- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
cok bile dayanmissin bence..
bunlari niye yapiyolar bi sebep vardir belki sorsaydin kv ye...
Anlattiklarina bakilirsa haklisin fakat durduk yere bu sekilde tavir aldilarsa haklisin sonuna kadar..
Ama senden kaynaklanmis bir problem olmussa gecmisten,birde karsi tarafi dinlemek gerek..
Esin sana hak verdigine gore senden kaynaklanan bir sorun yok gibi duruyor
Durduk yere kimse kimseye bu kadar kotu davranmaz aranizda kavgalar gerginlikler olmustur ondan silmislerdir
esim polis kp onun sirtinda geciniyodu. esim evlenmeden once ben borca gireyim babamin borclarini odemekten yoruldum artik. evlenince bizi rahat biraksinlar dedi. bende ev alalim o zaman dedim. ev alicaz der demez basladi kavga... yani ben ev aldirmis oldum. baskada bi kavgamiz olmadi
Ev aldirdin diye sana sinsi damgasini vuran bir kadinla ayni cati altinda bulunma bile..yok hic bi kusur islemedim ben. tek sporun ev almamiz ev almamizi hic istemediler surekli bunun kavgasi oldu esimle. sonra brn sinsi ev aldiran gelin oldum
ne guzel ev almissiniz sevinmeleri gerek aslinda herkes kendi yaginda kavrulsun
Ev aldirdin diye sana sinsi damgasini vuran bir kadinla ayni cati altinda bulunma bile..
Ev aldırdın da sanki kötü bir şey mi yaptın.... bazı insanlar böyle oluyor işte... istiyorlar ki oğulları evlense bile hep kendi ihtiyaçları için çalışsın evi olmasın... karısını dinlemesin.... kendileri bir b...k yapmazlar.... birde utanmadan hep bana hep bana derler....yok hic bi kusur islemedim ben. tek sporun ev almamiz ev almamizi hic istemediler surekli bunun kavgasi oldu esimle. sonra brn sinsi ev aldiran gelin oldum
Ev aldınız diye değil, onlara yardım etmeyeceğiniz için tavır almışlar.ev aldigimiz icin tavir aldilar bize baskada bi kavga gurultu olmadi. o kavgalar da esimle ailesi arasinda zaten ben hic bisi demedim
Ev aldınız diye değil, onlara yardım etmeyeceğiniz için tavır almışlar.
Ay allahım normalde her anne baba, çocuklarının kendine ait bir evi olmasını ister. Bu sizinkiler çok garip geldiler bana. Allah sabır versin canım. Sizin aldığınız ev halasına bile dert olmuş yani yuh artık.
Boşverin takılmayın, en iyisini yapmışsınız ev alarak. Ha siz aldırmışsınız ha eşiniz almış bu da saçma, o ev ikinizin yani. Kendi eviniz gibisi yok..onlara para vermiyo ya borclarini esim odemiyo ya ondan oldu bu tavir. hala da kv ile cok iyidir onun doldurusuna geliyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?