Sinirimden Ağlayacağım

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.108
1.901
333
İstanbul
Kizlar o kadar moralim bozuk ki her an ağlayabilirim...Aile apartmaninda oturuyorum ee haliyle birşey olur vs diye evimin anahtari kv var.Bugun zaruri bir sebepten kv evime yatak odama girdi.Cekmeceden bir anahtar alacaktı.. Girme sebebi zaruri..Anlıyorum ama benim evim müsait değildi hem de hiç değildi.. Nerdeyse 8 aylik hamileyim eğilip doğrulamıyorum doğru durust temizlik yapamıyorum zaten bebek için temizliğe başladık eşimle heryer heryerdeydi..Ben benim evimi böyle görsün istemezdim bir de eşim ne çıkarsa yere atar yani evim hiç müsait değildi.. Boğazım düğüm düğüm birde eminim heryere bakmıştır eşim diyor baksın ayıp birşey mi var..Müsait değildi evim..Ben zaruride olsa çok rahatsz oldum moralim çok bozuk ağlayabilirim sekerim tavan yaptı..Kendimi çok kötü hissediyorum kendi ailemdende kimse yardımcı olmuyor...Moralim o kadar bozuk ki...Sabaha kadar temizlik yapabilirim..

Boyle seylerden hoslanmiyorsaniz evin anahtarinin kvde de olmamasi gerekir. Herkesin evinin anahtari birilerinde yok ve yasamlarina devam ediyorlar. Cok olmasi gereken bisey degil.
Herzaman ev toplu olmayabilir bu noraml bisey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani, o da biliyor hamile olduğunuzu, olur öyle şeyler, insanın bazen canı istemez , eli değmez. Üzülmeyin. Bebeğiniz de etkilenir :)

Bence bu kadar kafaya takmayın. Çalışıyor musunuz ? Ayrıca evinize girdiyse bir işin ucundan tutvereydi keşke

Bence bu kadar kafaya takmayın. Çalışıyor musunuz ? Ayrıca evinize girdiyse bir işin ucundan tutvereydi keşke

Mesele işin ucundan tutmaması değil. Evim gerçekten müsait değildi.Evimi o şekilde görmesini istemezdim. Spontene gelişen bir durum nedeni ile evime girdi. Dünden beri bütün modum düştü..

valla benım kv de 1 kere girdi zarurı durumdan . Benımde evım hep dağınıktır çalıştıgım için ve evde 2 kedı olduug için . Arkamdan demediğini bırakmamıştı . Taktım mı hayır ?
Aldım anahtarımı birdaha evımın dağınıklıgını görmek zorunda kalma dedim .
Onların evıne gittiğimde ev dağınıksa resmını çekip 6 lı grubumuz var kendı kocası ve çocukları oraya attım . Amann anne sende ne pissin diye.
Bişey demeye yüzü yok .

Lütfen sıkma canını .

Evet heralde yapmaz sanırım.Millet kilo alıyor ben zayıfladıkça zayıflıyorum hala çalışıyorum yetişemiyorum.
İşte eğer bunun lafını sağda solda yaparsa, sizde lafı yerleştiriverin. İki canla çalışıyorum bir işime koşmuş mu bir işimin ucundan tutmuş mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…