Tamam canım biraz daha düşünelim,iyi gecelerEn iyisi gidip uyumaya calisayim cocyklarla ilgilenemem yoksa
Merak ederim haberdar et biziYarin kavga var guc toplamaliyim.tesekkur ederim. Ortak oldugunuz icin.
Tesekkur ederim. Iyi bisey yapmam lazim. Bidaha gereksiz laf kalabaligi yapmasin. Hadi bakalim hayirlisi.. mutlaka yazacagim.Tamam canım biraz daha düşünelim,iyi geceler
eşinin onlara kesin sesinizi demesi lazımEsimin ve ailesinin surekli benimle ilgili bir seylere takilip soylenmelerinden. Bunlari konu etmelerinden ve surekli para konusulmasindan biktim.
Bu geceki mevzu onu kaca aldin? bunu kaca aldin? Iste kayinpepderim kayinvalideme para verirmiste evin ihtiyaclarini giderip artani biriktirirmis. Ben cok musrif gelinim ya..
Sozu edilen seylerde oyle pahali seyler degil uc bes kurusluk pes para etmez seyler. Sanmayin yokluktan soyleniyorlar, dertleri gelin para harciyo..
aldığın şeyleri söylemek zorunda değilsin...eşine kahvaltı hazırlamadığını nerden biliyor acaba...
eşinin onlara kesin sesinizi demesi lazım
Onlara neymiş yahu.
Asıl sorun eşiniz. Kahvaltı hazırlamadığınızı bilmeleri bile kendisinin ne kadar ağzından çıkanı kulağı duymayan biri olduğunu gösteriyor. Eşini anne babasına şikayet eden sevimsiz bir erkek modeli.
Evt haklisin. Kac defa konustum. Ama huyundan vaz gecmiyor. Bir bakiyorym ya diyorum ben nankorluk yapiyorum. Baskalari kim bilir nelerle ugrasiyo. Sonra bu bitmek tukenmek bilmeyen gereksiz muhabbetleri, sozde kendi aralarinda muhabbet ediyorlar birde gecen hafta bu konu kayinvalidemde bir suru kisi var misafir, orda dilegeliyor esimin dayisida abuk subuk konusyor. Iste bana kahvalti hazirlamayan kadini soyle yaparim boyle yaparim. Esimde azini acip benim bi sikintim yok diyemiyor.
eviniz ayrı yolunuz sapa, bu kv nereden biliyor kahvaltı hazırlamadığınızı, onu bunu şunu aldığınızı hatta kaça aldığınızı?
Soruyorlar bende yalan soyleyemiyorm. Esimin yaninda yaptiklarinda esim susturmasi lazim kendi azini kapatabilirse once..aldığın şeyleri söylemek zorunda değilsin...eşine kahvaltı hazırlamadığını nerden biliyor acaba...
o zaman deseydin ya oğlun seviyo diye alıyorum bu harcama ona gidiyo diye yemesin o zaman almayalımBizimde durumumuz iyi cok sukur. Ama konu edilen seyler sanki markali seyler almisim ivir zivirda onu konusuyoruz. Cerez merez. Esim sever haftani uc gunude onlar gelir onlerine koyarim. Ben rejimdeyim cok yiyemiyorum. 10 tl 20tl bisi
benim kocişte karışırdı hadi canım erkek halinle kadın işine karışma diyodumCanim benim bunlar bi tuhaf eve bir kasik alsam maaile iste bilirler kayinvalide farkeder hemen muhabbet baslatir. Sorun esimde ailesinin bilmedigi seyleride o azini tutamiyor. Onun icin bos muhabbetler. Neye gerekse erkek dedigin evdeki saksiya topraga da karisrmi yaa... ben aliskin degilim cok sasiriyorm.herdefasinda yok artikk deyip sasiriyorum.
yeni mi evlisiniz?bizimkilerde aynıydı ama eşim birşekilde susturdu nasılını bilmiyorum.örneğin markete gideriz eşimle alışverişe pat kv arar ne yapıyorsun,eşimde gayriihtiyari markete alışverişe der,aynı akşam kv arar beni ,naptınız alışverişe gidiyordunuz aradığımda, bende evet eksikleri aldım derim,soru şu;hangi markete gittiniz?sanane be kadın!yok şu market daha uygun ordan alın biz hep ordan alırdık falan filan.....bizim gittiğimiz market pahalıymış,tabi ki zamanla gele gide anladı tasarruflu olduğumu ama olmasamda kime ne?kendilerinde çok fazla hak görüyorlar ama bu kadarıda fazla yani....boşverin nasılsanız öylesiniz,sanki açlıktan ölsek kendileri karşılayacakta.....Esimin ve ailesinin surekli benimle ilgili bir seylere takilip soylenmelerinden. Bunlari konu etmelerinden ve surekli para konusulmasindan biktim.
Bu geceki mevzu onu kaca aldin? bunu kaca aldin? Iste kayinpepderim kayinvalideme para verirmiste evin ihtiyaclarini giderip artani biriktirirmis. Ben cok musrif gelinim ya..
Sozu edilen seylerde oyle pahali seyler degil uc bes kurusluk pes para etmez seyler. Sanmayin yokluktan soyleniyorlar, dertleri gelin para harciyo..
Alındığını belli etmeSistim sinirden uyuyamiyirum. Bunlarla yapamiyorum diye ayni aprt. Olan evimizi guc bela ayirdim. Simdi kayinvalide gecen defa kocama kahvalti hazirlamiyorum diye soyleniyordu bugunde bunu buldu ne yapacagim.en iyisi ben cekip gideyim paralarini yemeyen baska gelin bulsunlar.
Buna katılıyorum. Gelin oğullarının her ihtiyacını karsilasin karın tokluguna ama zengin de olsa fakir de olsa oğlu yani gelin hanımın hayatını paylaştığı adamın izni olsa seve seve eşine para harcasa bile nedense laf olur eşin ailesinde. .amaaa söz konusu görümce ise aa yok o en iyilerine layık. .Erkek ailelerinin bi çoğunda bu var galiba. Artık oğlunun parasına gelinin de ortak olduğunu o paranın ikisine ait olduğunu bi türlü idrak edemiyorlar.
o zaman deseydin ya oğlun seviyo diye alıyorum bu harcama ona gidiyo diye yemesin o zaman almayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?