• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlenince ne yaparsiniz ?

sandriyon

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
11.338
25.916
798
35
Kizlar su aralar okadar stres icerisindeyimki.

Aslinda sirf stres oldugum olay icin konu acacaktim ama bu biseyi degistirmiyecek, bari kendimi dusunup sinirimi yatistirma yollari bulmam gerek diye dusundum.

Oyle cok cabuk sinirlenen bir insan degilim, sinirlensemde bunu kontrol altina almayi becerebiliyordum. Ama su 2 gundur sinirden stresden oyle bi gerginimki anlatamam.

Sizler sinirli oldugunuzda naparsiniz? Bunu nasil yatistirirsiniz?

Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim simdiden.

Beni ne sinirlendirdi ,gerçekten sinirlenmem gereken bir durum muydu diye önce düşünürüm sonra sessiz kalıp analiz ederim .Yatışmasını beklerim ,sonrasında çözüm bulabileceğim bir şeyse ,nasıl çözüm bulurum onu düşünürüm ✌🏻

Aslinda sirf stres oldugum olay icin konu acacaktim ama bu biseyi degistirmiyecek, bari kendimi dusunup sinirimi yatistirma yollari bulmam gerek diye dusundum.

Oyle cok cabuk sinirlenen bir insan degilim, sinirlensemde bunu kontrol altina almayi becerebiliyordum. Ama su 2 gundur sinirden stresden oyle bi gerginimki anlatamam.

Ağlarım ben ☺️ Ama eskiden öyleydi. Şimdi sinirlediğim şeye bağlı eğer biri sinir ettiyse lafımı söyler içimi boşaltırım.

Sinirlendiğim konuyu düşünürüm. Çözebileceksem önce sakinleri sonrada konu sahibi ile gider konuşurum.
Üst üste aynı konu ve aynı kişi ile ilgili sinirlenmişsem patlarım ama.

Beni ne sinirlendirdi ,gerçekten sinirlenmem gereken bir durum muydu diye önce düşünürüm sonra sessiz kalıp analiz ederim .Yatışmasını beklerim ,sonrasında çözüm bulabileceğim bir şeyse ,nasıl çözüm bulurum onu düşünürüm ✌🏻
Evet gercekten sinirlenmem gereken bi durumdu.
Zaten 2 yildir sinirlenmemek icin elimden geleni yaptim ama artik son damlaydi.

Ağlarım ben ☺️ Ama eskiden öyleydi. Şimdi sinirlediğim şeye bağlı eğer biri sinir ettiyse lafımı söyler içimi boşaltırım.
Lafimi soyleyecegim kisi muattap olabilecegim bir kisi degil.
Aslinda soylesem butun yaglarim ereyecek ama hayatimda degil

Sinirlendiğim konuyu düşünürüm. Çözebileceksem önce sakinleri sonrada konu sahibi ile gider konuşurum.
Üst üste aynı konu ve aynı kişi ile ilgili sinirlenmişsem patlarım ama.
Konu sahibi hayatima dahil degil. Ama hayatima mudehale eden birisi. Oturup konusulacak bir insan degil
Iste burda kopuyo bende butun kablolar

Genelde eşim sinirlendirir.
Önceden ağlardım ama sinirden baktım yok işe yaramıyor.
Şimdi cevabımı veriyorum gidip yatıyorum 🙈
Uyumak acayip ise yariyo bende.
Beynim dinleniyo,uyandıktan sonra düşünüyorum.
Ama çok sinirlendiğim birşeyse o siniri çıkartmam lazım.
Duruma göre taktiklerim var
Eğer laf anlatmayacak gibiyse asla konuşmam ve uzun sürer susmam.
Ama baktım susarak olmayacak o zaman da hiç susmam her kimse karşımdaki sürekli dir dir konuşurum taki anlayıp özür dilenene kadar 🙈

tum evı komple cıkarır temızlerım :KK70: dolap ıclerını komple cıkarır eler siler yerlestırırım evde dokunmadıgım hıc bırsey bırakmam
ondan sonra da yorgunluktan sinirlenemıyorum bıle :KK70:
Ah canim ya bu maalesef o tur sinirlerden degil
Genelde bunu anneme falan sinirlenince yaparim
Ama bu tamamen farkli. O yuzden icinden cikamiyorum

