güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer
küfür ve şiddeti tasvip etmiyorum (üzerime gelmeyin hemen)
arkadaşlar baştada anlattığım gibi bana ailesinin yanında bile üzerime geldi küfürler savurdu ya daha neler neler yaaa
birgün dayanamayıp kayınvalideme anlatmışım oğlu neler yapıyor bilsin diye inanın anlattığımla kaldım ne anlattığım o gün oğluna karşı resti çekti nede bana doğru dürüst teselli verdi
bide bana aman bende ne dayaklar yedim bana hamileyken kocam üstüme geldi dövdü filan gibi şeyler söyledi sonrada sen böyle bir çocuk değildin bu tip şeylere çok karşı bir çocuktun diyerek oğlu için ağladı karşılıklı ağlaştılar bende onları seyrettim...
ne oldu gün neyden çıktı olay, sorun neydi?
kaynanayla birlikte yaşıyorsunuz da onun kavgası mı?
sıradan bir ev işi meselesi filan mı?
para mı?
Ya vary artik senin yorumlarin o kadar midemi bulandiriyor ki,güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer
sen varya benim sabrımı çok taşırıyorsun yorumlarını gördükce deli oluyorum allahım sana bir koca vermiş dayak yemiş evden kovulmuşsun hala bu dayağı savunuyorsun... seni yolda falan görsem kesin döverdim nede olsa hoşlanıyosun dayaktan ıykkkkk....
İyi ki şiddeti tasvip etmiyormuşsunuz.Valla tasvip etmeyen halinizle her şiddet konusuna "kim bilir ne yaptın da yedin sümsüğü, sesini kesip otursaydın, beyinin dizlerine kapansaydın gül gibi olurdu evliliğin." ana fikriyle mesaj yazıyorsanız; tasvip ettiğinizde de haydi erkekler dayak atmaya kampanyasının kurucu kadın üyesi olurdunuz herhalde. Hâlâ buralara eğlenmek için böyle mesajlar yazdığınızı düşünüyorum. Zira aksi halde tüylerim diken diken oluyor.
katılmıyorum eşini sevseydi anasına iyi davranırdı bu erkek çocukları çok pohpohlanıyor ergenlikleri evliykende devam ediyor sizin yorumlarda hep kadına karşı erkek misin nesin!? Kuyruk acın mı,var?
Nerden bu yargıya vardınız??[I][/I]
Üzerime gelmeyin diyorsunuz da..
Bence siz bilerek ve isteyerek yapıyorsunuz bunu..
Üzerinize gelinsin diye.
Dikkat çekmek adına kadınları bu kadar aşağılamayın..
Sadece bunu belirtmek için yazdım.
Bundan sonra kendi adıma size prim vermeyeceğim
güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer
hayır kayınvalidemle birlikte oturmuyoruz öylesine dışarıda birşeyler içmeye çıktık bir kafede oturuyorduk biranda anlattım bende
eşimle olan kavgamda genelde hep aile ile ilgili oluyor ben bazı gerçekleri yüzüne vurunca delleniyor işte..
Şikayetlerinizi "kötü içerik"le bildirin ve konu içinde dile getirmeyin lütfen.
Konuyla ilgili bir yorumunuz varsa alalım yoksa konuyu dağıtmayalım.
Şikayetlerinizi "kötü içerik"le bildirin ve konu içinde dile getirmeyin lütfen.
Konuyla ilgili bir yorumunuz varsa alalım yoksa konuyu dağıtmayalım.
senin şu ideal evli kadın anlayışını merak ediyorum canım..
anlatta öğrenelim bilgilenelim?
senin annene hakaret etmesinin sebebi, ilk sen mi onun annesine hakaret ettin?
ya da sen onun annesine vurdun da o mu devreye girdi?
biraz detaylı sordum ama merak ettim adam bu dengesiz hareketleri sırf senin anlattığın şeyleri dinledikten sonra mı yaptı yoksa bi öncesi oldu mu?
sadece konu sahibinin yazdığı kadarıyla yorum yapıyorum : arkadaşım hala ne bekliyorsun git ver dilekçeni, şiddet gördüğünde de git darp raporu al , hem nafaka bağlatırsın kendine hem tazminat alırsın her şeyini siler süpürürsün, birazcık cesaret yani! kendin için yapmamışsın çocuğun için yapmalısın. yok seviyorum aşığım diyorsan da ne aşkı bu allah aşkına insanın kendine hiç mi saygısı olmaz Allahın verdiği bu canı, çocuğunun canını, annenin canını korumak senin görevin bu durumda.
birde şunu söylemek istyorum ben gerçekten boşanmak istiyorum çünkü mutlu değilim ve artık sevmediğim tahammül edemediğim bir eş karşımda çocuğunun gözü önüde bağıran çağıran kapılara patlatan eline bıçak alıp kendine yönelten bunları çouğunun gözü önünde yapıp çocuğunu ağlatan bir insan boşanmak istiyorum fakat şuanda ailemin evine asla dönemem çünkü onlara karşı çıkarak yapılmış bir evlilik
sonra daha çok küçük çocuğum onu kreşe brakıpta benim çalışma imkanım yok
ayrıca şuan maddi olanakta yok elimde
ama ben bunları yaşayıpta gurursuzca hala onunla aynı evde yaşadığım için hergün ağlıyorum çünkü kendimden ödün veriyorum kahrımdan ölüyorum bu kadar değersizleştiğim için kendime acıyorum
şu renkli yere kadar, özürler dileyip sürünerek bir şekilde affedilebilir diye düşünüyordum ki,
hamileyken kaba kuvveti okudum dilim damağıma yapıştı,
böyle bir vicdansızlığa asla katlanmazdım,
hele ki karnında onun kanından canından suçsuz masum bir bebeciki taşırken,
şiddet zaten insanlıktan çıkma göstergesidir, ama hamile bir bayana hele kendi karına bir insan bunu nasıl yapar anlayamıyorum,
ben olsam kesinlikle boşanırdım, bunun sonu gelmez arkadaşım, bugün hamileyken sana vuran, yarın ağlıyor diye bebeğin suratına da patlatır bi tane, hiç güven olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?