Sinirlenince ağlamak.

ben de ağlarım :26: gerçi ben her şeye ağlıyorum da, sinirlenince de ağlıyorum

fakat gerçekten güçsüz gibi görünmek benim de hiç istemediğim bir şeydir, ama ağlayınca ister istemez o duruma düşülüyor.çok kötü.bazen de diyorum karşındakini kırmaktansa hırsla gaza gelip,otur köşende ağla bitter

Aynısı ablamda mevcut.Bir konuyu tartışmak mümkün değil hemen ağlamaya başlıyor.Ama onun acındırmak için ağlamadığını biliyorum sinirinden ağlıyor.Tanıdığım biri de var ki ne zaman sıkışsa,birileriyle tartışmaya girse kendini acındırmak için hemen gözyaşlarına başvuruyor öylelerine daha çok hiddetleniyorum şahsen.

Basit tartışmalarda değil ama eğer çok çok sinirlenmişsem ve haksızlığa uğramışsam maalesef ben de ağlıyorum sinir oluyorum bu halime ama cidden rahatlatıyo ağlamasam patlayabilirim,ağladıktan bi süre sonra kendime gülmeye başlıyorum :)

Bende hep tuhaf bir insa okdugumu dusjnmustj bu yuzden. Cunku uzulunce aglayamam ama sinirlencede tutamam kendimi

Yok mu bu derdin bi' çaresi yahu bende de var o huy maalesef.duygusal bi' yapım var zaten.filmlere,dizilere çok ağlarım etkilenirim hemen falan ondan rahatsız olmuyorum da sinirlenince cevap veremeyip ağlamak ve buna engel olamamak çok kötü.hele de iş yerindeyken bu durumda kalıyor ve de beyaz tenli iseniz :) zira kıpkırmızı oluveriyorsunuz ilk bakışta durum anlaşılıyor ağladığını gizlemek gibi bi' imkan yok yani. patron bi ' şey diyor geçerli bir açıklaman var ama konuşmaya bi' başlıyor susmuyor cevap veremiyorsun sinirin içinde kalınca salya sümük oluyorsun sonra iş yeri gibi bi' ortamda çok çirkin bi' durum yaa.daha olgunlaşamamış çocuk bu muamelesi görüyorsun o daha çok sinirini bozuyor birine dert anlatmaya çalışıyorsun yine çeşme gibi akıyor gözler.of of nolacak böyle ki :)

Tam beni anlatmışsın.
O kadar sinir bozucu bir durum ki "yahu sinirden ağlıyorum sinirden" de diyemiyorsun :2:

Aynı sıkıntı maalesef bende de var, çok sinirlendiğimde titriyorum ve şarıl şarıl ağlıyorum, terapiye bile gittim ama çözüm olmadı, şimdi fiziksel olarak engellemeye çalışıyorum ağlamamı, gözümü tavana dikiyorum, burnumu sıvazlıyorum (bu beden dilinde sizin o an yalan söylediğiniz gibi bir yanılgaya düşülmesine neden olabilir, ama ağlamayı engellemek açısından işe yarıyor ) titrmemi kamufle etmek için ellerimi masanın altına falan saklıyorum...

gerçekten ağlamak insanı güçsüz gösteren bir durum, ama engellemek çok zor. üstelik ben de çok ciddi üzüntülerinde bile ağlamayan, hele de filmlerden falan hiç etkilenmeyen biriyim, beni ağlatabilen tek şey öfke... bunun için öfke kontrolünü öğrenmek lazım, yani ben aldığım desteğin ve eğitimlerin sonucunda kendi adıma sinirden ağlamayı engellemekten daha kolayının sinirlenmemek olduğunu anladım. artık çooooook zor sinirleniyorum, ama sinirlendiğimde hala gözyaşlarıma hakim olamıyorum.

Sinirlenince ben de ağlarım,ufaktan gelen bir durum bu..Pek aşabildim denemez,bir nevi deşarj yolu.Ağlamazsam istemeyeceğim şeylere sebep olabiliyorum.

Bana da olur bu lanet şey. Fazla duygusal bir yapıya sahip oldum. Eskisine göre.

bende sinirlendiğim zaman ağlıyorum.karşımdaki insana kendimi ifade etmeye çalışıyorum.oda beni anlamadımı sinirden tutamıyorum kendimi.sonrada baş ağrısı tutuyor.

O sinir varyao kadar yanlis seyler yaptiriyor ki insana şükret sadece agliyorsn bosver kim güçsüz zannediyorsa zannetsin sen kendini bliyorsan skint yk aglaman iyi o anki siniri baska türlü atmak ister vucut göz yaşinda ciksn bira bende üzülünce ağlamazsam mideme vurur ve bayilirm ...

sanki kendimi gördüm geçen ay benden alt biriyle tartıştım başladım ağlamaya müdürümz yok şefimi aradım neden ağlıyon ağlama kendini küçük düşürme diyor adam nafile haklı olunca ağlıyorum bende ama işte yapmamamız gerek şefim bu huyunu bırakcaksın dedi :)

bende sinirlenince ağlıyorum..bence bu durum herkeste nasıl farklıysa bizde de ağlama yoluyla kendisini gösteriyor..mesela kimileri takmaz , kimileri sinirlenince küfür eder , kimisi döver vs. vs. bizde ağlıyoruz işte

ağlamayı gerçekten güçsüzlük olarak görenler var ama kim içinden nasıl geliyosa öyle davranmakta özgür..
ben de sinirlenince gülerim, tek başıma kaldığımda o sinir anını olayı hatırladığımda ağlamaya başlarım, tuhafız işte

Ben de aynı durumdayım ve bu halimden nefret ediyorum.
Sinirlenince direkt ağlayasım gelir önce sinirden titrerim bi süre sonra da ağlamaya başlarım.
Karşımdaki insan da belki bunu görüp güçsüz olduğumu düşünür.
Çok kötü bir durum.

benimde böyle bir sorunum var malesef ama kendimi tutamiyorum aglamadigim zaman kendimi patliycak gibi hissediyorum.agladigimda da aynen senin gibi kendimi cok gücsüz hissediyorum:-(

bi de ozguveni yok diye dusunulur hakkinda..

Ben daha cok deger verdigim insanlar ile olan tartirsmamda aglarim ona kiyamadigim icin
ayrica bana nasil kiydigini dusundugum icin
Cokta duygusalim..

yaaa sinirlenince ağlama konusuna bi çözüm bulan var mı? nefret ediyorum bu huyumdan. migren hastasıyım bi de... bi başladım mı dakikalarca sürüyor susmak istiyorum, susamıyorum, bi de deli gibi midem bulanıyor, öğürmekten kulaklarım uğulduyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…