- 17 Ocak 2016
- 152
- 85
- 98
- 31
- Konu Sahibi Kitapkurdu1903
-
Babasına sinirlendimNeye sinirlendin peki?
Bebege mi yoksa baska birseye mi?
Aynen canım aslında kötü insanlar yada kötü anneler olmayız ama bi anlık sinirle çıktı ağzımdan :-( inşallah evlatlarımıza ne şimdi nede doğduktan sonra bişey olmaz :-(Ah canim ya icini hislerini tahmin edebiliyorum ah o hormonlar insan allak bullak oluyor ilk cocugumda okadar istememe ragmen sinirli gergin bir hamilelik gecirdim kimse beni anlamiyo diye ergenler gibi dolasiyordum demistimki keske karnimdan yok olsan bianda gitsencok tovbe ettim Allaha emanetler bisey olmaz Allah biliyor icimizi
Haklısın elimden geleni yapıcamInsanogluyuz oluyor ara sira işte bebek dogana kadar ruh halinizi duzeltmeye çalışın.Cunku bebek dogdugunda hersey daha da zorlayici oluyor.
Var canım var BEN doğum yaparken sancı çekerken yanımda ki yatakta beddua eden kadını bile gördüm. Bebek doğduktan sonra bağrına basmış seviyordu hatırlattım dediklerini boş boş baktı gözüme.insan hele de bir anne veya anne adayı kendi bebeğini her şeyden koruyacak tek varlıktır. Ama o kadın eğer yanında ki erkek tarafından fazla ca üzülüyorsa bu yüzden de o kadın boşanmayı bile düşünüyorsa hem karnında kine der ölse diye hem de kucağında kine der keşke doğmasaydı diye hatta kucağında emzirirken ağlamaktan göz yaşları bebeğinin yüzüne dokulmusken bile. Bunlar insanın acısını yansıtan dille söylenen ama yürekten gelmeyen şeylerdir bu yüzden annelerin bedduası hemen tutmaz ama babaların ki tutar cunki anneler beddua yi kızınca dille söylerler ama o beddua tutmasın diye de yürekleri yanar tıpkı senin bu mesajı atacak kadar çocuğunu sevmen gibi.burda bazı densizler seni anca eleştirir dua edelim de onlar böyle bir sıkıntı yaşayıp seni anlamak zorunda kalmasın. Sen sadece Allah a ve bebeğine sarıl yeter eşin için de dua et kendini de üzme...Biliyorum yaptığım çok yanlış ama anlık bi sinirle inşallah düşer dedim çok vicdan azabı çekiyorum :-( bunu yaşayan var mı?
babası düşsün o zaman:) canını sıkma sen annesin bol dua et tövbe et bebeğin sağlıkla doğsun, çok sinirlendiğinde üst üste estağfirullah de sakinleşirsinBabasına sinirlendim
Haklısın sağolkıl namazını et tövbeni..samimi tövbenı ancak ALLAH bilir..
pişmanlığın zaten sinirle yapmış olduğundan..insan bı anlık öfkeyle cınayet işliyor bu dünyada..sıkma canını sen..ALLAH affeder..
Neye dayanarak geri kalmışlık? Bu kadar cahilce yorum yapan biri benim geri kaldığımı iddia edemez.Kusura bakmayın ama bence sızın sınırsel sorununuz var
Bebege beddua etmek ne demek ya bısey dıyıp banlanmak ıstemıyorum ancak gıdın tedavı olun bu ne gerı kalmıslık boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?