sinirlendim, kirildim cok uzgunum !!

Hayırlı olsun eviniz , iyi yapıp almışsınız . Güzel günlerde oturun .

Bir aile çocukları sırf ev aldı diye cephe aldılarsa , bırakın uzak kalsınlar .

onlara para gitmedigi icin artik borclari esim degilde kendileri odemek zorunda kaldiklari icin

önceki konularını da hatırlıyorum. orda da aynı şeyi söylemiştim, yine söylüyorum.
milletin arayıp da bulamadığı eş ailesine sahipsin. sen muhatap olmazsan seninle muhatap olmuyorlar.
ne güzel işte. boşver takma bence. evet ayıp etmişler ama nasılsa görüşmek zorunda değilsin, istemesen görüşmüyorsun. onlar da böyle görgüsüz de geç.

onlara para gitmedigi icin artik borclari esim degilde kendileri odemek zorunda kaldiklari icin
Maddi olarak çok mu zor durumdalar ?
Borçları çok mu fazla , ödeyemeyecek durumdalar mı ?

Bir de ne borçları var ? Eşiniz o borcu bitirme sözü vermişmiydi , ben üstleniyorum diyerek mi borçlandırmıştı ailesini ?

orta halli bi aile iste. hayir her ay esimin ustune yikiliyodu yada kredi cektirmeye calisiyolardi.

Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız... yinede gitmeniz yapmanız gereken bir şey olursa... neticede eşinizin ailesidir... gidersiniz yine yaparsınız... onlar görmese bilmese bile eşiniz görür bilir.... evet eşler aileleriyle ilgili laf söylemezler de söyletmezler de... ama emin olun içlerinde hep görürler ve günü gelince söylenmesi gerekeni söylerler...

orta halli bi aile iste. hayir her ay esimin ustune yikiliyodu yada kredi cektirmeye calisiyolardi.
O zaman yapacak birşey yok , oğullarını evlendirirken ayrı bir düzeni olacağını biliyor olmalıydılar . Siz saygınızı korumaya devam edin sadece .

Bayram seyran dışında biaraya gelme canım.

Eşin yanında ve sana hak veriyo görüşmekte istemiyo sen daha niye görüşüyosun?

canım yatmıştım yatakta cepten bakarken konunu okudum sırf sana yazmak için kalkıp laptobu açtım. Çok haklısın ve sakın görüşme kim ne derse desin kararından dönme, sen kendinden eminsen bu kaba saba hareketlerinin sebebini bile sorma. Bırak ne halleri varsa görsünler, eşinde senden yanaymış miss. Dertsiz başına dert alma, tecrubeyle sabit, hayat acaba bana neden trip yaptı, acaba bu benim selamımı neden almadı diye düşünecek kafa patlatacak kadar uzun değil, ve inan bana hayatta değmez bu insanlar için kafanı kalbini yorduğuna, net.

cok tesekkurler ve cok haklisiniz. 7 ay nisanli kaldim, 3 aydir evliyim bu surede hep ben aman soyle yapayim sunu gotureyim iyi olalim dedim ama karsiligi bu oldu. bundan sonra da zorda kalmadikca ayni havayi soluyacagimi sanmiyorum.

Kimseye çok iyilik yapılmaz..
Yaşım 19 ama ben bunu anladım daha şimdiden..

ne kadar ayıp ya o kadar iyilik yapmışsın uğramışsın saygını görmüyorlar da onu mu görüyorlar valla canım sen ıyı bıle yapmışsın ben yaşamadım o yüzden belkı bana kolay gelıyodur ama heralde yapmazdım bu kadar bilemiyorum .Ayrıca siz kirada otursanız siz sıkıntı çekersiniz zaten kirada oturmak zor bır durum ev almanıza sevınmelerı lazım oğlum rahat edecek gelınım rahat edecek dıye böyle düşünmelerı cok garıp hem oglu yıne yardım eder nedır yanı bence sen bundan sonra onlarla meraba meraba eşinde inş hep arkanda durur zaten oda farkındaymış ona göre davranırsın böyle şey olmaz seninde bir canın var

bu ne saçmalık ya insan evine düşmanı gelse hoş geldin demeli, hiç yorma kendini bunlara karşı bacım.
ev lama konusunda bizim kp de ev alınca bize tavır yaptı 9 yıl önce ev aldık o 5 yıl sonra bi uğradı. ama kv Allah ı var havalara uçtu biz ev alınca. ya insan çocuğu bişeyler yapınca grur duymalı desteklemeli, bunları yapmıyolar bide üstüne küsüyolar, yuhh ya nerde kaldı evlat sevgisi. sen karşılaşınca saygını eşin için göster başka türlüde seni üzmelerine izin verme tatlım.

sabrimin son demlerini de 2 gunde harcadimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…