- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Merhaba hanımlar bir çoğunuz biliyor ki ailemle görüşmüyorum uzun süredir. Burada anlatmadım ama son bir aydır falan annemle telefonda kısa kısa konuşuyoruz ama bu konuşmalarda bile beni sinir krizine sokuyor. Alakalı alakasız çok bir hakkı varmış gibi hayatımla ilgili aptal aptal yorumlar yapıyor. Eski erkek arkadaşımla ilgili, paramla ilgili, okulla ilgili, derslerle ilgili. Mesela geçen ay bi konuştuğumuzda dışarı çıkacaktım erkek arkadaşımla ondan koca olmaz o ne öyle içmeye mi çıkıyosunuz her gece bok içsin zıkkım içsin gibi kendine düşmeyen yorumlar yapıyor veya erkek arkadaşımdan ayrıldığım için ağlıyordum boşver ağlama sen onun için ağlarsın o başkasını bulut gibi aşırı gereksiz ve sinir bozucu yorumlar yapıyor. Bugün de az önce konuştuk ce telefonu kapattım kapattıktan sonra yemin ederim kendimi tokatlayasım geldi masanın üstündeki tüm kalemleri kırdım sinirden sinirlerime hakim olamıyorum bu kadının yüzsüzlüğü karşısında. Dilimi eşek arısı soksun ki bi çeyreğim olduğunu kaban almak için onu bozdurduğumu söylemiştim. Aldın mı kaban diye sordu yok dedim çeyreğin parasını naptın o zaman dedi kitaplara notlara gitti hep çarçur oldu dedim yalancı sen içkiye harcanmışsındır o herif seni alıştırdı sen artık iflah olmazsın dedi. Allahım yemin ederim kafayı yiyicem bir yıldan uzun zamandır gerçek anlamda bir başımayım aramadı sormadı şimdi yaptığı yorumlara bak. Telefonda konuşurken sakin kalmaya sesimi yükseltmemeye çalışıyorum ama onu başarabilmek için o sıra kendimi tırmalıyorum eşyaları kırıyorum bi şeyleri yırtıyorum sakin kalamıyorum. Ağız dolusu küfretsem rahatlıcam ama allah kahretsin annem olduğu için edemiyorum içimden bile geçiremiyorum. Ben bu kadını sallamamayı nasıl öğrenicem gerçekten sakin kalamıyorum nefret ediyorum iğreniyorum resmen artık ya. Uzun zamandır görüşmüyorum diye içim biraz soğumuştu hatta sempati bile duymaya başlamıştım ama yok iğreniyorum. Küfredemiyorum bağıramıyorum beddua edemiyorum annem değil sıradan bi insan yapsa yemin ederim suratına iki tane çakar rahatlarım ama yok rahatlayamıyorum. Geçen telefonda konuştuktan sonra o kadar sinirlendim ki kapattıktan sonra deli gibi kendime tokat attım üst üste suratımın bi tarafı davul gibi oldu. hakim olamıyorum kendime şu an bunları yazarken dahi ellerim titriyo dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyo. Bu kadın, ablam olacak o insan, babam hepsi benim bu hayattaki imtihanım ve ben bunlara tahammül edemiyorum.
Not: annesi ölenlerin başı sağ olsun kıymetini bil diyeceksiniz, bilemiyorum çünkü muhtemelen yok öyle bir kıymet söz konusu dahi değil
ana o ana diyeceklerin de ağzına sağlık ama benimki ana değil haberiniz olsun
Not2: annemle konuşurken o kadar sakin ve terbiyeli yanıtlar veriyorum ki muhtemelen ah ne güzel çocuk yetiştirmişim diye övünüyordur ama telefonu kapatınca sinirim geçene kadar ortalığı dağıtıyorum aptal aptal hareketler sergiliyorum
Not: annesi ölenlerin başı sağ olsun kıymetini bil diyeceksiniz, bilemiyorum çünkü muhtemelen yok öyle bir kıymet söz konusu dahi değil
ana o ana diyeceklerin de ağzına sağlık ama benimki ana değil haberiniz olsun
Not2: annemle konuşurken o kadar sakin ve terbiyeli yanıtlar veriyorum ki muhtemelen ah ne güzel çocuk yetiştirmişim diye övünüyordur ama telefonu kapatınca sinirim geçene kadar ortalığı dağıtıyorum aptal aptal hareketler sergiliyorum