kızlar, daha önceki konumda da yazmıştım, tekrar kısaca özetliyim, erkek arkadaşım dışarıdan profesyonel görünen, ama içinde laubali insanlar dolu olan bi şirkette çalışıyo, izmirin kızlarını bilirsiniz, yaz da geldi iyice açık saçık giyiniyorlar. şirkette durmadan doğum günü partileri yapıp fotoğraf çekiliyorlar, erkek arkadaşım bile abartılı davrandıklarını itiraf etti. şirkette bu tarz kızlar var işte. ben de çok kıskanç biriyimdir, biz normalde okuyoruz, o haftada 1 gidiyordu şirkete, yaz gelince ona bir tercih sundular, para veririz dediler. ben önce istemedim çünkü izmirden uzaktayım. yani çıkışına falan da gidemicem hiç görüşemicez diye. sonradan bana sözler verdi öğle yemeğine tek çıkarım, kızlarla konuşmam, msni açık tutarım gibilerinden. ben de ikna oldum ama için 1 aydır hep huzursuzdu. çünkü iş ortamı bu, sürekli bi arada olunca illa ki samimiyet olur diye düşünüyorum. 8 gün boyunca sürekli işe gidecekti sabahtan akşama kadar, o günler geldi çattı. çarşamba günü gitti çıkışta aradı, kavga ettik, "sözlerimin hepsini bozuyorum kızlarla da konuşucam" dedi. sonra ben yalvardım ağladım kabul ettirdim.dün gene işe gitti, msn açmadı, ben msj attım zorla açtırdım msni. facebooka girdim çekilmiş bi foto gördüm doğum günü partisinden, öyle açık saçık kızların içinde onu da görünce çileden çıktım, ona sormuştum bugün etkinlik oldumu diye yok demişti çünkü. 2 saat boyunca cevap alamdım, aradım meşgule attı. tam da resmi gördükten sonra ortadan kaybolunca ben iyice sinir küpü oldum. sonra geldi bişeyler uydurdu. bide işin kötüsü soramıyorum nerdeydin diye "yeter artık msnden çıkarım bak" diye tehdit edi,yor beni. sonra çıkışta aradı, gene kavga ettik. kızın doğum gününü kutlayıp öpmüş, niye öpüyosun o kızı hiç sevmiyorum nerden samimisin bu kadar dedim. öperm sanane dedi. ben facebookumu dondurdum bunun üstüne. kızdı. ben de "canımı sıkan resimler görüyorum facebook istemiyorum artık" dedim. sonra bütün gece soğuk davrandım. bugün msn açmadım hiç, o açtı. öğle arası aradı beni, inanmıcaksınız ama gene kavga ettik. ben o öpme mevzusuna taktım bikere "bidaha o kızı öpme o kim ki" dedim.o da "o benim iş arkadaşım, sen kimsin" dedi."ayrılcam senden zaten yakında" dedi." ben de ayrılcam merak etme" dedim. "sen psikopatsın, yine olsa yine öperim" dedi. zaten iş gereği sürekli muhattab oluyorlarmış.ben de "defol git" dedim kapadım telefonu.
kızlar ben 2-3 gündür odam çıkmıyorum, hiçbişey yemiyorum, zaten burda arkadaşım da yok, yapayalnızım.geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum, ailemle aram bozuldu, bu kadar büyütecek ne var biraz rahat ol diceksiniz ama izmirde olmamak beni çok etkiliyo, onun yanında olamamak, başkalarının onun yanında olması, resimlerini görmek ve en ama en önemlisi de gönlümü almaması. yani o beni kıskansa ben "aşkım yapma, ben senden başkasına bakmam" vs gibi laflarla karşımdakini hoş ederm, o beni aşağılladıkça aşağılıyor, haliyle daha çok hırs yapıp kıskanıyorum. az önce sinirimden duvarları yumrukladım elim kırılıyordu nerdeyse. hafaya cuma bitiyo işi, sizce ne yapmalıyım, izmire gidip kalmayı düşünüyorum, kendimi çok yıpratıyorum, 2 günde kilo verdim. boşuna hzuursuz olmamışım, bana böyle söz vermemişti. hiç rahatsız olmıcaksın demişti. kızlar ne olur ondan intikam almama yardım edin, bana çok kötü günler yaşatıo, ne kadar üzüldüğümü bildiği halde devam ediyo üzmeye.msn hiç açmıyorum, soğuk konuşıucam, böyle yaptığım zaman anlıyo ama şuan kendime çok zor engel oluyorum.