Sinirlenip bebeğinize beddua ettiniz mi?

Zaten çıkarmam doğunca naptın sen ya alıp yürümüşsün kendi çapımda onun üzülmesi için anlık bi sinir bunu idrak edebilmek bu kadar mı zor

Çok güzel yazmışsınız can o kadar yanınca dil söylenmeyecek sözleri söylüyor acaba mutsuz bir ailedeki yaşatacağım korkusuyla bazen doğmasın diyorsun tabiki istediğin bu değil ama diyorsun işte
Aynen ama yazılanlara bakılırsa insanlar ikili ilişkilerde çok bilinçsiz ya neyin ne olduğunu bilmiyolar yada çok tecrübesizler

Sikma canini....hamilelikte hormonlar tavan
kimine yariyor kimine yaramiyor....
ben mesela hamileligimi ogrendigimde aldirmak istemistim...
simdi yuzune bakiyorum da...gozlerim doluyor...
ama kendimi suclamiyorum cunku korkularim vardi
ve hala var yalan yok...
hatta hic mi hic hazir hissetmiyorum hala bazen ..cok kaygilaniyorum ama bir tek sunu biliyorum...
niyeti temiz olanin, olaylardan geçişi ferah oluyor
bana bunu 1 haftalik bucuruk ogretti

Herkes yaşadığını kendi bilir kimse kimseyi eleştirmemeli buraya içimizi dökmek için yazıyoruz yaptığımızın doğru olmadığını zaten biliyoruz

O kadar güzel yazmışsın ki anlattın beni gerçekten sadece yaşayan biliyo ve ne kadar dert ettiğimi Allah biliyo o gece rüyama girdi uyandığımda yanımda onu aradım Rabbim onu ne kadar istediğimi biliyo

Yerim onu ya Rabbim hayırlı güzel ömür nasip etsin o bücürüğe :-*

Herkes yaşadığını kendi bilir kimse kimseyi eleştirmemeli buraya içimizi dökmek için yazıyoruz yaptığımızın doğru olmadığını zaten biliyoruz
Başlarına gelmediği için eleştiriyolar ama yaşayan biliyo halden anlıyo anlık sinirle aynısını yapanlar olduğunu görünce insan rahatlıyo kimse yapmamış olsa ben kötü bi anneyim diye bu dönemde psikolojisi bozulur insanın

Aynen ben senin kadar kendime eziyet etmedim çünkü o anda o kadar kötüydüm ki istememe nedenim kendim değildim birde allah aratmasın benim bebeğim çok çabuk oldu onu hala kabullenmedim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…