sinirimden duvarları yumrukluyorum yardım edin :(

Bence sürekli sık boğaz edilmekten bunalmış.. Bu yüzdendir ki artık öfke ile kırıcı konuşmakla kalmayıp ' zaten yakında ayrılacağım ' da diyor..

Yani ben olsam bende sıkılırım.. İş hayatında hangimiz iş arkadaşlarımızla konuşmuyor ? Ya da ortak bir kutlama olduğunda tebrikte bulunmuyor ?

' msn i açık tutcam kızlarla konuşmayacam ' diye söz almıştım.. O gün 2 saat boyunca da cevap alamadım..

5 yaşında çocuk değil ki 2 saat cevap alamayınca bu kadar endişe ediliyor.. Kaldı ki işyerinde müsait olamayabilir 2 saat nedir ki.. Sürekli msn den ya da cepten kim sevgilisi ile konuşabiliyor ki zaten..

aynen kadercim katılıyorum ben öleyim ozaman yani:9::9:

Onlarca konu açtın buraya hepsini okudum sizin ilişkinizin sonunun olmadığı çok belli.Bir insan işe başlamak için sevgilisinden izin almak zorunda değildir,doğumgünü olan arkadaşını tokalaşarak mı tebrik edecekti? Kimsenin kimseye bu kadar müdahaleci olmaya hakkı yok.Ne kendinize güveniyorsunuz ne de sevgilinize,bu laçkalaşmış ilişkiyi bitirecek kadar bile gururunuz kalmamış demek ki...Adam size ne laflar etmiş siz hala kızların kıyafetlerinden bahsediyorsunuz sorunun ne olduğunu bile anlayamamışsınız.

Sonuç olarak erkek arkadaşınız da siz de normal bir ilişki yaşayacak aklı selimlikte değilsiniz.Aslında ayrılın diyecektim de vazgeçtim,kalın böyle tencere kapak misali.Yoksa başka insanların hayatlarına girip ayarlarını bozarsınız yazık olur olur..

:52:
Onlarca konu açtın buraya hepsini okudum sizin ilişkinizin sonunun olmadığı çok belli.Bir insan işe başlamak için sevgilisinden izin almak zorunda değildir,doğumgünü olan arkadaşını tokalaşarak mı tebrik edecekti? Kimsenin kimseye bu kadar müdahaleci olmaya hakkı yok.Ne kendinize güveniyorsunuz ne de sevgilinize,bu laçkalaşmış ilişkiyi bitirecek kadar bile gururunuz kalmamış demek ki...Adam size ne laflar etmiş siz hala kızların kıyafetlerinden bahsediyorsunuz sorunun ne olduğunu bile anlayamamışsınız.

Sonuç olarak erkek arkadaşınız da siz de normal bir ilişki yaşayacak aklı selimlikte değilsiniz.Aslında ayrılın diyecektim de vazgeçtim,kalın böyle tencere kapak misali.Yoksa başka insanların hayatlarına girip ayarlarını bozarsınız yazık olur olur..

ılahı kız guldurdun :9:

işiniz gücünüz yok heralde, gelip burada insanların kişiliklerine laf ediyorsunuz tencere kapak falan çok ayıp gerçekten, utanın bence. ben terbiyeli bi şekilde derdimi anlattım, ama sizin gibi insanlara değil, beni gerçekten anlayanlara, empati kurabilenlere...

buradan akşam bir arkadaş grubu edindim, onlarla dışarı çıktım. sevgilim 4 5 kere aradı, her defasında daha sinirliydi en son kimler var diye kızdı. bir kaç gün daha devam edersem çıkma diyecek büyük ihtimalle. tek taraflı bi kıskançlık değil benimkisi. yaşadıklarımı yaşayıp beni anladığında sorun çözülür diye düşünüyorum zaman gösterecek. ayrılınacak kadar ve sizin dediğiniz kadar kötü bir durum yok ortada. her ilişkide olan sorunlar...

Beyfendiye ortamlara girince bir özgüven gelmiş anlaşılan.
Ne demek doğru düzgün tanımadığı, senin güvenmediğin bir kızı öpmesi
Ne demek "sen kimsin" demek.
Ne demek kavgada verdiği sözden dönmek.
Üstüne üstelik yalan söylemek.
Ayrıl gitsin.
Bu kadar mı önemli.

