- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
- Konu Sahibi blackeyes06
-
Bu Ada'mın yüzünden böyle oldu suan kendı odasına yer yatağın yaptım ama kavga ettık yıne hemen salona açtı kanepeyi nefret edıyorum bu adamdanbiraz acımasız olmak gerekiyor çocuğa uyku eğitimi verirken,,bunun için yazılan kitaplar var deneyin derim.
Derdin resimlermi[/QUOTEewet çünkü çocuğumun doğduğundan ıtıbaren en özel resımlerı saklıydı onda
Baska odaya yatağını yaptım cocuk ağlasa tv odasına kanepey acıyo bıktım artık eve alıp satıyo dıye bu cok bilmişliği ılgısızlıgı anlayışsızlık çekmek zorundamıyım
öfkelisiniz hala sakinleşin olur böyle sakin sakin konuşun eşinizle birlikte uyku düzenini oluşturun sorumluluk ikinizin sonuçta,,kötü bişey yaşanmış ama oolur bazen sakinnnBu Ada'mın yüzünden böyle oldu suan kendı odasına yer yatağın yaptım ama kavga ettık yıne hemen salona açtı kanepeyi nefret edıyorum bu adamdan
Sadece resımlerı çıkarttıracağım olurmu acebaHard diske gelince hard disk sağlamsa kırılmadıysa bilgisayarcı halleder ama biraz masraflı olabilir.
harddiskinizi sökmediyseniz ,sökmeyin ,sökerken zarar verebilirsiniz O halde götürün Onlar söküp resimlerini çıkarsın.Sadece resımlerı çıkarttıracağım olurmu aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?