Sinirlerim bozuldu. MANYAK KAVANOZCU !

Eee kavonozcu jestide böyle olur kavonozla tavlicak kızı bak bak koftehora bak hele
Evin karsisindaki bufedeki adam da bana yaziyor iki senedir onun jestleri de super, adim attigim an winston lighti cikarip masaya koyup bana karizmatik bir gulucuk atiyor, promosyon bardak kola falan geldi mi direkt bana veriyor, sigaramdan her gun bir tane bana ayiriyor o gun ordan almazsam trip atiyor falan
Herkes meslegine gore kucuk romantik hareketler yapiyor masallah

Benim kavanozcuda bi çay ikram eder heralde

Her yer pislik kaynıyor ya.Baktın devam ediyor Bi erkek yakının açsın teli kocasıyım ya da nişanlısıyım falan desin.ne kavanozmuş arkadaş Bi de hediye veriyo

Eşim hasta olunca bir serum takıyorum sabaha ayağa kalkıyor. Oh valla ayağına hizmet ne şanslısın ben senin birşeyini görmedim dedim de sende karakola düşersen yardımcı olurum demişti

Ya ahahahahahahha kusura bakma konu sahibi hakkaten birisi yazmış ya telefonda "kavanozcu" diye kayıtlı adamın öyle mesajlar atması

Ayy bir ben miyim kavanozları ne için kullanacağını merak eden

Kar falan, reçel falan mı yapıp satıyorsun:)

Belki adam daimi müşteri diye kaybetmek istemiyordur. Kavanozlarımın sultanısın sen der sana

Düşün sen kavanozcu olarak kaydetmişsin, adam da kavanozlarımın sultanı

Hayır aşk kavanozu yapıyorum.
Güldürme kız Sizin yüzünüzden bunları düşünüp düşünüp güleceğim kavanozcunun yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…