Beyfendiye ortamlara girince bir özgüven gelmiş anlaşılan.
Ne demek doğru düzgün tanımadığı, senin güvenmediğin bir kızı öpmesi
Ne demek "sen kimsin" demek.
Ne demek kavgada verdiği sözden dönmek.
Üstüne üstelik yalan söylemek.
Ayrıl gitsin.
Bu kadar mı önemli.

aynen canım, öyle oluyor ortamlara girince verilen sözler unutuluyor...

konu sahibi arkadaşım. Ben müsadenle bi kaç şey sölicem sana. Bak şuan bi yerde çalışıyorum 8 ay oldu ve bu 8 ay içinde yani işe girdiğimden beri doğum günü kutlamaları bitmedi. her allahın günü birinin doğum günüydü ve biz hepsinde resimler çekildikk. Hatıra sonuçta. Üstelik çalıştım yerde 15 erkek ve 2 kız var. Bu kızlardan biride benim :) Bide böle düşün. Ama tabi şu varki ben ilk girdim günden beri belki birinin sevgilisi yanlış anlar diye mesafemi hiç aşmadım.Açmamda. Sorun birazda kızlardan kaynaklanıyo olabilir. Ha öperek kutlamışl doğum gününü. E şimdi hangimiz tokalaştıktan sonra öpüşmüyoruzki? Artık refleks olmuş bizde :) Ve bence misilleme olayına girme. Yani sürekli o edinden arkadaşlarla evgilin rahatsız oldu halde dışarı çıkmaya devam edersen çocuk derki: Onunda canına minnetki hemen böle şeyler yapıyo ve asıl o zaman o kızlara daha çok bağlanır. Sen sakin ol, adamın üstüne gitme aradığında eski konuları açma. Msn diyede diretme. Hatta sen msn de olma bir süre. Senin evde oldunu bilsin ama msn de olma. Ne yaparsan yap ben sana güveniyorum aşkım de çekil kenara. Bu onlarda daha çok vicdan yaratır. Kız bana nası güveniyo ben napıyorum der yapıcak olsa :) Tamam mı? Sakinle cnmm.

kızlar, daha önceki konumda da yazmıştım, tekrar kısaca özetliyim, erkek arkadaşım dışarıdan profesyonel görünen, ama içinde laubali insanlar dolu olan bi şirkette çalışıyo, izmirin kızlarını bilirsiniz, yaz da geldi iyice açık saçık giyiniyorlar. şirkette durmadan doğum günü partileri yapıp fotoğraf çekiliyorlar, erkek arkadaşım bile abartılı davrandıklarını itiraf etti. şirkette bu tarz kızlar var işte. ben de çok kıskanç biriyimdir, biz normalde okuyoruz, o haftada 1 gidiyordu şirkete, yaz gelince ona bir tercih sundular, para veririz dediler. ben önce istemedim çünkü izmirden uzaktayım. yani çıkışına falan da gidemicem hiç görüşemicez diye. sonradan bana sözler verdi öğle yemeğine tek çıkarım, kızlarla konuşmam, msni açık tutarım gibilerinden. ben de ikna oldum ama için 1 aydır hep huzursuzdu. çünkü iş ortamı bu, sürekli bi arada olunca illa ki samimiyet olur diye düşünüyorum. 8 gün boyunca sürekli işe gidecekti sabahtan akşama kadar, o günler geldi çattı. çarşamba günü gitti çıkışta aradı, kavga ettik, "sözlerimin hepsini bozuyorum kızlarla da konuşucam" dedi. sonra ben yalvardım ağladım kabul ettirdim.dün gene işe gitti, msn açmadı, ben msj attım zorla açtırdım msni. facebooka girdim çekilmiş bi foto gördüm doğum günü partisinden, öyle açık saçık kızların içinde onu da görünce çileden çıktım, ona sormuştum bugün etkinlik oldumu diye yok demişti çünkü. 2 saat boyunca cevap alamdım, aradım meşgule attı. tam da resmi gördükten sonra ortadan kaybolunca ben iyice sinir küpü oldum. sonra geldi bişeyler uydurdu. bide işin kötüsü soramıyorum nerdeydin diye "yeter artık msnden çıkarım bak" diye tehdit edi,yor beni. sonra çıkışta aradı, gene kavga ettik. kızın doğum gününü kutlayıp öpmüş, niye öpüyosun o kızı hiç sevmiyorum nerden samimisin bu kadar dedim. öperm sanane dedi. ben facebookumu dondurdum bunun üstüne. kızdı. ben de "canımı sıkan resimler görüyorum facebook istemiyorum artık" dedim. sonra bütün gece soğuk davrandım. bugün msn açmadım hiç, o açtı. öğle arası aradı beni, inanmıcaksınız ama gene kavga ettik. ben o öpme mevzusuna taktım bikere "bidaha o kızı öpme o kim ki" dedim.o da "o benim iş arkadaşım, sen kimsin" dedi."ayrılcam senden zaten yakında" dedi." ben de ayrılcam merak etme" dedim. "sen psikopatsın, yine olsa yine öperim" dedi. zaten iş gereği sürekli muhattab oluyorlarmış.ben de "defol git" dedim kapadım telefonu.

