Sinirlendim ve

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
Merhaba dünden eşimle kavga ettık sorun hep cocuk yuzunden yatağında yatmıyo yemek yemıyo cok onatcı.... Dün cocuk bısey yemedı aksam yemegı hazırladım hala yemıyo kızmaya basladım o ara eşim çıkıştı bırak yemıyosa falan açken Boğaz'ımdan gecmedı bu başladı bıktımda fln gece oldu saat Bır cocuk ayağımda sallıyorum bı şaatı gectı dün hastaneye gıtmıstım falan hıc dınlenmedım neyse tam yatağına koycam yatmak ıstemıyo ikna etmeye calısıyorum yok yok kızdım bu geldı yıne aynı cıktım yanlarından odada uyudum ağlayarak bugun ıse gündüz hıc uyumadı ve cok hareketlı durmuyo haliyle yoruldum ettım saat dokuz oldu sallıyorum ağlıyo yatmak ıstemıyo bağırdım yeter artık dıye bu yıne başladı bıktım sus artık dedım bende ınsanım falan gıttım odaya konusuyorum bağırdı ettı bu sonra cok ağır bı laf Ettı bılgısayarla ugrasıyordum dayanamadım parçaladım bılgısayarı artık dayanamıyorum ya anlayışsız bı eş durmayan bı cocuk bıktım kalmadı gücüm sız olsanız ne yapardınız bırde bılgısayar parçalandı arkasından hard disk soktum resımler falan dıskte duruyormudur

Düzenli uyku saatleri yok anlaşılan. Saat belirleyin ve besigine koyun ışığı kapatıp yanında olun 2 3 gün çok ağlar ama inanin sonra sonra alısir. Esiniz için bişey demek istemiyorum

Biz yegenime süper dadıda ki taktiği uyguladık ağlasada bağırsada yatağına yatırıyoruz ışığı kapatıp yanında oturuyorduk alıştı şimdi saati gelince uykum geldi der yatağa yatırırız.

Baska odaya yatağını yaptım cocuk ağlasa tv odasına kanepey acıyo bıktım artık eve alıp satıyo dıye bu cok bilmişliği ılgısızlıgı anlayışsızlık çekmek zorundamıyım

biraz acımasız olmak gerekiyor çocuğa uyku eğitimi verirken,,bunun için yazılan kitaplar var deneyin derim.
Bu Ada'mın yüzünden böyle oldu suan kendı odasına yer yatağın yaptım ama kavga ettık yıne hemen salona açtı kanepeyi nefret edıyorum bu adamdan

Baska odaya yatağını yaptım cocuk ağlasa tv odasına kanepey acıyo bıktım artık eve alıp satıyo dıye bu cok bilmişliği ılgısızlıgı anlayışsızlık çekmek zorundamıyım

Madem sesine bile tahammmulu yok niye yapmış kocan

Hepimiz bu yollardan geçtik canım.Sabır.Bunlar geçici sorunlar,elbet büyüdükçe düzeliyorlar.Sizin negatif enerjiniz eşinize de geçiyor.Mesela eşim işten gelince yüzü asık olsa,sinirli olsa bende soğuk olurum.Güleryüzle ,neşeli girse bana da yansır.Çocuk sahibi olmak için o kadar uğraşanlar varken çocuğunuzun değerini bilin ve biraz sabırlı olmayı öğrenin.

Bu Ada'mın yüzünden böyle oldu suan kendı odasına yer yatağın yaptım ama kavga ettık yıne hemen salona açtı kanepeyi nefret edıyorum bu adamdan
öfkelisiniz hala sakinleşin olur böyle sakin sakin konuşun eşinizle birlikte uyku düzenini oluşturun sorumluluk ikinizin sonuçta,,kötü bişey yaşanmış ama oolur bazen sakinnn

Hard diske gelince hard disk sağlamsa kırılmadıysa bilgisayarcı halleder ama biraz masraflı olabilir.

Yılbaşı gunu bıle zehır gibi işte kendıme kıZıyorum acıyarak evlendiğim bi insan sımdı ben ne hale geldim nefret edıyorym

Uzman bir pedegogtan yardim almalisiniz. Cocukla boyle inat ederek bir sey yaptiramazsiniz. Cocuk acliktan ölmez korkmayin pesindende kosmayin siz boyle yaptikca cocuk sizi elinin icine aliyor.

Eşiniz cocuğa değilde size tahammul edemiyor gibi geldi bana. Sizde cocuğa tahsmmul edemiyorsunuz. O cocuk. Sus dur yat kalktan anlamaz.

Çocuğunuz için ilaç kullanin mutlaka ayni olaylar kerdesindede var, enin olun buyuyunce duzelmiyor okula baslayinca hiçbişey degismiyor. Doktordan yardim alin mutlaka. Sizede yazik

Ayyyyyyni sorunları aştım canım ben. Önce şunu söyleyeyim ayakta sallayarak boşa yoruyomusuz kendimizi. Sallayınca hiç uyumuyolar. Gece sabaha kadar salladığım olurdu. Ben önce yatagimda yanıma yatırıp uyuttum. Ama sabah erken kaldırdım akşam da tam 10 bucukta. Daha erken değil. Mecburen biraz korkutmak zorunda kaldım. Komşu kiziyo hadi kapat gözünü falan diye. Masal anlattim. Bir hafta sonra beşiğine yatırdım yanında oturdum. Bir hafta sonra yatırıp odadan çıktım. Babalar biraz korumacı oluyo halden anlamadığı için. Boşver takma. Zor hareketli çocuk. Kolay gelsin.

Bendede var aynı kocanın huyundan olan bi eş yani ben çocukla kavga etsem hemen o ne anlasın falan der bana kızar ama kendide bi saat bakamaz demekki erkeklerin huyu bu işlerine öyle geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…