Tek soru:
Boşanıp baba evine gidersen; babanın evinde yaşayacağın sıkıntıla, yediğin dayaklardan, duyduğun küfürlerden daha mı ağır? Babaevinde de her an bıçakla yaralanma, darp edilme ve belki de ölüm riski var mı?
tabikide öyle birşey yok olamazda
Kocanız size ailenize sövüp sayıyor..
şiddet uyguluyor buna rağmen üzülmüyor
siz bu adamdan boşanacaksınız diye mi üzüleceksiniz ?
evlenmeen öncede sinirliydi ama evlendikten sonra inanılmaz şeyler yaşattı bana
babamdan bir fiske yemedim evlendikten sonra ne fiskeler yedim
birde şunu söylemek istyorum ben gerçekten boşanmak istiyorum çünkü mutlu değilim ve artık sevmediğim tahammül edemediğim bir eş karşımda çocuğunun gözü önüde bağıran çağıran kapılara patlatan eline bıçak alıp kendine yönelten bunları çouğunun gözü önünde yapıp çocuğunu ağlatan bir insan boşanmak istiyorum fakat şuanda ailemin evine asla dönemem çünkü onlara karşı çıkarak yapılmış bir evlilik
sonra daha çok küçük çocuğum onu kreşe brakıpta benim çalışma imkanım yok
ayrıca şuan maddi olanakta yok elimde
ama ben bunları yaşayıpta gurursuzca hala onunla aynı evde yaşadığım için hergün ağlıyorum çünkü kendimden ödün veriyorum kahrımdan ölüyorum bu kadar değersizleştiğim için kendime acıyorum
arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum eşiniz annenize çok ama çok çok ağır bir küfür etmişse.... ailesiinin yanında durduk yere bağırıp çağırıp küfürler savurup hatta üstünüze yürümeye kalkışsa.... hamileyken kaba kuvvet uygulamışsa.... siz olsanız ne yapardınız bu durumda ben ne yapacağımı şaşırdım bebeğimde var çaresiz kaldım hemde çok((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?