- 17 Kasım 2025
- 64
- 18
- 3
- 25
- Konu Sahibi kimsesizkalmisbirkiz
-
Sinirlenmemesi değil de umursamaması seni öfkelendirmiş olabilir mi?Arkadaşlar çok ciddi bir şekilde soruyorum, gerçekten ortada sinirlenecek bir konu varsa sinirlenir misiniz yani bir insanın sinirlenmemesi normal mi sizce? sadece kendiniz sinirli olduğunuzda acaba sorun bende mi hissiyatı oluşuyor mu sizde de? Bir arkadaşım var yakınız, geçenlerde ikimiz ortak bir çalışma yürütürken bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı çalışmamız ertelendi. tabii normal olarak insan sinirleniyor çünkü hani bir emek veriyorsun gidiyorsun plan yapıyorsun ve o günkü işlerini ona göre ayarlıyorsun ama çalışamadık. ben de normal olarak sinirlendim ama öyle kırıcı bir şekilde değil. kendi kendine söylenme gibi, moralim bozuldu sonuçta. Arkadaşım hiç sinirlenmedi zaten genelde de sinirlenmeyen bir insan sanki sinirleri alınmış ya da dünyayı o kadar önemsemiyor ki hiçbir şey sinirlendiremiyor. ben de dedim ki acaba biraz sende mi sinirlensen ya da kızsan en azından bir belirti versen bu kadar sinirleri alınmış gibi davranma, ben kendimi sorunlu hissediyorum dedim. o da şaşırdı, sonra tamam dedi ben de sinirleneyim dedi sinirlen-miş* gibi yaptı ve bunu yapan bir erkek tabii ki çok kaba davransın istemiyorum ama en azından bir tepki versin sizce bunu istemem normal mi anormal mi
Ben de sinirlerimin alındığını düşünüyorum bazen.Arkadaşlar çok ciddi bir şekilde soruyorum, gerçekten ortada sinirlenecek bir konu varsa sinirlenir misiniz yani bir insanın sinirlenmemesi normal mi sizce? sadece kendiniz sinirli olduğunuzda acaba sorun bende mi hissiyatı oluşuyor mu sizde de? Bir arkadaşım var yakınız, geçenlerde ikimiz ortak bir çalışma yürütürken bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı çalışmamız ertelendi. tabii normal olarak insan sinirleniyor çünkü hani bir emek veriyorsun gidiyorsun plan yapıyorsun ve o günkü işlerini ona göre ayarlıyorsun ama çalışamadık. ben de normal olarak sinirlendim ama öyle kırıcı bir şekilde değil. kendi kendine söylenme gibi, moralim bozuldu sonuçta. Arkadaşım hiç sinirlenmedi zaten genelde de sinirlenmeyen bir insan sanki sinirleri alınmış ya da dünyayı o kadar önemsemiyor ki hiçbir şey sinirlendiremiyor. ben de dedim ki acaba biraz sende mi sinirlensen ya da kızsan en azından bir belirti versen bu kadar sinirleri alınmış gibi davranma, ben kendimi sorunlu hissediyorum dedim. o da şaşırdı, sonra tamam dedi ben de sinirleneyim dedi sinirlen-miş* gibi yaptı ve bunu yapan bir erkek tabii ki çok kaba davransın istemiyorum ama en azından bir tepki versin sizce bunu istemem normal mi anormal mi
