sinirlerim bozuk ne olur bişeyler yazın

ya açıkcası o biraz onların yanında değişik davranıyor diye bi de büyüklerin yanında ayıp olmasın diye yapmıodum neyse yavaştan başlarım bende:)bak bu konu sana iyi oldu şımardın biraz:):)

tabiiki oğlumu öpmek için gelinden izin almayacağım.belkide kaynın öpülmekten hoşlanmıyordur benim küçük oğlum gibi.küçük oğlum kendisini öptürmez ama büyük oğlumu öperim

tabiiki oğlumu öpmek için gelinden izin almayacağım.belkide kaynın öpülmekten hoşlanmıyordur benim küçük oğlum gibi.küçük oğlum kendisini öptürmez ama büyük oğlumu öperim
yoo kaynım daha cana yakındır neyse sen istediğin gibi yada kendi açından anlıyosun konuları birinin annesi olmak onun aldığı nefese kadar karışma hakkını vermez bende bi annenin evladıyım ama annem hiç bi şeyimize karışmaz iyi ol yeter der

eşin kaç yaşında bilmiyorum ama hakkikaten erkekler geç olgunlaşıyor.
ilk zamanlarda aynılarını yaşadım ama sonradan büyüyorlar galiba .bazisida hiç değişmiyor.
zamanla sizin ayrı bir aile olduğunu idrak edecek.
aranızdaki saygıyı koru çünkü fazla anneci erkeklre bir süre sonra karısının saygısı kalmıyor.
en kötüsü bu bence biz tam bu aşamadan döndük.
ama derdini eşine yumuşakca şöyle davransan daha iyi olurdu gibi ...

benim derdim tam olarak bu aslında ayrı bi aile olduğumuzun idrak edilmesi .biz bu aşamadan döndük demişsin nasıl becerdin

akşam alışveriş merkezindeydik eşim bugünde çalıştı akşam geldi biz ordayken tel. etti karşıdan yoruldun bişey falan almayın fazla dolaşmayın eve gidin diyo buna ne yapılır bilmiyorum belki benim bi ihtiyacım o yüzden çıktık ne dye ordan emir veriyor biliyor mu neden gittiğimizi.........

Son düzenleme:
Tatlım ben kaynananla ilgili sorun olacak pek büyük bir şey görmüyorum. Yani bence bunlar kaynanandan çok kocanın kabahati; hani yazlık meselesi filan... şapır şupur öpmesine bir şey diyemeyeceğim ne yazık ki, ben de kaynana adayıyım, gelecekte ne olacağını bilemem. Ama takılmamaya çalış derim. Benim kaynanam şap şup öpse kıskanırım ama kocamı değil; beni de sevsin isterim. çok severdi rahmetli annem beni. 24 yaşında koca kazıktım dizlerinde uyurdum. Annesizliğin ne demek olduğunu bildiğim için bence ne kadar sevgi o kadar iyi.
Sen eşinin agresifliğinden bahsetmişsin. Bence en çok buna yoğunlaşırsan iyi olur gibi geliyor bana...

Son düzenleme:

konu sahibi bu son mesajımdır.

ben beni sevsin diye kıskanmıyorum önemli be değil benim için.ewet sinirlendiği zaman ağzına geleni sayıyor çebuk geçiyor ama kırıldıktan sonra neye yarar

bizim bu aşamadan dönmemizdeki etken 1. çocuğumuz oldu daha bir aile olduk
2. si ona hep sen evimin direğisin sen güçlüsün .... sana daha çok saygı duymak istiyorumm sen erkeksin tek başına bu aileyi idare etmelisin mesajını vereceksi tatlılıkla tabi... böyle oğlan çocuğu gibi olunca sana yakışmıyor gibi bide sen yinede katyınvaldeyle arayı bozma
kocan onları sana karisı savunmak zorunda kalmasın .

ayrıca o alıntı yaptığın mesajdaki arkadaşın yaklaşımıyla seninki aynı değil kendini onunla aynı kefeye koyma bayan kaynana:)

tamam canım çok sağol yazdıklarını dikkate alıcam yani ona güçlü olduğunu hissettirmeye çalışıcam tşk.........

Son düzenleme:
ben beni sevsin diye kıskanmıyorum önemli be değil benim için.ewet sinirlendiği zaman ağzına geleni sayıyor çebuk geçiyor ama kırıldıktan sonra neye yarar

Evet benim kocamın da ekstradan insanların arası da dahil olmak üzere ses tonunu ayarlayamama problemi var. Daha bu akşam markette bağırdı resmen. Ben de peygamber sabrı vardır, ama eve giderken son kez ikaz ettim onu. Benden sana tavsiye çok fazla yüz göz olmayın. O zaman onu ürpertebilirsin.

haklısın ama bazen bende hakim olamıyorum kendime boşu boşuna tartışma çıkıyor

ayrıca o alıntı yaptığın mesajdaki arkadaşın yaklaşımıyla seninki aynı değil kendini onunla aynı kefeye koyma bayan kaynana:)

pardon canım demin son demiştim ama cevap yazmam gerekti.ben ilk sayfada sorununun büyük olmadığını yazmıştım.belkide kaynananımdır olamazmı,seni heryerde takip ediyorum

pardon canım demin son demiştim ama cevap yazmam gerekti.ben ilk sayfada sorununun büyük olmadığını yazmıştım.belkide kaynananımdır olamazmı,seni heryerde takip ediyorum
senden izin mi alıcak falan tarzında yazmıştın kaynanam olman işin şakası ama gelininin işi zor

haklısın ama bazen bende hakim olamıyorum kendime boşu boşuna tartışma çıkıyor

Seni çok iyi anlıyorum ilk senemizde ben de fevri davranırdım. Ama geçti. şimdi benimki sabrımı zorlamaya başlayınca bölme yapıyorum kafamdan. örneğin; 2652 sayısını kafadan 15'e bölmeye çalışıyorum. O konuşuyo ben duymuyorum... =))

senden izin mi alıcak falan tarzında yazmıştın kaynanam olman işin şakası ama gelininin işi zor

eğer oğlumu benden kıskanacaksa gerçekten işi zorneyse sende kaynananın öpmesini bu kadar takma,belkide kaynanan yüzünden düşünceni anladığı için özellikle yapıyordur.

eğer oğlumu benden kıskanacaksa gerçekten işi zorneyse sende kaynananın öpmesini bu kadar takma,belkide kaynanan yüzünden düşünceni anladığı için özellikle yapıyordur.
walla kıskanabilr heleki nispet yaparsan sende yandın...:) öpmesinden çok yönetmesine sinir oluyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…