Bence sürekli sık boğaz edilmekten bunalmış.. Bu yüzdendir ki artık öfke ile kırıcı konuşmakla kalmayıp ' zaten yakında ayrılacağım ' da diyor..
Yani ben olsam bende sıkılırım.. İş hayatında hangimiz iş arkadaşlarımızla konuşmuyor ? Ya da ortak bir kutlama olduğunda tebrikte bulunmuyor ?
' msn i açık tutcam kızlarla konuşmayacam ' diye söz almıştım.. O gün 2 saat boyunca da cevap alamadım..
5 yaşında çocuk değil ki 2 saat cevap alamayınca bu kadar endişe ediliyor.. Kaldı ki işyerinde müsait olamayabilir 2 saat nedir ki.. Sürekli msn den ya da cepten kim sevgilisi ile konuşabiliyor ki zaten..
mesela bn ve sevgilim. biz tüm gün konuşup msjlaşırız.he biraz işimiz mi var haber veriris merakta bırakmayız birbirimizi.
herkesin ilişki anlayışı farklı sanrım.ama ben tüm ilgimi alakamı hayatımdaki insana veririm.ama hak ediyosa.ve oda bana aynı şekilde davranmalı herşeyi ben olmalıyım.çnkü ben onu herşeyim yaptım. aynı kafadn birini bulunca sorun kalmıyo.artık ben degişeemem böyle seviyorum böyle sevilmek istiyorum.hayatımda da böyle biri var zaten.
dicem şu kiii.hayatına birini almışsan onunla olmak istiyosan gözünü karartırsın .huzurun mutlulugun için herşeyi yaparsın.he yapmıcak mısın ozmn meşgul edip yormanın böyle üzmennin bi anlamı yok .. herkes kendi yoluna bakar.