Sinirime hakim olamıyorum :(

Çok insan tanıyorum 'sinirlerime hakim olamıyorum' 'ben sinirli bir insanım' vs cümleleri kendilerine paravan ediyorlar.
Eminim siz bunu kasıtlı yapmıyorsunuz. Fakat fıtrar olarak her insanda sinir bulunur. Yaratilisimizda var.
Kimi insan yaratilisinda var olan sınırı ehlilestirir kimi insan ise tam aksi buyutur.
Bir takım yasanmisliklarin olumsuz etkisi olabilse de genel olarak 'sinirli olmak' bir insanın öfkesini kontrol etmeye cabalamaktansa koyverip gitmesinden ve bunun karakteristik bir aliskanliga donusmesinden kaynakliyor şeklinde düşünüyorum.
Dogrudur veya yanlıştır.

benim sorumda bu zaten nasıl hakim olabilirim. yaşanmış bazı şeyler insanı ister istemez hırçınlaştırıyor yani kendimi öyle korudum belkide bilmiyorum ama şu an bu durumda olmak benim canımı fazlasıyla sıkıyor. :(

benim sorumda bu zaten nasıl hakim olabilirim. yaşanmış bazı şeyler insanı ister istemez hırçınlaştırıyor yani kendimi öyle korudum belkide bilmiyorum ama şu an bu durumda olmak benim canımı fazlasıyla sıkıyor. :KK43:
Anne olun insana sabri çok güzel öğretiyor :KK45:
Espri bir yana elimden geldiğince yardimci olayım

- sinirlendiginizi hissettiğiniz an karsinizdakine sinirlendiginizi ve kalp kırmamak için yanlız kalmanız gerektiğini söyleyin

- siniriniz geçene kadar konuşmayın müzik mirildanin yahut derin nefes alarak sayı sayın

- unutmayın sakin kalabildiginiz kadar mutlu olacaksınız

- sizi sinirlendirebilecek insanların listesini yapın, listeyi olabildiğince az tutun ve geri kalan 8nsanlarin olumsuz davranış ve sözlerini tinlamayin

Simdilik aklıma gelenler bunlar

Anne olun insana sabri çok güzel öğretiyor :KK45:
Espri bir yana elimden geldiğince yardimci olayım

- sinirlendiginizi hissettiğiniz an karsinizdakine sinirlendiginizi ve kalp kırmamak için yanlız kalmanız gerektiğini söyleyin

- siniriniz geçene kadar konuşmayın müzik mirildanin yahut derin nefes alarak sayı sayın

- unutmayın sakin kalabildiginiz kadar mutlu olacaksınız

- sizi sinirlendirebilecek insanların listesini yapın, listeyi olabildiğince az tutun ve geri kalan 8nsanlarin olumsuz davranış ve sözlerini tinlamayin

Simdilik aklıma gelenler bunlar

teşekür ederim tavsiyelerinizi uygulayacağım inşallah işe yarar :)

Back
X