- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Ben eşlerin arada bir de arkadaşlarıyla tatil yapması gerektiğini düşünüyorum, bu konuda anlayis gösterseydiniz keşke....Merhaba hanımlar
Kafam biraz allak bullak o yüzden karışık yazmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın
Konu şu:
Eşim beni babamın evine bırakıp arkadaşlarını arabamıza doldurup 1 haftalığına tatile gitti ordanda bana eğlance fotoları atıyor bende çok bozuldum konuşmuyorum onun la beni arama seninle konuşmak istemiyorum dedim geçen çocuğum rahatsızlandı aradım durumu anlattım abartma bir şeyi yok falan dedi adam çıldıracam dünya umurunda değil resmen herkesin eşimi böyle acaba benmi abartıyorum gerçekten dün gece aradı açmadım aşk mesajları yolladı bende cevap olarak senin tesellilerine ihtiyacım yok hele iki tane tatlı sözle beni kandıramazsın dedim o saatten sonrada ne aradı ne mesaj attı bu saat oldu ses yok bende bu adamdan iyice soğudum şimdi ne yapayım ben bu adama ben mi haklıyım o mu bundan sonraki tavrım nasıl olmalı fikir verin bana
Adam sizi bosamis sanki. Yani sizi babaniza sepetleyip arkadaslariyla tatile gitmis sizi srayip sormuyor cocuk umrunda degil. Baya baya bosanmis gibisiniz. Bence resmiyetede dokun olsun Bitsin.Merhaba hanımlar
Kafam biraz allak bullak o yüzden karışık yazmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın
Konu şu:
Eşim beni babamın evine bırakıp arkadaşlarını arabamıza doldurup 1 haftalığına tatile gitti ordanda bana eğlance fotoları atıyor bende çok bozuldum konuşmuyorum onun la beni arama seninle konuşmak istemiyorum dedim geçen çocuğum rahatsızlandı aradım durumu anlattım abartma bir şeyi yok falan dedi adam çıldıracam dünya umurunda değil resmen herkesin eşimi böyle acaba benmi abartıyorum gerçekten dün gece aradı açmadım aşk mesajları yolladı bende cevap olarak senin tesellilerine ihtiyacım yok hele iki tane tatlı sözle beni kandıramazsın dedim o saatten sonrada ne aradı ne mesaj attı bu saat oldu ses yok bende bu adamdan iyice soğudum şimdi ne yapayım ben bu adama ben mi haklıyım o mu bundan sonraki tavrım nasıl olmalı fikir verin bana
Eşim beni babamın evine bırakıp
Konu sahibi izin verdi eşi gitti diyelim, aynı izni kendi istese eminim eşi izin vermez ne işin var kadın başına tatilde diyeBen eşlerin arada bir de arkadaşlarıyla tatil yapması gerektiğini düşünüyorum, bu konuda anlayis gösterseydiniz keşke....
ne onun dünyasi sadece sizsiniz, ne de sizin dünyaniz sadece o....
eslerin birbirlerine biraz özgürlük alani birakmasi lazim...
Arayıp çocuk hasta diyorum bişeyi yoktur büyütme dediği için umurunda değil dedim insan bir telaşların üzülür çocuğum hasta diye adam amaan birşeyi yoktur deyip geçiştiriyorBen eslerin ayri da tatile gidebilmesinden yanayim. Her yere aile olarak gitmek zorunda degiliz. Ayrica adam mesaj atiyor gicik oluyorsunuz,arama beni diyorsunuz. Sonra da cocuk umrunda degil diyorsunuz. Tutarsizlik var. Aile olarak da bir tatil programiniz var mi?
Asla ama asla izin vermezKonu sahibi izin verdi eşi gitti diyelim, aynı izni kendi istese eminim eşi izin vermez ne işin var kadın başına tatilde diye
Ben eslerin ayri da tatile gidebilmesinden yanayim. Her yere aile olarak gitmek zorunda degiliz. Ayrica adam mesaj atiyor gicik oluyorsunuz,arama beni diyorsunuz. Sonra da cocuk umrunda degil diyorsunuz. Tutarsizlik var. Aile olarak da bir tatil programiniz var mi?
Aylar öncesinden plan yapmıştı hatta çalıştışı yerde ki kız siz böyle plan yapıyorsunuz ama eşiniz izin verirmi demiş eşimde ben ona sormam kapıyı çeker çıkarım demiş kavga ettik yinede gittisiz birliktede tatil yaptınız mı?
tatile gitmesi sıkıntı ise neden o zaman bunu konuşmadınız?
Eşinizin size ve sizin fikirlerinize saygısı yok.Aylar öncesinden plan yapmıştı hatta çalıştışı yerde ki kız siz böyle plan yapıyorsunuz ama eşiniz izin verirmi demiş eşimde ben ona sormam kapıyı çeker çıkarım demiş kavga ettik yinede gitti
Aylar öncesinden plan yapmıştı hatta çalıştışı yerde ki kız siz böyle plan yapıyorsunuz ama eşiniz izin verirmi demiş eşimde ben ona sormam kapıyı çeker çıkarım demiş kavga ettik yinede gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?