sinirlerim bozuk ne olur bişeyler yazın

ya bi de oğluşum demez mi ölüyorum resmen kıskançlık bi yana gıcık kapıyorum 28 yaşındaki insan böyle sevilmezki yaaa bizde annemizin canıyız ciğeriyiz ama böyle saçmalıklar yapmıyoruz

öpmesi biraz nispet gibi geliyor ondan sinir oluyorum hadi öpsün onu görmeyim ama benim evimi ben yönetmeliyim dış kuvvetler değil bunun değişeceğini zannetmiyorum ondan huzursuzum açıkcası. iyi davranmasına davranıyor ama eskilerinide çaktırmadan bana yolluyor....

çok haklısın canım biz kendimiz istesek alabiliriz ama izinsiz olmuyo kese aynı çünkü. bir de sonra hep iyi olruz bişey yaptık mı da adımız kötü geline çıkyor seni çok iyi anlıyorumhem dua et benim kadar yakın oturmuyorsunuz benim eşim işe geç gider her gün kaynanam kahvaltıda bize gelir bi gün çağırmasam eşimle baş başa yapmak istesem olay oluyo tee komşuların bile bakıyorum kulağına gitmiş eşim bi yandan surat yapar ee kaynanam gelince de var yok oğlum der çağırsam bi dert çağırmasam bi dert ben karakazan a düşmüşüm kaynanam mı kötü ben mi kötüyüm bu eskiden birlik oturanlar nasıl yapıyormuş hiç anlamadım:44:

valla birlikte oturan insanları tebrik ediyorum allah onlara sabır versin senin işinde zor kahvaltısınıda evde yapıversin ne olcak sanki
ama anlayış yok işte ne yapcaksın benim k.peder olmasa bende yandım zaten o biraz dizginliyor bu konlarda yoksa vıcık vıcık olcakda

ya kızlar ben bu mutfak masasını nasıl değiştiricem mutfakla alakasız sandalyeler çok büyük mutfak sandalyesi değil mobilya sandalye eski moda getirmiş kaynanam koymuş ne deyipte o eskileri evden çıkarıcam

ya bide baazı şeylere özeniyor insan yeni yelin evi temiz düzenli olsun istiyorsun ama boş getirmiş dayamış eskilerini bana

Önecelikle şunu söyleyeyim bu tür kayınvalide tecrübelerini okudukça hepppten evlilik korkum artıyor. kk nın butür forumlarından uzak dursam hayatın gerçeklerinden ne kadar kaçabilirim, okudukça da fobik oldum ne kayınvalide + eş hikayeleri okuyoruz burada ya

konumuza gelecek olursak canım nasıl bir insan olduğunu bilmediğim için fikir vermem de zor aslında üstelik ben bekarım onun içinde akıl vermeye korkuyorum ama anneciğim ben bişey düşünüyorum ama sizi kırmaktan korkuyorum, ben buraya çok güzel bir masa vs. beğendim çok hevesim var, almazsam içimde ukde kalacak. ama alırsam bunları istemiedi diye bana kırılmanızdan korkuyorum... falan desen böyle bi deneme işe yarar mı acaba :44: ya da saçma mı olur :44:

ya bi de oğluşum demez mi ölüyorum resmen kıskançlık bi yana gıcık kapıyorum 28 yaşındaki insan böyle sevilmezki yaaa bizde annemizin canıyız ciğeriyiz ama böyle saçmalıklar yapmıyoruz

bırak sevsin eğer sinir olduğunu belli edersen eşin de kayınvaliden de senden uzaklaşırlar cnm, ben evli olsam annemi mıncırsam eşimde bi tavır farketsem çok rahatsız olurdum... annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı, bana göre iletişimde önemli olan tarafların kendi sınırlarını çizmeyi başarması aslında. ama senin evine karışmamasını istemek hakkın tabii...

