- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Al bu da ask kavanozcusuHayır aşk kavanozu yapıyorum.
Güldürme kızSizin yüzünüzden bunları düşünüp düşünüp güleceğim kavanozcunun yanında
Aşk kavanozu muHayır aşk kavanozu yapıyorum.
Güldürme kızSizin yüzünüzden bunları düşünüp düşünüp güleceğim kavanozcunun yanında
Hüsnüüüü kurtar beni diye ararım artıkAhahah romantizm
Kesinlikle ordan kavanoz almam numarayı da bir güzel engellerimGeçen hafta bi toptancıyla anlaştım kızlar. Bi miktar kavanoz alacaktım kendisinden, en iyi fiyatıda o verdi bana. Tamam dedim çıktım.
Bugünde gidip kavanozları alacağım gün içerisinde. Adam bildiğiniz benimle flört ediyor !!!!
Arıyor, yazıyor, kavanoz bahanesiyle susmuyorda susmuyor. Telefonun ekranında arkadaşlarımdan çok KAVANOZCU ismini görmekten sinir stres oldum.
En sonunda bu gün çat diye kapattım açmadım. Gayet resmi bi şekilde gün içerisinde gideceğimi söyledim. '' tamam ama ben çıkıyorum şimdi şirketten '' demez mi ? Banane be çıkarsan çık seni görmeyemi geliyorum kavanozlarımı alıp gideceğim ben !!!!
O kadar sinir oldum ki iki çift laf edip engelleyesim geldi numarayı. Hasta mıdır nedir.
Ekstradan kavanozda hediye edecekmiş bana. Sen al o hediyelik kavanozunu evine götür.
Fazladan para vermeyeyim başka yerde diye adamın pisliğini çektim 1 hafta boyunca.
Bugün kavanozları alıp engellemeyi planlıyorum.
Böyleleri ne yiyip ne içiyoda bu hale geliyo anlamadım ki.
Durum bu işte kızlar..
Gün içinde geri dönüş yapamazsam bilin ki kavanozcudandır.
O kavanozcu olmasa yakışıklı ve meslek sahibi adam olsa daha farklı olurdu tabi
Benim bir tane manyak kasiyerim vardı böyle.Evin karsisindaki bufedeki adam da bana yaziyor iki senedir onun jestleri de super, adim attigim an winston lighti cikarip masaya koyup bana karizmatik bir gulucuk atiyor, promosyon bardak kola falan geldi mi direkt bana veriyor, sigaramdan her gun bir tane bana ayiriyor o gun ordan almazsam trip atiyor falan
Herkes meslegine gore kucuk romantik hareketler yapiyor masallah
Samimiyeti ilerletmissiniz sanmis kizBenim bir tane manyak kasiyerim vardı böyle.
Sürekli oraya giderdim, öyle suratımı süzerdi kasadayken. Saçma sapan promosyonlar falan önerirdi. Yani öğrenci tipli bir kıza envai çeşit temizlik malzemesi önermek gariplik değil de nedir? Sırf beni tutabilmek adınaydı.
Bir gün başka bir marketten, o markete özgü bir ürün aldım. Gelirken de bu manyağın oraya uğradım kasaya geçtim.
Sepetin içinde önceki alışverişin poşeti de vardı, elimde kalmasın diye koymuştum. Kasaya geçerken de unutmuşum almayı.
Neyse bu manyak ürünleri kasadan geçiriyor, sonra baktı ki poşet var. Alabilir miyim onu benim dedim. Pis pis sırıttı önce, rakip firma he dedi. Sonra da poşetin içini açtı baktıBen kaldım böyle. Bir de tavır yapıyor görsen tipini.
Lan sen benim poşetimi açıp bakacak kadar ne ara yakınım oldun? İçinde ped olabilir, işte başka kızsal şeyler olabilir dangalak! Bir de yediği halta bakmadan bana tavır yaptı. Nutkum tutulmuş olacak ki iyi bir paylayamadım. Cevap bile vermeden çıktım marketten. Sonra dank etti, etseydim ağzına şu dengesizin dedim ya, çok geçti.
Heh işte var böyle manyak esnaflar. Sürekli aynı yerden alışveriş ediyorum diye arkadaş olduk sananlar falan.
O yüzden bir yere periyodik olarak gitmemek lazım. Çeşitlendir sen deSamimiyeti ilerletmissiniz sanmis kiz
Manyaga bak al cantami da kurcala diyeydin
Benim bakkal da yaz tatilinden sonra okula dondum, uc ay gormedi ya, nasil bronzlastin boyle ama bi sey diyim mi bronzlugun bu kadar yakistigi bi insan daha gormedim dedi
Aha boyle kaldim
Bilmiyorum samimiyetin dozunu mu kaciriyo asiliyo mu
inceden tirsiyorum ama artik
Kiz evimle bufenin arasi 10 saniyeO yüzden bir yere periyodik olarak gitmemek lazım. Çeşitlendir sen de
Kızım tembellik etmeKiz evimle bufenin arasi 10 saniye
Neri gideyim baska
Bi abi daha var orda yasi baya buyuk onun hatrina godiyorum valla ne alirsam alayim onlerinden gecip eve girmek zorunda oldugum icin ihanet ediyormusum gibi geliyorKızım tembellik etmeaz daha yürü başka yerden al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?