Konu sahibi hayatima dahil degil. Ama hayatima mudehale eden birisi. Oturup konusulacak bir insan degil
Iste burda kopuyo bende butun kablolar
aslında sızın sorununuz ınsanlara mesafe koyamamanız
sınırlarını asmasına ızın verıyorsunuz ondan oluyor bunlar

Sinirli olduğumda bseyleri fırlatırim, kafama vuruyorum saçımı çekiyorum, dislerimi sıkıyorum 🤷

Ben uzulduysem elim kolum kalkmaz ama sinirlendiysem yerimde duramam
Once kime sinirlendiysem onunla konusurum sonra kendi kendime konusarak ev temizlerim ahdjdj

Genelde eşim sinirlendirir.
Önceden ağlardım ama sinirden baktım yok işe yaramıyor.
Şimdi cevabımı veriyorum gidip yatıyorum 🙈
Uyumak acayip ise yariyo bende.
Beynim dinleniyo,uyandıktan sonra düşünüyorum.
Ama çok sinirlendiğim birşeyse o siniri çıkartmam lazım.
Duruma göre taktiklerim var
Eğer laf anlatmayacak gibiyse asla konuşmam ve uzun sürer susmam.
Ama baktım susarak olmayacak o zaman da hiç susmam her kimse karşımdaki sürekli dir dir konuşurum taki anlayıp özür dilenene kadar 🙈
Aslinda konuyu acarken yazmaliydim. Konusacak kisi yok karsinizda
Ama hayatiniza mudehale olan birisi
Yani karsima alip konusabilecegim birisi degil maalesef

sımdı ne yapın bılıyor musunuz
buda ıyı gelır bana
bır kahve yapın kupaya koyun
gıyının sıkıca
cıkın yuruyun hadı kahve ıce ıce hava alın bıraz :) etrafa bakın
eve gelınce de sıcak bır dus alın gıyının yumos yumos gıysılerınızı muzık acın mum yakın ısıkları los yapın cıkolata yıyın
deneyın hatırım ıcın ıyı gelecek bılıyorum ;)

Bende kaybettim son 2 yıldır stres kontrolümü. Hemen tansiyonum fırlıyor. Dolayısıyla limonlu su içip tamamen ilgisiz şeylere çekmeye çalışıyorum dikkatimi. İnternette alışveriş yapıyorum, oyun oynuyorum falan. Ama tavsiyelere bende bakacağım. Telkin melkin işe yaramıyor artık

sımdı ne yapın bılıyor musunuz
buda ıyı gelır bana
bır kahve yapın kupaya koyun
gıyının sıkıca
cıkın yuruyun hadı kahve ıce ıce hava alın bıraz :) etrafa bakın
eve gelınce de sıcak bır dus alın gıyının yumos yumos gıysılerınızı muzık acın mum yakın ısıkları los yapın cıkolata yıyın
deneyın hatırım ıcın ıyı gelecek bılıyorum :KK66:
Bugun sabah erkenden kalktim kahvaltimi yaptim
Cilt bakimi yaptim geldim
Ama eve gelince aklima geliyor.

Ben kizinca ağlıyorum, sonra agladigim için kendime kızıyorum. Bir süre söyleniyorum duruma göre kendi kendime küfrettiğim de olur ki küfreden biri değilimdir kendime de yakıştırmam zaten. Sonra duruma göre temizlik yapıyorum işte. O hırsla var ya her yer cillop gibi oluyor. Tabi bu elimden bir şey gelmeyen bir şeye kızdığımda geçerli.

Back
X