Sinirlendim ve

VallA esiniz baya abartiyo bencede siz isigi kapatip cikin acimasiz olun oyle olmasak cocuklar bizi elinde kukla yapar

Bence çocuğunuza bukadar yüksek sesle bağırırsanız korkar ve ne uyur nede yer. Eşiniz sizin bağırmanızdan rahatsız. Babası eve gelince ilgilense sizde biraz dinlenirsiniz.

aileyi disi kuş yapar dadıyı izle öfkelenme kocana yansır oda sinirli olur

Ahhh ah okadar iyi anliyorumki seni bnm oglumda coooooook fazla hareketli gündüz fazlada uyutmuyorum aksam 8de yatiriyorum 12de aglamaya basliyor11aylik. Insanda ne sinir nede sabir kaliyor Allahim sabrimi arttir diye dua ediyorum.

Adamı neden ada'mı diye yazdiginizi merak ettim

Hay gozunu seviyim. Bunu her rastladigim konuda soruyorum. Eskidn gormezdim ben bunu. Bu gunler ortaya cikti. Niye boyle yaziliyor diye ciddi ciddi soruyorum. En son bundan dolayi uyari aldim hatta bi sefer konu disi yorum diye. Ikinci uyari yolda gibi simdi. Ama dayanamadim napiyim

Ben de hep denk geliyorum. Mantıklı bir cevap arıyorum

Cevap gelmeyince beyin firnitasi yaptim. Turkce sozluk update oldu galiba diye kendimi inandirmaya calisiyorm. Yoksa bunun hakkinda konu bile acabilirim, kendimi dizginliyorum.

Sende bi sıkıntı yok.Uykusuzluktan yorgunluktan sinirlenmen gayet normal.Sıkıntı eşinde.Sana karşı anlayışlı ve yardımcı olması lazım.Ama o daha çocuğun sesine bile tahammül edemiyor.

Cevap gelmeyince beyin firnitasi yaptim. Turkce sozluk update oldu galiba diye kendimi inandirmaya calisiyorm. Yoksa bunun hakkinda konu bile acabilirim, kendimi dizginliyorum.

Ben bunu başka bir konuda sordum diye fazla uzadı ban yedim. Uzatmayalım ki konu dışı yorum olmasın. bazı ıphone telefonlarda ve diğerlerinde mobilden girince adamı,canımı özel isim algılayıp düzeltiyormuş telefon klavyesi. Ada'm yazıyormuş,ada yı özel isim sanıp. Yazan insanlarda hızlı yazınca düzenlemr yapmıyorlar öyle kalıyor. Daha 1 hafta kadar önce sırf bu konudan ban yedim söyledim kaçıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…