sinirimden uyuyamiyorum!!!

durumsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
523
322
83
Esimin ve ailesinin surekli benimle ilgili bir seylere takilip soylenmelerinden. Bunlari konu etmelerinden ve surekli para konusulmasindan biktim.
Bu geceki mevzu onu kaca aldin? bunu kaca aldin? Iste kayinpepderim kayinvalideme para verirmiste evin ihtiyaclarini giderip artani biriktirirmis. Ben cok musrif gelinim ya..
Sozu edilen seylerde oyle pahali seyler degil uc bes kurusluk pes para etmez seyler. Sanmayin yokluktan soyleniyorlar, dertleri gelin para harciyo..

Sistim sinirden uyuyamiyirum. Bunlarla yapamiyorum diye ayni aprt. Olan evimizi guc bela ayirdim. Simdi kayinvalide gecen defa kocama kahvalti hazirlamiyorum diye soyleniyordu bugunde bunu buldu ne yapacagim.en iyisi ben cekip gideyim paralarini yemeyen baska gelin bulsunlar.

Canım ya sinir olmakta haklısın ama uyuyamayacak kadar takilacak bir sey gibi gelmedi bana acaba regl dönemin mi yaklaştı.

Bizimki gönlünce harcar kimse de bişey demez abim durumu ıyı ondan dolayı ama musrıf lıge kaçar harcamaları muhatap olmuyprıx cok anlaşamadıgımız için

Bizimde durumumuz iyi cok sukur. Ama konu edilen seyler sanki markali seyler almisim ivir zivirda onu konusuyoruz. Cerez merez. Esim sever haftani uc gunude onlar gelir onlerine koyarim. Ben rejimdeyim cok yiyemiyorum. 10 tl 20tl bisi

Oyle cok geliri olmasina ragmen bunun huyu yuzunden harcamam yani aylik bir para verir bana onuda cocuklara markete benzin falan birde ev icin harcarim. Bisey derde gururuma dojynur diye..

Bizimde durumumuz iyi cok sukur. Ama konu edilen seyler sanki markali seyler almisim ivir zivirda onu konusuyoruz. Cerez merez. Esim sever haftani uc gunude onlar gelir onlerine koyarim. Ben rejimdeyim cok yiyemiyorum. 10 tl 20tl bisi
Ooooo bizim gelin evini yeniler habire gereksızzz yere başka şeyler gene yapar kıyafet alır habıre kendı ailesıne verır büyük ihtımal biz göremeyız çünkü ama bize vermek istemez garip biri seninki beki onlar a bizimki gibi biri lazımdı

Oyle cok geliri olmasina ragmen bunun huyu yuzunden harcamam yani aylik bir para verir bana onuda cocuklara markete benzin falan birde ev icin harcarim. Bisey derde gururuma dojynur diye..
Araban bar sanırım hızmetcın de vardır onzaman:) bizşmkinn var

Aylik gelen bir yardimcim var cocuklar kucuk oldugu icin hepsine yetisemoyorum

kocaniza kahvalti hazirlamadiginizi nerden biliyo?? esiniz müdahale edebilir aslinda böyle durumlarda,,

Benim adamda is yok kacdefa onlarin yaninda bu tur seyleri konusma diyorum erkeklik yapcak ya onlarla beraber bana yukleniyor.

Kimene yaa istediğini alırsın istediğini yersin giyersin bidaha söylerse eşim benim için calisiyor bende yiyorum de yuzsuzlukse yüzsüzlük.

Yok canim benim esim anasi icin birde cocuklari icin bizim be haddimize of bide kadinlik beklwrler sen kocalik yapta ..

Erkek ailelerinin bi çoğunda bu var galiba. Artık oğlunun parasına gelinin de ortak olduğunu o paranın ikisine ait olduğunu bi türlü idrak edemiyorlar.

Benim gozum onun parasinda degil hatta evde para mevzusunun konusulmamasi icin anlasmistik. Ne yapcan adam aptal

Benim adamda is yok kacdefa onlarin yaninda bu tur seyleri konusma diyorum erkeklik yapcak ya onlarla beraber bana yukleniyor.
sizi böyle onlarla karsi karsiya getirmekten ne anliyo is kocada zaten cnm,, daha bu konular acildiginda tek bir cevabiyla kapatmasi lazim ben aldim yada ben aldirdim ben istedim aldi iste kahvaltimi herzaman hazirlar vs. vs yani onlarin agzina laf vermemesi gerekiyor,,onlar gitti mi kimle kaliyor evde seninle ozaman ona göre davransin sakin bi gününüzde konusun artik böyle muhabbetleri istemediginizi dikkatli olmasini söyleyin

Ayni apartmanda otururken kayinvalide iki kucuk cocugu var demez surekli bizde yenir icilir gider bu kadin bumlari nasil yapar demwz
simdi ayrildik bos oturuyorum saniyor. Haftanin iki gunu yine biseyler bahane edip bizde yemekte bosum ya ondan iste ben hep hazirlardim falan.. 28 yidir ailesine kahvalti hazirlamiyormus.ama ben gelinim ya ogluna hizmetci aldi ya beni..

Konustum hayatim bu lafta iyide icraat yok..

Boşver canım sen ne sıkıyorsun canını,harcayacaksin tabi,eşinin bi ailesi var sonuçta çocukları var,bi daha kaca aldın falan derlerse fiyatını söyle, eşim yiyor de,aldıklarımın hesabını zaten eşim biliyor de çık işin içinden,size ne oluyo anlamına gelir bi daha bişey diyemezler yada başka bi seçenek; evine aldığın ne varsa gözlerini boyamak için giderken birazcık da onlar için al anne baba size de aldım de bak nasıl hoslarina gider,

Kahvalti neden hazirlamayayim kendi uyanir uyanmaz bisey yemedigi icin bastan istemedi. Sonrada kucuk cocuklarim var uyumuyoruz ki sabah kalkip ona hazirlik yapayim ay bi gunde o bana hazirlasinya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…