Ortada size göre sinirlencek bir şey var ona göre yok demek ki buna bende sinirlenmem mesela napim ölim mi elimde olan bir şey değil oh iyi oldu bile der geçerimArkadaşlar çok ciddi bir şekilde soruyorum, gerçekten ortada sinirlenecek bir konu varsa sinirlenir misiniz yani bir insanın sinirlenmemesi normal mi sizce? sadece kendiniz sinirli olduğunuzda acaba sorun bende mi hissiyatı oluşuyor mu sizde de? Bir arkadaşım var yakınız, geçenlerde ikimiz ortak bir çalışma yürütürken bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı çalışmamız ertelendi. tabii normal olarak insan sinirleniyor çünkü hani bir emek veriyorsun gidiyorsun plan yapıyorsun ve o günkü işlerini ona göre ayarlıyorsun ama çalışamadık. ben de normal olarak sinirlendim ama öyle kırıcı bir şekilde değil. kendi kendine söylenme gibi, moralim bozuldu sonuçta. Arkadaşım hiç sinirlenmedi zaten genelde de sinirlenmeyen bir insan sanki sinirleri alınmış ya da dünyayı o kadar önemsemiyor ki hiçbir şey sinirlendiremiyor. ben de dedim ki acaba biraz sende mi sinirlensen ya da kızsan en azından bir belirti versen bu kadar sinirleri alınmış gibi davranma, ben kendimi sorunlu hissediyorum dedim. o da şaşırdı, sonra tamam dedi ben de sinirleneyim dedi sinirlen-miş* gibi yaptı ve bunu yapan bir erkek tabii ki çok kaba davransın istemiyorum ama en azından bir tepki versin sizce bunu istemem normal mi anormal mi
Antidepresan bile tamamen yok etmiyor ki öfkeyi, yani en azından bende etmediBen de sinirlerimin alındığını düşünüyorum bazen.Antidepresan falan mı kullanıyor acaba?
Beni sinirlendirmek hiç ama hiç kolay değildir. Ancak damarıma basılması lazım ejdarha olmam için. Antidepresan da yaradı bana galiba. Tamamen öfkeyi yok etmiyor tabi yine de .Antidepresan bile tamamen yok etmiyor ki öfkeyi, yani en azından bende etmedi
Arkadaşlar çok ciddi bir şekilde soruyorum, gerçekten ortada sinirlenecek bir konu varsa sinirlenir misiniz yani bir insanın sinirlenmemesi normal mi sizce? sadece kendiniz sinirli olduğunuzda acaba sorun bende mi hissiyatı oluşuyor mu sizde de? Bir arkadaşım var yakınız, geçenlerde ikimiz ortak bir çalışma yürütürken bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı çalışmamız ertelendi. tabii normal olarak insan sinirleniyor çünkü hani bir emek veriyorsun gidiyorsun plan yapıyorsun ve o günkü işlerini ona göre ayarlıyorsun ama çalışamadık. ben de normal olarak sinirlendim ama öyle kırıcı bir şekilde değil. kendi kendine söylenme gibi, moralim bozuldu sonuçta. Arkadaşım hiç sinirlenmedi zaten genelde de sinirlenmeyen bir insan sanki sinirleri alınmış ya da dünyayı o kadar önemsemiyor ki hiçbir şey sinirlendiremiyor. ben de dedim ki acaba biraz sende mi sinirlensen ya da kızsan en azından bir belirti versen bu kadar sinirleri alınmış gibi davranma, ben kendimi sorunlu hissediyorum dedim. o da şaşırdı, sonra tamam dedi ben de sinirleneyim dedi sinirlen-miş* gibi yaptı ve bunu yapan bir erkek tabii ki çok kaba davransın istemiyorum ama en azından bir tepki versin sizce bunu istemem normal mi anormal mi
Ay işte tam benim kafa eğer üstünde olduğum projede adım geçmeyecekse ileride cv yanına portföye alabileceğim çalışmalar değilse banane isterse iş yeri batsın babamın işi mi ertelensin patron düşünsünİş yerinde size ne deniyorsa onu yapmakla yükümlüsünüz. Neden sinirleniyorsunuz ki?
Bazen bana rapor hazırlatıyorlar hazırlıyorum gerek kalmadı deniyor peki diyip sıradaki işe devam ediyorum. O an onu hazırlamam istendi ve yaptım sonuçta. Emeğimin karşılığında maaşımı alıyorsam yeterli işe daha fazla anlam yüklememek lazım.
