sinirimden uyuyamiyorum!!!

Yarin kavga var guc toplamaliyim.tesekkur ederim. Ortak oldugunuz icin.

aldığın şeyleri söylemek zorunda değilsin...eşine kahvaltı hazırlamadığını nerden biliyor acaba...

eşinin onlara kesin sesinizi demesi lazım

Onlara neymiş yahu.

Asıl sorun eşiniz. Kahvaltı hazırlamadığınızı bilmeleri bile kendisinin ne kadar ağzından çıkanı kulağı duymayan biri olduğunu gösteriyor. Eşini anne babasına şikayet eden sevimsiz bir erkek modeli.

aldığın şeyleri söylemek zorunda değilsin...eşine kahvaltı hazırlamadığını nerden biliyor acaba...

Herseyimizin icindeler. Ayni apt.Yeme icme surekli beraberdik. Ayrildim hala haftanin uc gunu geliyorlar. Oda ayri dert konusu

Evt haklisin. Kac defa konustum. Ama huyundan vaz gecmiyor. Bir bakiyorym ya diyorum ben nankorluk yapiyorum. Baskalari kim bilir nelerle ugrasiyo. Sonra bu bitmek tukenmek bilmeyen gereksiz muhabbetleri, sozde kendi aralarinda muhabbet ediyorlar birde gecen hafta bu konu kayinvalidemde bir suru kisi var misafir, orda dilegeliyor esimin dayisida abuk subuk konusyor. Iste bana kahvalti hazirlamayan kadini soyle yaparim boyle yaparim. Esimde azini acip benim bi sikintim yok diyemiyor.

eviniz ayrı yolunuz sapa, bu kv nereden biliyor kahvaltı hazırlamadığınızı, onu bunu şunu aldığınızı hatta kaça aldığınızı?

Bence siz kayınvalideyi kayınpederi boşverin, eşinizle halledin bu sorunu. O milleti konuşturmasa kimse konuşmaz ki.

eviniz ayrı yolunuz sapa, bu kv nereden biliyor kahvaltı hazırlamadığınızı, onu bunu şunu aldığınızı hatta kaça aldığınızı?

Canim benim bunlar bi tuhaf eve bir kasik alsam maaile iste bilirler kayinvalide farkeder hemen muhabbet baslatir. Sorun esimde ailesinin bilmedigi seyleride o azini tutamiyor. Onun icin bos muhabbetler. Neye gerekse erkek dedigin evdeki saksiya topraga da karisrmi yaa... ben aliskin degilim cok sasiriyorm.herdefasinda yok artikk deyip sasiriyorum.

Bizimde durumumuz iyi cok sukur. Ama konu edilen seyler sanki markali seyler almisim ivir zivirda onu konusuyoruz. Cerez merez. Esim sever haftani uc gunude onlar gelir onlerine koyarim. Ben rejimdeyim cok yiyemiyorum. 10 tl 20tl bisi
o zaman deseydin ya oğlun seviyo diye alıyorum bu harcama ona gidiyo diye yemesin o zaman almayalım

benim kocişte karışırdı hadi canım erkek halinle kadın işine karışma diyodum

yeni mi evlisiniz?bizimkilerde aynıydı ama eşim birşekilde susturdu nasılını bilmiyorum.örneğin markete gideriz eşimle alışverişe pat kv arar ne yapıyorsun,eşimde gayriihtiyari markete alışverişe der,aynı akşam kv arar beni ,naptınız alışverişe gidiyordunuz aradığımda, bende evet eksikleri aldım derim,soru şu;hangi markete gittiniz?sanane be kadın!yok şu market daha uygun ordan alın biz hep ordan alırdık falan filan.....bizim gittiğimiz market pahalıymış,tabi ki zamanla gele gide anladı tasarruflu olduğumu ama olmasamda kime ne?kendilerinde çok fazla hak görüyorlar ama bu kadarıda fazla yani....boşverin nasılsanız öylesiniz,sanki açlıktan ölsek kendileri karşılayacakta.....

Alındığını belli etme
Bu işler böyledir de
Sen başkasının oğlunun parasını yiyosun
Eee bende senin oğlununkini de gül
Deli mi ne para harcanmayan ev mi var

Erkek ailelerinin bi çoğunda bu var galiba. Artık oğlunun parasına gelinin de ortak olduğunu o paranın ikisine ait olduğunu bi türlü idrak edemiyorlar.
Buna katılıyorum. Gelin oğullarının her ihtiyacını karsilasin karın tokluguna ama zengin de olsa fakir de olsa oğlu yani gelin hanımın hayatını paylaştığı adamın izni olsa seve seve eşine para harcasa bile nedense laf olur eşin ailesinde. .amaaa söz konusu görümce ise aa yok o en iyilerine layık. .

o zaman deseydin ya oğlun seviyo diye alıyorum bu harcama ona gidiyo diye yemesin o zaman almayalım

Yok hayatim bunu bahane edip laf sokma derdindeler kari koca.. benim kocada onlarin birligini gorup ders alacagina onlarla bir olup bana takiliyo sozde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…