getırmeyın
Ama gozumun onunde nasil getirmeyim
Konu soyle.
Esimin ilk evliligindzen kizi var.
Basindan beri asla ve asla gelmesine karsi gelmedim. Istediginde gelir 3 ay falan kalir giderdi.
Biz mesela dogum gunu kutlucaz bak gel tamammi cok guzel olucak eglenicez falan diyoruz ya o hafta gelmiyo. Veya biyere gidicez bilet aliyorum son gun karar degistiriyo gelmiyo. Neyse herseye amenna 2 yildir
En son cok kotu seyler oldu, iftira, yalan bisuru ortaligi karistirma vs... O günden bu gune 3 ay gecti. Esimle konustum artik boyle olmayacak bazi seyleri anlamasi gerek. Hayatimizi onun kontrol etmedigini anlatman gerek cani istediginde gelmek cani istemediginde gelmemek olmaz bizim butun programimizi alt ust ediyor diye konustum
Neyse burada Noël tatili var 3 hafta. Birkac gunlugune gelmek istedi. Bende gelsin dedim. Gecenin 3unde kizima msj atmis ben gelmiyorum annemle gezicez 3 hafta diye. Buna ayri bi sinirlendim neyse dedim.
Sonra esim aradi kizini alacagini soyledi bende neden haberim yok deyince annesi Turkiyeye gitmis, abisi aradi (kizin abisi, yani annesinin ilk evliliginden) ben babama gidiyorum sende kizini al demis
Yani kadin kalkip 3 hafta turkiyeye gidiyor, keyfi... Ama cocuklarini birakacak yer dusunmuyor.
Kadinla hic bir sekilde muattap degilim
Ama evde kizi her gordugumde annesinin bu hareketi aklima geliyor.
Bizde bu 3 hafta tatilde program yapmistik hepsi suya dustu....