Ay işte tam benim kafa eğer üstünde olduğum projede adım geçmeyecekse ileride cv yanına portföye alabileceğim çalışmalar değilse banane isterse iş yeri batsın babamın işi mi ertelensin patron düşünsün
Valla aynen ilk yorumda dedim ya oh iyi oldu bile derim hdhdhdh :)Yani madem ertelendi gel bir kahve içelim derim arkadaşıma sonra da önüme bakarım sıradaki gelsin
Aman boş ver elin gamsızını seninkisi can da onunkisi patlıcan mı hakkın olan tepkiyi vermeyen adamın yanında insan kendini tabii ki duvara konuşuyor gibi deli sanarArkadaşlar çok ciddi bir şekilde soruyorum, gerçekten ortada sinirlenecek bir konu varsa sinirlenir misiniz yani bir insanın sinirlenmemesi normal mi sizce? sadece kendiniz sinirli olduğunuzda acaba sorun bende mi hissiyatı oluşuyor mu sizde de? Bir arkadaşım var yakınız, geçenlerde ikimiz ortak bir çalışma yürütürken bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı çalışmamız ertelendi. tabii normal olarak insan sinirleniyor çünkü hani bir emek veriyorsun gidiyorsun plan yapıyorsun ve o günkü işlerini ona göre ayarlıyorsun ama çalışamadık. ben de normal olarak sinirlendim ama öyle kırıcı bir şekilde değil. kendi kendine söylenme gibi, moralim bozuldu sonuçta. Arkadaşım hiç sinirlenmedi zaten genelde de sinirlenmeyen bir insan sanki sinirleri alınmış ya da dünyayı o kadar önemsemiyor ki hiçbir şey sinirlendiremiyor. ben de dedim ki acaba biraz sende mi sinirlensen ya da kızsan en azından bir belirti versen bu kadar sinirleri alınmış gibi davranma, ben kendimi sorunlu hissediyorum dedim. o da şaşırdı, sonra tamam dedi ben de sinirleneyim dedi sinirlen-miş* gibi yaptı ve bunu yapan bir erkek tabii ki çok kaba davransın istemiyorum ama en azından bir tepki versin sizce bunu istemem normal mi anormal mi
Belki antidepresan kullanıyordur.Arkadaşlar çok ciddi bir şekilde soruyorum, gerçekten ortada sinirlenecek bir konu varsa sinirlenir misiniz yani bir insanın sinirlenmemesi normal mi sizce? sadece kendiniz sinirli olduğunuzda acaba sorun bende mi hissiyatı oluşuyor mu sizde de? Bir arkadaşım var yakınız, geçenlerde ikimiz ortak bir çalışma yürütürken bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı çalışmamız ertelendi. tabii normal olarak insan sinirleniyor çünkü hani bir emek veriyorsun gidiyorsun plan yapıyorsun ve o günkü işlerini ona göre ayarlıyorsun ama çalışamadık. ben de normal olarak sinirlendim ama öyle kırıcı bir şekilde değil. kendi kendine söylenme gibi, moralim bozuldu sonuçta. Arkadaşım hiç sinirlenmedi zaten genelde de sinirlenmeyen bir insan sanki sinirleri alınmış ya da dünyayı o kadar önemsemiyor ki hiçbir şey sinirlendiremiyor. ben de dedim ki acaba biraz sende mi sinirlensen ya da kızsan en azından bir belirti versen bu kadar sinirleri alınmış gibi davranma, ben kendimi sorunlu hissediyorum dedim. o da şaşırdı, sonra tamam dedi ben de sinirleneyim dedi sinirlen-miş* gibi yaptı ve bunu yapan bir erkek tabii ki çok kaba davransın istemiyorum ama en azından bir tepki versin sizce bunu istemem normal mi anormal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?