kızlar ben 2-3 gündür odam çıkmıyorum, hiçbişey yemiyorum, zaten burda arkadaşım da yok, yapayalnızım.geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum, ailemle aram bozuldu, bu kadar büyütecek ne var biraz rahat ol diceksiniz ama izmirde olmamak beni çok etkiliyo, onun yanında olamamak, başkalarının onun yanında olması, resimlerini görmek ve en ama en önemlisi de gönlümü almaması. yani o beni kıskansa ben "aşkım yapma, ben senden başkasına bakmam" vs gibi laflarla karşımdakini hoş ederm, o beni aşağılladıkça aşağılıyor, haliyle daha çok hırs yapıp kıskanıyorum. az önce sinirimden duvarları yumrukladım elim kırılıyordu nerdeyse. hafaya cuma bitiyo işi, sizce ne yapmalıyım, izmire gidip kalmayı düşünüyorum, kendimi çok yıpratıyorum, 2 günde kilo verdim. boşuna hzuursuz olmamışım, bana böyle söz vermemişti. hiç rahatsız olmıcaksın demişti. kızlar ne olur ondan intikam almama yardım edin, bana çok kötü günler yaşatıo, ne kadar üzüldüğümü bildiği halde devam ediyo üzmeye.msn hiç açmıyorum, soğuk konuşıucam, böyle yaptığım zaman anlıyo ama şuan kendime çok zor engel oluyorum.

işiniz gücünüz yok heralde, gelip burada insanların kişiliklerine laf ediyorsunuz tencere kapak falan çok ayıp gerçekten, utanın bence. ben terbiyeli bi şekilde derdimi anlattım, ama sizin gibi insanlara değil, beni gerçekten anlayanlara, empati kurabilenlere...

buradan akşam bir arkadaş grubu edindim, onlarla dışarı çıktım. sevgilim 4 5 kere aradı, her defasında daha sinirliydi en son kimler var diye kızdı. bir kaç gün daha devam edersem çıkma diyecek büyük ihtimalle. tek taraflı bi kıskançlık değil benimkisi. yaşadıklarımı yaşayıp beni anladığında sorun çözülür diye düşünüyorum zaman gösterecek. ayrılınacak kadar ve sizin dediğiniz kadar kötü bir durum yok ortada. her ilişkide olan sorunlar...

Canım hiç kendini avutma. Düzgün ilişkilerin hiç birinde bunlar olmuyor.
Hala ortada kötü birşey yok diyorsun adamın bi küfür etmediği kalmış.
Şu laflar yutulacak cinsten mi ya.

valla konuyu açtığıma pişman oldum.
herkes bir anda üstüme gelmeye başladı. ben sadece fikir almak için açtım konuyu, bunları duymak için değil.
kavga çıkarıcı yorumlar yapmayın lütfen. ben zaten saolsun iyi niyetli arkadaşlardan alacağımı aldım.

Seni pohpohlamadık, gerçeği göstermeye çalıştık diye kötü niyetli olduk.
Seninle kim niye kavga etmek istesin ki?
Dost acı söyler lafını duymadın mı sen?
Aman barış özür dile yalvar mı demeliydik sana söylediği laflardan sonra?
Doğru yola yöneltmeye çalışmak, seni yanlış bir ilişkiden döndürmeye çalışmak kötü niyetlilik demek.
Neyse vaktini ayırıp yorum yapanda kabahat zaten.

