sinirimden duvarları yumrukluyorum yardım edin :(

aa cok iyiymis demek hem kıskanılmak istiyo hem müdahale edilmesini istemiyor.hepimiz müdahelenin fazlasından sıkılırız ama senin isteklerin doğal geldi bana.evt konusmalısın taktik olarak birz kıskanmıyo gibide yapabilirsn benmkide müdaheleden nefret eden biri bende o zaman kendi haline bırakıyorm hic birseyine karısmıyorum cok bozuluyo:)

evet hem özgürlüğüne düşkün hem de kıskanılmak istiyor :D bu ne çelişki :P

sorma zor oluyo yaa:)ayarını tutturmak lazm fazla kısıtlama hissi vermeden ama baya maharet gerekli gibii:)

sorma zor oluyo yaa:)ayarını tutturmak lazm fazla kısıtlama hissi vermeden ama baya maharet gerekli gibii:)

aynen ya zamanla öğreniriz inşallah :) sanırım kıskançlığı laf sokarak geçiştirmek lazım. ben eski ilişkimde öyle yapıyordum, hiç sorun yaşamadım. birşeye mi kızdım laf sokar güler bi bakış atardım daha da uzatmazdım.

Canım sonuna kadar okumadım ama cok sinir bozucu bi durum bu ne demek öperim sen kimsin ayrılcam zaten demesi ne demek uzaklasınca hemen böulemi olmak zorunda..ben bazı arkadaslara katılmıyorum müdahale edilmekten hoslanmamak ne demek sevgilisisin tabiki kıskanıp belli etceksin cok sıkmamak kaydıyla buda onu anlayıp kırmadan durumu anlatcak sana güvenini zedelemiştr şimdi hayatım kimseye 2. Sansı vermemek lazım söyledigi sözler ayıp yani

iş yerinde öyle samimi herkesin herkesi pohpohladığı bi hava varsa böyle içli dışlı - ya tatlım gel seninle fotoğraf çekinelim. gibi sarılmalar böyle bir bütün olma falan belki o an işine öyle geldiği için o durumlardan etkilendiği için rahat davranmış olabilir tabi tavır yargı vb.. ve durumu daha bir bilmek sizindir, aklıma bu geldi bu olabilir demeden geçemeyeceğim ama

canım şuan durum ne bılmıyorum ama ,konuyu okuduguma gore olayları gercekten cok

abartan sevdıgı adamı asırı kıskanclıklarıyla sık bogaz eden bırını gordum .

bunu sana dıyorum ama ,ben de senın gıbıyım :9: ben de asırı takıntılıyımdır bu tarz

konular da ve hep ısterım kı,benım bu kıskanclıklarıma karsılık hep sabırlı olsun karsı

taraf:9: ama oyle olmuyor ıste ,onlar da çileden cıkıp asırı kırıcı sozler soyluyorlar .

sevgılın sana 'sen kımsın'' demıs ama ,emın ol bunu senı asaglamak ıcın yada

senı bı yere koyamadıgı ıcın soylememıstır ,asırı kıskanclıgınla ustune gıdınce

sınırlenıp o yuzden oyle demıstır .ama dedıgım gıbı duruma bakılırsa olayın temelın de

senın takıntılı boyutta kıskanclıklarından cıkmıs kavga .yaa aslın da hak verıyorum sana

dedım yaa ben de senın gıbıyım dıye :) ben de hıc ıstemem sevgılımın cevresın de kızlar

olsun hele kı cıbıl cıbıl kızları sevgılımın cevresın de hıc gormek ıstemıyorum

her anını her saatını bana rapor versın ıstıyorum ama yok o da benı anlamazdı

sureklı tartısırdık bu sebeplerden dolayı,off cok zor bu ılıskıler yaa :(

son yorumlarınıza teşekkür ederim arkadaşlar, dün konuştuk hallettik ama yarın gene gidecek işe bakalım tavrı değişecek mi merak ediyorum. gerçi allah bilir orada ne yaptığını bana kimseyle konuşmadığını yakın olmadığını söyledi ama allah bilecek...

kıskançlığı çok abartmamak gerekiyo ama senin sevgilinin de sözleri yenir yutulur şeyler değil sinir oldum okurkken. şimdiden bu kadar ezdirme kendini bu tarz laflar ettirme kendine. ben olsam çoktan silmiştim...

senin için en hayırlısı ayrılmak haddim değil ama görüşüm böyle , erkek arkadaşın bu davranışları sergiliyor ve halen ayrılmıyorsan kendine yazık ediyorsun :ssz:

canım o fevri davranmış o sözlerimi bozuyorum kızlarla konuşcam vs diyerek
o öyle yapınca sen de fevri davranışsın
iş inada binmiş, kısır döngü olmuş
konuşmıcam deme, konuşmadan hiçbişey çözülmez
anca sen 4 duvar arasında kendini yersin, o da istemese de sırf inattan istemediğin şeyleri yapar.
ikinize de boşuna huzursuzluk
güzel güzel konuş, önce onu anladığından bahset, sonra istememe gerekçelerini sırala, sonra empati kurmasını sağla, ben aynı durumda olsam sen neler hissederdin de, sana güvenim sonsuz, o kızlara güvenmiyorum ben de
böyle bi durumda benden ne beklersen, senin de öyle davranmanı istiyorum de
haa bi de yakında ayrılıcam senden vs.. bu şaka bile olsa ilişkiye saygısızlık eden bi söz bence
kırıldığını, ama unutabileceğini, ve bi daha duymak istemediğini dile getir
bi de eğer imkanın varsa git izmire
yoksa da sık dişini 8 güncük
unutma onun kalbi sana ait :34:

Valla İzmir'in kızları konusunda haklısın,4yıldır İzmirde yaşıyorum abartıldıkları kadar kesinlikle güzel değiller.En güzelleri karşıyakada yaşıyor zaten.Güzellikleri çok öncedenmiş zamanında bakım yoktu ki ülkenin her tarafında e İzmir daha modern,göçlerle dolu olduğundan bu kızlar bakımlı ve özgür gezerlermiş yoksa şimdi hepsi aynı bir numaraları yok güzellik konusunda.Yalnız aşırı cilveli,seksiler.Kesinlikle o konuda korkulur.2 tane İzmirli aşırı bet,aşırı şişman kız arkadaşlarım vardı ama onlardaki cilve bende yok yemin ederim.O erkeklere bakışlar,süzüşler,canımlı cicimli konuşmalar.Ve benim sevgilimde burada garsonluk yapıyor bende zaman zaman huzursuz oluyorum ama o doğma büyüme İzmirli olduğundan o kızlara alışkın,cazip gelmiyor o yüzden rahatlıyorum biraz.Allah sabır versin sana da umarım barışırsınız ve bir yolunu bulup gelirsin İzmire.

Back
X