- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Hayatimda kavanozun bu kadar tekrarlandigi bir yazi hic okumamistim, bu bir ilk heyecanliyim
Cilgin kavanozcunun jestlere bak hele promosyon kavanoz
Hayatimda kavanozun bu kadar tekrarlandigi bir yazi hic okumamistim, bu bir ilk heyecanliyim
Cilgin kavanozcunun jestlere bak hele promosyon kavanoz
Ay haklısın aslında. Düşünmemiştim bak bunu. Bi erkek arkadaşımdan rica edeyim en iyisi..o zaman bence bır erkek arkadaşınla git mutlaka yoksa sen ondan kavanoz almaya devam ettikçe adam senı bırakmaz , begenmiş belli ki kar etmeyi falan düşünme .
Evin karsisindaki bufedeki adam da bana yaziyor iki senedir onun jestleri de super, adim attigim an winston lighti cikarip masaya koyup bana karizmatik bir gulucuk atiyor, promosyon bardak kola falan geldi mi direkt bana veriyor, sigaramdan her gun bir tane bana ayiriyor o gun ordan almazsam trip atiyor falanEee kavonozcu jestide böyle olur kavonozla tavlicak kızı bak bak koftehora bak hele
Benim kavanozcuda bi çay ikram eder heraldeEvin karsisindaki bufedeki adam da bana yaziyor iki senedir onun jestleri de super, adim attigim an winston lighti cikarip masaya koyup bana karizmatik bir gulucuk atiyor, promosyon bardak kola falan geldi mi direkt bana veriyor, sigaramdan her gun bir tane bana ayiriyor o gun ordan almazsam trip atiyor falan
Herkes meslegine gore kucuk romantik hareketler yapiyor masallah
Ahahahah esek degildir etsin artikBenim kavanozcuda bi çay ikram eder heralde
Eee kavonozcu jestide böyle olur kavonozla tavlicak kızı bak bak koftehora bak hele
Kavanozcuyu ne diye kaydedeyimEn iyisi telefondaki adını değiştir.
Kavanozcuyu ne diye kaydedeyim
Gizliden arandığımda '' Arayan numara yok '' yazıyor bende ama"Özel numara" yaz, akşama kadar özel nunaradan aranıyorum diye hava atarsın
Kışlık menemeni kompostoyu falan da ben yapcam der bu adam. Mis gibi
Eğer aldıktan sonrada ısrarla rahatsız etmeye devam ederse, bunu uygulayacağım..Her yer pislik kaynıyor ya.Baktın devam ediyor Bi erkek yakının açsın teli kocasıyım ya da nişanlısıyım falan desin.ne kavanozmuş arkadaş Bi de hediye veriyo
Eşim hasta olunca bir serum takıyorum sabaha ayağa kalkıyor. Oh valla ayağına hizmet ne şanslısın ben senin birşeyini görmedim dedim de sende karakola düşersen yardımcı olurum demiştiEvin karsisindaki bufedeki adam da bana yaziyor iki senedir onun jestleri de super, adim attigim an winston lighti cikarip masaya koyup bana karizmatik bir gulucuk atiyor, promosyon bardak kola falan geldi mi direkt bana veriyor, sigaramdan her gun bir tane bana ayiriyor o gun ordan almazsam trip atiyor falan
Herkes meslegine gore kucuk romantik hareketler yapiyor masallah
Hayır aşk kavanozu yapıyorum.Ayy bir ben miyim kavanozları ne için kullanacağını merak eden
Kar falan, reçel falan mı yapıp satıyorsun:)
Belki adam daimi müşteri diye kaybetmek istemiyordur. Kavanozlarımın sultanısın sen der sana
Düşün sen kavanozcu olarak kaydetmişsin, adam da kavanozlarımın sultanı
Ahahah romantizmEşim hasta olunca bir serum takıyorum sabaha ayağa kalkıyor. Oh valla ayağına hizmet ne şanslısın ben senin birşeyini görmedim dedim de sende karakola düşersen yardımcı olurum demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?