmemesini sağladım. Hiçte pişman değilim.
Bende öyle düşündüm işte kapıdan bakarlar diye ama iş nereye geldi.Yatak odasını çok merak edyorsa kapıdan bakar çıkarlar banyoya bakmak nedir ya kirli sepetine bide utanmasalar demekki iç çamaşırı çekmecelerinu karistircaklar
Az çok tanıyorum gireceklerine emindim onlar da yatak odası mahremdir diye bir kavram yok maalesefEbeveyn banyosuna girmelerini ongormeniz de garip. Ne isleri var orda. Yatak odasina girmeyin deseydiniz ayip yahu
Şapalağı suratına bir vuracaksın o an. Neye uğradığını şaşıracak yarabbim ya sabır böyle insanlar ne halt etmeye etrafımızda olur kiHaklısınız aslında ama bir de üstüne ben suçlu oldum resmen sizin dediğiniz gibi yapmak en iyisi.
Bende öyle düşündüm işte kapıdan bakarlar diye ama iş nereye geldi.
Yok zaten bir daha olmaz kayınvalidem şuan rezil olduk diye düşünüyor cesaret edemez dahaBen olsam kendi canımı sıkacağıma onların yaptığını yüzlerine vururum.
Bu ne görgüsüzlük böyle?
İnsanın kişisel alanı vardır, mahremiyeti vardır.
Müze gezer gibi evi gezip, didik didik etmek artık terbiyesizliğin dik alâsı olmuş ve ben bunu mutlaka söylerdim bana yapılsaydı. Hatta girmelerine izin bile vermezdim.
Siz de takılmayın artık, olmuş bitmiş.
Bir daha olursa da sessiz durmayın.
Üzülmenize değer bişey yok bizimde dolabmizda prezervatiften tut geciktiriciue kadar dolu malzeme var kendi hadsizlikleri sonuçta salonda görmediler bu gibi şeyleri keşke kilitleseydiniz ebeveyn banyosunu .Haklısınız aslında ama bir de üstüne ben suçlu oldum resmen sizin dediğiniz gibi yapmak en iyisi.
Bende öyle düşündüm işte kapıdan bakarlar diye ama iş nereye geldi.
Nasıl yani?Yok zaten bir daha olmaz kayınvalidem şuan rezil olduk diye düşünüyor cesaret edemez daha
Onlara göre kilitlemem ayıp. Pek mahrem kavramı yok onlardaÜzülmenize değer bişey yok bizimde dolabmizda prezervatiften tut geciktiriciue kadar dolu malzeme var kendi hadsizlikleri sonuçta salonda görmediler bu gibi şeyleri keşke kilitleseydiniz ebeveyn banyosunu .
Sepet doluydu kadına ayıp oldu diye düşünüyor.Nasıl yani?
Siz mi onu rezil ettiniz diye düşünüyor, yoksa size ayıp ettiğini mi düşünüyor?
Gelmesin size bi daha o kaynana. Beni bile sinir etti.Sepet doluydu kadına ayıp oldu diye düşünüyor.
Şöyle söyleyeyim kirli sepeti dolabın içinde olan tiplerden. Hani bilmiyorlar desem cahil insanlar değiller. Bu arada k.validem oranın kirli sepeti olduğunu biliyor. Açtın yanlışlıkla baktın kirli sepeti hemen geri kapat yok açık bırakıp baya konuştular bir de üstüne. Küçükmüş sepet daha büyüğü olsaymış vsKirli sepetini açıp bakmaktaki amaç nedir? ne görmeyi umuyorlardı. Kayınvalideniz bana kusur arıyormuş gibi geldi ya da hayatında hiç kirli sepeti görmedi.
Yahu ben kendi kirli sepetimi bile açınca rahatsız oluyorum bunlar nasıl rahat böyle. Nasıl kafalar. YuhOnu da yaptım iyice canım sıkıldı. Niye açtınız kirli sepetini doluydu dedim evet kokuyordu dedi ne alakaysa, normal kirli çünkü dedim. Neyse boşver bir şey olmaz dedi ama yalandan yani tartışma çıkmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?