....................
yaptığın çok saçma kaç yaşındasın öncelikle ... bu çocuksu tavırlarını bırak güven kendine onada güvenmıyosan nıye hala devam edıyosun bır psıkolaga git duvar yumruklamakta nedemek ya... unutma kımse senden değerli değil.. saçma sapan intikam düşüncelerinede girme

Konu sahibinin hoşuna gidecek tarzda yorum yapmayınca kötü niyetli oluyoruz zaten,alıştık.Neyse size hastalıklı ilişkinizde mutluluklar :ssz:

aman kapalı biri olduğumu düşünmeyin :)) son derece aydın bi insanımdır, izmirliye yakışır şekilde yani :) ama bazı kızlar gerçekten zıvanadan çıkmış, bu kızlar da öyle işte, resim var bitane birinin bacaklar meydanda, diğerinin göğüsleri. sinirlerim bozuldu haliyle. teşekkür ederim ayrıca :)))

:60: :60: :60: :60: :60:

Aman ha düşünmedik korkmayın, çağdaşlığınıza lafımız yok. :60: :60: :60:

Açtığınız konuda bile gereksiz genellemelerinizle daha ilk dakikada kargaşaya yol açmışsınız.
İzmirin kadınları, kızları ne bileyim efendim İzmire yakışır haller vs.
Hiç sevmediğim şeydir, her şehrin insanı çeşit çeşittir.

İlişkinizde de bu şekilde davranıyorsanız sevgilinizin bunalmasından daha doğal bir şey göremedim.
İş ortamını öyle bir anlatmışsınız ki benim gözümde işle alakası olmayan kakara kikiri bir film karesi canlandı.
Böyle iş mi var yahu.
Varsa biz de gidelim. :34:
Arada etkinlik tabii olacak ama bu insanlar da işinde gücünde değil mi?
Hem isterse tüm kadınlar aşık olsun, sevgilinizin gözü yoksa birine bile bakmaz.
İzmir'e gitseniz ne değişecek?
Onlar yine aynı ortamda olacak.
Küçük bir çocuğun annesi gibi başında mı bekleyeceksiniz yaramazlık yapmasın diye?
Çok yanlış bir yaklaşım.
Bu şekilde daha da inada bindirir ki bindirmiş de...

Benim şahsi fikrim önce sevgilinizi bi karşınıza alın konuşun, sorun bakalım derdi neymiş, neden böyle tepkiler gösteriyormuş.
Hatalarınızı söylerse düzeltmeye çalışın, tabii kaybetmek istemiyorsanız.
Aynı şekilde siz de tabii... Bir orta yol bulmaya çalışın.
Fakat bana sorarsanız neresinden tutsanız elde kalıyor bu ilişki.
Sonunuz hayır olsun inşallah, dilerim güzel günleriniz olur.
Mutluluklar. :16:

Son düzenleme:
size ne oluyor ki bu kadar anlamıyorum yani :) herkeste bir hücum havası falan :)
sevgilim bile anladı beni, haklısın dedi bugün, gönlümü yaptı. ve orasının şirket gibi olmadığını, yanlış davrandıklarını kabul etti.
ben de zaten bunu istiyordum :) çok şükür hallettik, şu anda çok ilgileniyor benimle.
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, konu kapatılabilir ;)

bu arada anlayamıyorum öpmesini istememesini niye elestiriyosnz ki?olamaz mı?istemiyor öpmesin.cok mu büyük kayıp?
hatasını anlaması güzel tabi ama sadece "yakında ayrılcam"demesi cok ağır yani bence barıstıysan bile bu konuyu konus onunla.tehtit ettğinde güvenm azalıyo filan de duygusal olarak anlat ama kızarak değil

bu arada anlayamıyorum öpmesini istememesini niye elestiriyosnz ki?olamaz mı?istemiyor öpmesin.cok mu büyük kayıp?
hatasını anlaması güzel tabi ama sadece "yakında ayrılcam"demesi cok ağır yani bence barıstıysan bile bu konuyu konus onunla.tehtit ettğinde güvenm azalıyo filan de duygusal olarak anlat ama kızarak değil

ben aslında onu biraz çözmeye başladım, ben "tamam ayrılırız" dicek oldum mu hemen geri çekiyor lafını, ama ayrılmıcak bile olsa bunu durmadan dile getirmesi, ilişkimize zarar veriyor, bunu onunla konuşucam izmire dönünce. bugün bana ne dedi biliyor musun :) ben ona "seni kendi haline bıraktım" demiştim. o da "beni kendi halime bırakmanı istemiyorum, bana öyle şeyler söyleme, böyle ilişki olmaz" dedi onu sahipleniyim istiyor yani :) çok mutlu oldum bu sözleri duyunca.

aa cok iyiymis demek hem kıskanılmak istiyo hem müdahale edilmesini istemiyor.hepimiz müdahelenin fazlasından sıkılırız ama senin isteklerin doğal geldi bana.evt konusmalısın taktik olarak birz kıskanmıyo gibide yapabilirsn benmkide müdaheleden nefret eden biri bende o zaman kendi haline bırakıyorm hic birseyine karısmıyorum cok bozuluyo:)

Son düzenleme:
Back
X