sinirimden uyuyamiyorum!!!

Yok canim ben onlar icin zaten her zman aliyorum da sadece onlar yaptigi icin degil esimde aynisini yapiyor diye sinirleniyorum. Yani onun parasini carcur ediyormusm gibi abuk sabuk bunu kaca aldin ona kac para verdin diye ailesinin yaninda soruyor. Ya adam olan uc kurus icin esini ailesinin yaninda dusurmez.

Konustum hayatim bu lafta iyide icraat yok..
anladim cnm ne diyeyim valla insan yanlis yönlendirmek istemiyo gereken cevabi vermeyi bizde biliyoruz iste de büyük diye kocamizin ailesi diye susuyoruz aslinda öyle bir ortamda cevabi verip herkesin payina düseni aldirmasini bilirizde iste amasi var,,madem yine büyüklerine birsey diyemezsende kocani boz haddini bilsin ailesini görüp simarmasin..

Yok canim ben onlar icin zaten her zman aliyorum da sadece onlar yaptigi icin degil esimde aynisini yapiyor diye sinirleniyorum. Yani onun parasini carcur ediyormusm gibi abuk sabuk bunu kaca aldin ona
Ben yanlış anladım ,Çalışıyor musun peki?galiba,ah bu erkekler yok mu,güç gösterisinde buluncam diye harcıyor karşısındakini,

Evt simdi gece kadirip kavga edemem ama oyle bisey yapmaliyim ki cuk otursun. Kavga etmekten beter olsun. Uc kurusluk seyler icin karisini yaftalamayi biraksin. Ben onceden calisp kendi parami yemeye aliskin oldugum icin o simdi bana verdigi paradan harcarken kendim icin cok gerekmedikce luks harcama yapmiyorum. Kalanida ona veriyorum ki laf etmesin ama yanlis yapmisim.

Ben yanlış anladım ,Çalışıyor musun peki?galiba,ah bu erkekler yok mu,güç gösterisinde buluncam diye harcıyor karşısındakini,

Malesef hamileliklerim problemli oldugu icin calismayi biraktim. Birinci den sonra supriz ikinci geldi simdi biri 3 digeri 1.5 yasinda iki oglum var onlari birine emanet edip calisabilecegim bir is bulmam lazim. Onlarada kiyamiyorum. Bu konuda guvenebilecegim kimsemde yok.

mutlaka konusmussundur eşinle ama biraz sert çıksan nasıl olur tepkisi,ailenin yaninda 3 kuruşun hesabını yapacaksan beni küçük düşüreceksen ben çalışayım falan desen, yada eğer yetistiremiyorsan gücün yetmiyorsa bende çalışayım bi daha lafını etme bunun desen

Kv bakmaz mı ya da annen

Evt zaten yarin bu konusma mecburen olacak. Ayni seyi pazar gunu koctastan en uygunundan bir saksi biraz toprak birde cicek almistim ailesi yokkende bunu bana yapmisti. Iyi bir konusmayi hakediyo.. artik yediremiyorm kendime boyle uc kurusluk seylwr icin beni kucuk dusuruyor. Eslerine harcama yapmak zoruna gidiyorsa evlenmeseydi. Otursun kendi basina.. aklim havada su an toplanip gitmek istiyorum.

Benimde kv esimle bana yapmisti aldigin parayi napiyosun oglum diye kizmisti. Sagolsun eşim lafini esirgemedi kv sustu...
Hayir yani biz genciz parayi yicez yeri gelicek birikim yapicaz evimize sacma sapanda olsa birseyler alacaz kimi ilgilendirirki sanki kendi veriyo parayi. Cok ayip etmiş...

Kv bakmaz mı ya da annen
Kayinvalide genc ama kendine zor bakiyor. Sorsan hwrgun hasta hergun bi yeri agriyor. Birde sevmez is yapmayi . Is yapmamak icin ben yakinken surekli kayinvalide kayinpeder kaynim bize gelir yer icer giderdi. Bende resti cektim. Ama degisen bisi yok yine haftanin uc gunu bisi bahane edip bendeler. Annemdw bosanmis abim ve cocuklari onda kaliyor ve yasli bakamaz. Ona da yazik.

Bence biraz sakinlesmelisin,kendini doldurma,sakin ol ve bizler akıllı varlıklarız,kadınlarız,şimdi sadece düşün mutlaka eşinin zaaflarini biliyosundur,ona göre bi plan yap onun ne cvp verecegini düşünerek,hazırlıksız yakalanma,sonra da bastır

Anladım o zaman senin için çıkar yol çalışmak böylelikle kv kp ve kaynın haftanın 3 günü gelemez ler çünkü yorgunsundur kabul edemezsin

Aklıma bişey geldi onun için sordum,ilk önce guzel bi is bulsan kv ne gidip anne ben is buldum mecburen çocuklar i krese vercem ya da bakıcı tutcam desen ama içim rahat etmiyor sen baksan da ben sana bakıcı parasını versem hem size hem kendi evime katkım olur desen nasıl olur

Yok canim o na gelemez o calismadan para yemeyi sever. hep oyle olmus cunki eskiden kocasi calismis bu yemis sonrada hem es hem cocuklar var nasil olsa niye calissin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…