Ooooo bizim gelin evini yeniler habire gereksızzz yere başka şeyler gene yapar kıyafet alır habıre kendı ailesıne verır büyük ihtımal biz göremeyız çünkü ama bize vermek istemez garip biri seninki beki onlar a bizimki gibi biri lazımdıBizimde durumumuz iyi cok sukur. Ama konu edilen seyler sanki markali seyler almisim ivir zivirda onu konusuyoruz. Cerez merez. Esim sever haftani uc gunude onlar gelir onlerine koyarim. Ben rejimdeyim cok yiyemiyorum. 10 tl 20tl bisi
Araban bar sanırım hızmetcın de vardır onzaman:) bizşmkinn varOyle cok geliri olmasina ragmen bunun huyu yuzunden harcamam yani aylik bir para verir bana onuda cocuklara markete benzin falan birde ev icin harcarim. Bisey derde gururuma dojynur diye..
kocaniza kahvalti hazirlamadiginizi nerden biliyo?? esiniz müdahale edebilir aslinda böyle durumlarda,,
Kimene yaa istediğini alırsın istediğini yersin giyersin bidaha söylerse eşim benim için calisiyor bende yiyorum de yuzsuzlukse yüzsüzlük.
Erkek ailelerinin bi çoğunda bu var galiba. Artık oğlunun parasına gelinin de ortak olduğunu o paranın ikisine ait olduğunu bi türlü idrak edemiyorlar.
sizi böyle onlarla karsi karsiya getirmekten ne anliyo is kocada zaten cnm,, daha bu konular acildiginda tek bir cevabiyla kapatmasi lazim ben aldim yada ben aldirdim ben istedim aldi iste kahvaltimi herzaman hazirlar vs. vs yani onlarin agzina laf vermemesi gerekiyor,,onlar gitti mi kimle kaliyor evde seninle ozaman ona göre davransin sakin bi gününüzde konusun artik böyle muhabbetleri istemediginizi dikkatli olmasini söyleyinBenim adamda is yok kacdefa onlarin yaninda bu tur seyleri konusma diyorum erkeklik yapcak ya onlarla beraber bana yukleniyor.
sizi böyle onlarla karsi karsiya getirmekten ne anliyo is kocada zaten cnm,, daha bu konular acildiginda tek bir cevabiyla kapatmasi lazim ben aldim yada ben aldirdim ben istedim aldi iste kahvaltimi herzaman hazirlar vs. vs yani onlarin agzina laf vermemesi gerekiyor,,onlar gitti mi kimle kaliyor evde seninle ozaman ona göre davransin sakin bi gününüzde konusun artik böyle muhabbetleri istemediginizi dikkatli olmasini söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?