burada okudukların gerçeğin ta kendisi:)tabi gözün korkmasın şimdiden ama ufakta olsa bişeyler yaşıyor herkes.umarım korktukların başına gelmez verdiğin fikirler içinde tşk canım bi bahane bulcaz masa içinde bakalım ne yapcak ana kraliçemiz

evlatlarımızı evlendirince öpmek için gelinden izin mi almamız lazım.o kadar saçma düşünüyorsunuz ki sanki karşınızda kumanız var

evlatlarımızı evlendirince öpmek için gelinden izin mi almamız lazım.o kadar saçma düşünüyorsunuz ki sanki karşınızda kumanız var
kimsenin kimseden izin almasına gerek yok ama hergün birbirinin yüzünü gören insalnar hangi ara birbirlerini o kadar özlemiş olabilir bazı hareketler nispet dahilinde yapılıyorsa art niyet varsa insan rahatsız oluyor mesela k.validemin kaynımı öyle öptüğünü ve sevdiğini hiç görmedim bu tesadüf mü sizce?bunları önemsiz varsayalım evimin düzenine karışması uzaktan kumanda etmesi beni üzüyor

konuyu saptırmaya çalışmaya gerek yok bence kuma falan demişsiniz saçma yorumlar bunlar....

neden saptırayım annesinin oğlunu öpmesinden rahatsız olan sensin.evladın olunca bu konuyu bir daha düşün.eşin de senin hergün yanında sen özlemiyormusun

Seni cok iyi anliyorum canim. Ben esimle yurt disinda kaliyoruz. Yedi senedir evliyiz. Bende bir tatile gittigimde esim 180 derece degisir ve bambaska biri olur. Tatilde o bir ay bana zehir olur ve sinir krizleriyle gecer. BU senede tatile gittik, esim eskisi kadar degismedi ama yine bazi tripler yapiyordu sinirlari zorluyordu fakat bende ozur dilemesini ogrendi, beni alir goturur dolastirirdi ve kaynana hep doldurdu esimi.

Bir aksam esimle cocuklari alip dolasmaya gittik. Bana kardesimin dugunu icin elbise aldi ve eve gelmemiz gec vakti buldu. Kaynanamin sursti bir karis. Siz nereye gittiniz diye ilk once bana sordu. Gittigimiz yeri soyledim, sonra esim arabayi park edip gelince bu seferde esime sordu ayni cevabi ondanda aldi. Ve ben icimden guluyordum. Kadin patlamak uzereydi. Dusun ya kendi evimiz var ve ben sirf esim annesini uc senede bir goruyor diye kaldim onlarin evinde ama bu surekli icerde oturup kayinvalidemin ogluyla hasret giderecegi anlamina gelmez ya. Bizde sonucta tatil icin gittik. Neyse ben daha sonra cocuklari uyutmak icin arka odaya gectim. Bir saat felan cocuklari uyuttum ve oylece uzandim yanlarina. Uyumuyordum ama dinleniyordum. Kayinvalidem ve oglu otursunlar dedim. Bir baktimki kaynanam esime sert bir tonla fisildiyor ve diyorki. Yoksa karinin babasi gilemi gittiniz? Esimde sinirli bir sesle YOK ANNE ORDA NE ISIMIZ VAR demezmi. Ben duydum. Sinirlendim. Ama esime sordum esim bana yok birsey dedim optu beni gecistirdi. Iceriye girdim ve koltuga oturdum. SÖYLE ANNE dedim. Nedir senin benim annemle babamla derdin, sana bir kotuluklerimi dokundu. Birseyinimi aldilar. Ne guzel evinde herseyden habersiz oturmus kendi dertleriyle ugrasiyorlar. Seninlemi ugrastilar. Hem giderim sendenmi gizlicem. Iki uc kez nereye gittigimizi sordun ve ayni cevabi aldin. Daha ne diye tatmin olmayip arkamdan esimi dolduruyon. Kaynana dondu kaldi.

Esim bana sakin bir sesle anneme boyle konusma dedi. Ve ben esime sert bir ses tonuyla sen karisma bu problemi sen yaratmadin, annenle sadece kadin kadina konusuyoruz ve annen derdini soylicek. Esim sustu. Kaynanamda utancinda ne desin. Benim onlarla ne derdim olacakki, dedi. Sadece sordum. Oylemi anne dedim. Oyle olsun ama lutfen huzurumuzu bozma dedim. Ben bir allahtan korkarim ve benim yerim kocamin yanidir. Onuda kolay kolay kimseye birakma dedim cay istermisinz deyip mutfaga gittim. Aglamadim sizlamadim. Esimde ne diceni bilmedi. Arabanin arkasindaki elbiseleri al gel giyinde annemde gorsun demesinmi. Getirdim ve bir guzel esim bana askl bakti annesinin yaninda. Ben dolastim sonrada anne sen uyu yorgunsun deyip annesinin yataginin indirdim bizde mutfakta cay ictik balkonda oturduk ve kari kocaligimizi yasadik. Ben bu yedi sene icinde neler cekmedim ve her gun korkarim yine kotu gunler gelecek diye ama su anda birazda olsa su iyi gunlerin tadini cikarmaya calisiyorum. Esim sinirli ve bir cok seye alisir ogrenir oldum.

