- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
- Konu Sahibi salinamunhasir
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar. fazla vaktinizi almak istemiyorum hemen konuya giriyorum. 5 aylık bi ilişkim var ve çok şükür herşey yolunda. bundan önceki ilişkimde bir çok sorunlar yaşadım saygısız, kıskançlık desen ayrı dert, sürekli kısıtlayan herşeyime karışan biriydi, ve ben ona tavizler verdikçe iş çığrından çıktı küfürler saygısızlıklar artık katlanamadım. şu anki erkek arkadaşımsa onun tam tersi sürekli bana destek olan, kibar, kısıtlamaktan çok herşeyi birlikte yapalım eşlik edeyim diyen birisi. yani demem o ki ondan sonra sanki onca şeye katlandım diye Allah onu çıkardı karşıma. ancak şöyle bi sorun var. tartışmalarımızda ondan önceki erkek arkadaşım yüzünden midir neden çok sert çıkışlarım oluyo. çünkü önceki erkek arkadaşıma karşı ne zmn sussam beni ezecekmiş gibi hissediyodum. şu an ki sevgilim tam tersi ama küçük bi tartışmamız benim söylediklerim yüzünden büyüyebiliyo
ve ben bu durumdan çok sıkıldım oysa ki çok mutluyuz
onu kırmak istemiyorum ve çok seviyorum. sinirime nasıl hakim olabilirim napabilirim. şimdiden teşekürler
Not: şu an ayrı şehirlerde yaşıyoruz okulumuz bittiği için. bununda etkisi var

Not: şu an ayrı şehirlerde yaşıyoruz okulumuz bittiği için. bununda etkisi var