Sinirlerim bozuldu. MANYAK KAVANOZCU !

Hayır aşk kavanozu yapıyorum.
Güldürme kız Sizin yüzünüzden bunları düşünüp düşünüp güleceğim kavanozcunun yanında
Aşk kavanozu mu

Adam da biliyosa bunu ondan bu hevesi olabilir.

Belki aşk kavanozu, bir aşkı doğurur diyodur

Hey kavanoz sen nelere kadirsin

Oraya git ve eğer sırnaşırsa ona haddini bil de..
Eğer sen ağzının payını vermezsen devam eder bunları yapmaya ve telefon tacızlerınee..

Kesinlikle ordan kavanoz almam numarayı da bir güzel engellerim

Benim bir tane manyak kasiyerim vardı böyle.
Sürekli oraya giderdim, öyle suratımı süzerdi kasadayken. Saçma sapan promosyonlar falan önerirdi. Yani öğrenci tipli bir kıza envai çeşit temizlik malzemesi önermek gariplik değil de nedir? Sırf beni tutabilmek adınaydı.
Bir gün başka bir marketten, o markete özgü bir ürün aldım. Gelirken de bu manyağın oraya uğradım kasaya geçtim.
Sepetin içinde önceki alışverişin poşeti de vardı, elimde kalmasın diye koymuştum. Kasaya geçerken de unutmuşum almayı.
Neyse bu manyak ürünleri kasadan geçiriyor, sonra baktı ki poşet var. Alabilir miyim onu benim dedim. Pis pis sırıttı önce, rakip firma he dedi. Sonra da poşetin içini açtı baktı Ben kaldım böyle. Bir de tavır yapıyor görsen tipini.
Lan sen benim poşetimi açıp bakacak kadar ne ara yakınım oldun? İçinde ped olabilir, işte başka kızsal şeyler olabilir dangalak! Bir de yediği halta bakmadan bana tavır yaptı. Nutkum tutulmuş olacak ki iyi bir paylayamadım. Cevap bile vermeden çıktım marketten. Sonra dank etti, etseydim ağzına şu dengesizin dedim ya, çok geçti.
Heh işte var böyle manyak esnaflar. Sürekli aynı yerden alışveriş ediyorum diye arkadaş olduk sananlar falan.

Samimiyeti ilerletmissiniz sanmis kiz
Manyaga bak al cantami da kurcala diyeydin
Benim bakkal da yaz tatilinden sonra okula dondum, uc ay gormedi ya, nasil bronzlastin boyle ama bi sey diyim mi bronzlugun bu kadar yakistigi bi insan daha gormedim dedi
Aha boyle kaldim
Bilmiyorum samimiyetin dozunu mu kaciriyo asiliyo mu
inceden tirsiyorum ama artik

O yüzden bir yere periyodik olarak gitmemek lazım. Çeşitlendir sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…