Demek istedigim canim esin seninle ilgileniyorsa, seviyorsa, siddet uygulamiyorsa, eve gec gelmeler kadin alkol isin icinde yoksa bence fazla buyutme. Sadece sakin sakin esinle konus ve umid etki degissin zamanla. Hep Allaha dua ediyorum esim bende sogumasin yuvasina kiymasin diye. Ama kayinvalidemi cok severdim fakat ne yapsam etsem artik nefret ediyorum. Yuzun gorunce icim yaniyor.Boyle olsun istemezdim ama gorduklerim ve duyduklarim beni artik yipratti ve ona guvenemicemi anladim. Ne yapalim. Elden ne gelir

Sikma tatli canini Allah yardimcin olsun. Gül gec.

neden saptırayım annesinin oğlunu öpmesinden rahatsız olan sensin.evladın olunca bu konuyu bir daha düşün.eşin de senin hergün yanında sen özlemiyormusun
özleem bile şapur şupur on kere öpmüyorum benimde annem birbirimizi zlüyoruz ama abartı abartı hareketler yapmıyoruz ayrıca kaynıma asla yapmıyor bu hareketleri allah evlat nasip edersede yerimi yurdumu bilirim özlesemde dozunda sarılır öperim kimseye nispet yapmam

çok şükür şiddet sevgisizlik kötü şeyler yok ama insanın basitte olsa siniri bozuluyor bazen. bi de eşim evde bana karşı çok yakın çok farklı onların yanında aramıza mesafeler giriyor tatildede sinirime dokunan bu olduiki yabancı gibi tatil yaptık nerdeyse ayrı yattık tamam geçici zaman önemli değil ama gün boyu insan 10 dk da bırakmaz sonuç da yeni evliyiz k.pederim eve dönüyor denizden bu biizimle kalıyor söz dinleme meselesi zaten can sıkıcı öyle işte dediğin gibi mecburen gülüp geçicez.sende huzurlu günlerinin tadını çıkarmaya bak bu arada duyduklarını belli etmele çok iyi yapmışsın tavrını bilsinlerki ona göre davransınlar

ya bide anlamadığım bişey var ben oraya bi sürü şey sıraladım bazı arkadaşlar öpmeye takılmış kalmış.....

Canim sen bosver o yazilanlari KK olur boyle seyler. Alisacaksin. Optugunu dusunme bile. Benim esim benim yanimda annesinin kucagina uzanir onu defalarca oper, bende hic kizmam tersine giderim esimin yanina oturur askim cay icelimmi, askim askim askim der dururum. Oda sevinir buna. Takma canim keyfine bak sen

hmmm güzel taktik :) aşkım aşkım aşkım bunu yapıcam sağol öptüm seni.....

Son düzenleme:
Hemde ne taktik, yapmaktan cekindim basta ama esim hic tik demedi ben ona annesinin yaninda yaklasinca askim askim diye iltifatda bulununca. Bu hatta kocani sana dahada cok baglar. Ama o uzaklasti diye sende uzaklasir kusersen o zaman baglar dahada kopuyor sanki. Darginlik kavga ve sogukluk giriyor araya. Sen sirnas, kocanin bir yerini duzelt mesela, askim yuzun solmus, askim ben cay icicem sende istermisin, onun ilgisini kendine cek ama akillica. Insaallah ise yarar. Bende yaradi biraz Hosuma gidiyor, Anneside bön bön bakiyor bana...... AY simardim birden esimin iyi taraflarini hatirlayinca. Töbe töbe toparlanmam lazim canim, bende seni cok cok öpüyorum.

ya bide anlamadığım bişey var ben oraya bi sürü şey sıraladım bazı arkadaşlar öpmeye takılmış kalmış.....

öpmeye tek ben takılmamışım gördünmü kadroda öpmeye takılmışve önerisini severek kabul etmişsin

öpmeye tek ben takılmamışım gördünmü kadroda öpmeye takılmışve önerisini severek kabul etmişsin
o öneride bulunuyor sen çocuğunu öpmek çin senden izin mi alcak tarzında şeyler yazıyorsun benim taklıdığım kaynıma aynı hareketleri yapmaması o da çocuğu hem daha küçük onuda sevsin bu ilginç değilmi sence fikrini bekliyorum egem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…