Öğretmenler kapasitesi olan ama çalışmayan çocukların üstüne düşerler. Sen de bu gruptansın sanırım. Diğerlerinde o ışığı görememiş demek ki öğretmenin. Senin istersen yapabileceğine inanıyor o yüzden uğraşıyor seninle.
Bu aldığın notlar üniversiteye girerken çok işine yarayacak biliyorsun değil mi? Salmamalısın bu kadar derslerini.
Öğretmeninle aynen burada yazdığın gibi konuşmayı denedin mi?
Bu bir seçenek...
Konuşmam diyorsan derslerine deli gibi asıl ve ona gereken cevabı notlarınla ver...
Benim de bir öğretmenim vardı. Öğrencileri ayağa kaldırır soru sorardı, bilemeyenleri de ayakta ders sonuna kadar bekletirdi. Beni de özellikle ayağa kaldırır soru sorardı her ders. Ben de onun inadına çalışır gider her soruyu bilirdim. Bir kere bile ayakta bekletemedi gıcık oldu bana. Soru sayısını arttırdı ama istediğini elde edemedi. O şekilde cevap vermiştim ona.
Üçüncü seçenek ise, her sene aynı hocayı vermezler, sık dişini belki seneye değişir
demek ki seni onlar gibi görmüyor, bu kötü bir şey değil tam aksine iyi bir şey.. sana faklı davranıyor daha fazla sermemen için..
benimde Matematik Hocam gicigin tekiydi.
Inadina daha cok calistim ve daha iyi notlar aldim. Sonradan kesildi cok sükür
Yorumunuz için teşekkür ederim. Biliyorum hatta bunu tecrübe etmiş nadir insanlardanım. Ortaokul notlarımdan dolayı 470den 450lere düşmüş insanım( o zamanki not konusu çalışmamla alakalı değildi çok farklıydı) ama şimdi sorun bende çalışma hevesimi kaybettim, bu olaylar üstüne iyice kaybediyorum .
bende önceleri cok kiziyordum Hocama. Ama sonrada tsk ettim. O benimle bu kadar ugrasmasaydi bende hirs etmezdim.İşte bende şuan inadına çalışmak istiyorum ama kitabı gördükçe sinirleniyorum. Sinirli bir insan da değilimdir. En sevdiğim dersten bu sene soğudum resmen
Aynı yollardan geçtim. Lise birde fena bir matematik öğretmenim vardı. Sadece bana değil bütün sınıfa eziyet ederdi. Onun sayesinde hayatımdaki ilk ve tek zayıfımı aldım, bütünlemeye falan kaldım. Sonra dank etti ne yapıyorum ben dedim, derslere asıldım. Şimdi özel matematik dersi veriyorum. O zamanlar ne kadar uğraşsamda anlamadığım konuları şimdi ben anlatıyorum. Her şey senin elinde. Hedefin amacına ulaşmak öğretmen de bu amaç için kullanılacak bir araç sadece.
Çok teşekkür ederim motive ettiniz beni. Bir zamanlar tüm hocaları tarafından kasten notları düşürülen sınıftan çıktım. İyi bir yer kazandım ama kendime ders açısından güvenimi kaybettim.. Çalışmam gerek hatta inadına asılmam gerek ders(lerim)e
bende önceleri cok kiziyordum Hocama. Ama sonrada tsk ettim. O benimle bu kadar ugrasmasaydi bende hirs etmezdim.
Belki senden daha cok bekledigi icin, bu kadar ugrasiyor.
Yapabilecek kapasiten var. Başkaları yüzünden kendi geleceğinle oynamamalısın. Onlara hiç bir şey olmayacak çünkü, olan sana olacak. Hadi bakalım, güveniyoruz sana. Yıl sonunda karneyi görmek isteriz
İşte bende şuan inadına çalışmak istiyorum ama kitabı gördükçe sinirleniyorum. Sinirli bir insan da değilimdir. En sevdiğim dersten bu sene soğudum resmen
ben de lisedeyken senin gibiydim, kopya çekmediğim sınavda kopya muamelesi gördüğüm bile olmuştu, mat hocası yüzünden dersten soğumuştum adam bana tembel muamelesi yapıyordu hatta 95 aldığım sınavda notumu 80'e çekmiş "sana 5 verirsem haksızlık olur." demişti. karnemde bi onun dersi 2 diğerleri 5 olunca bu karne senin mi diye şaşırmıştı ne sandıysa artık beni. Velhasıl ben dersime asılıp onu utandıramadım matematikten nefret eden bi öğrenciydm, fakat şuan başarılı bir muhasebeciyim o yüzden çok önemseme onu, sana stres yüklemesine izin verme
Sağolun yorumunuz için.. Ona kendimi ispatlamam benim elimde evet. Umarım başarırım. Bendeki sevgi de nefrete dönüşmek üzere, nereden kurtarırsam kâr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?