- 27 Kasım 2017
- 701
- 2.379
- 33
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Ben giderimde annem babam izin vermez eşim kıyamet koparır zaten kendimi ezik hissediyorum artıksizde gidin o zaman. niye oturup onun keyif
sürmesini bekliyorsunuz. alın çocuğunuzu gidin.
o size sormuyorsa sizde ona sormayın.
Evlilik adamı değilmiş malesef geç fark ettimEşim beni beğenmiyor ,
Eşim tek başına kar tatiline gitti ,
Eşimin iş yerinden bi kız koluna göğsüne dokunurken videosunu gördüm ,
Eşim arkadaşlarıyla tatile gitti vs vs vs.
Açtığınız konular evliliğe pek benzemiyor gibi.
Eşiniz evlendiğinin farkında mı ?
Ben giderimde annem babam izin vermez eşim kıyamet koparır zaten kendimi ezik hissediyorum artık
Vukuat bir değil iki değil, acil boşanması lazım benceGerçekten hoş olmamış yaptıkları, sinirlenmeniz, soğumanız normal ama konuya boşan tarzında mesaj atanlara şaşırdım açıkçası..
Gerçekten hoş olmamış yaptıkları, sinirlenmeniz, soğumanız normal ama konuya boşan tarzında mesaj atanlara şaşırdım açıkçası..
Gerçekten hoş olmamış yaptıkları, sinirlenmeniz, soğumanız normal ama konuya boşan tarzında mesaj atanlara şaşırdım açıkçası..
Evlilik adamı değilmiş malesef geç fark ettim
Ne icin telaslanacak? Allah korusun kaza bela gelmemis basina,havale gecirmemis cocuk. Biraz buyutuyor olabilirsiniz. Hatta kendisini kotu hissetmesi icin ona da bunu yansitmis olabilirsiniz bence. Birlikte tatil yaptiysaniz veya yapacaksaniz,yani adam size ve cocuguna vakit ayiriyorsa bence baskalariyla da gezmek hakkiArayıp çocuk hasta diyorum bişeyi yoktur büyütme dediği için umurunda değil dedim insan bir telaşların üzülür çocuğum hasta diye adam amaan birşeyi yoktur deyip geçiştiriyor
Bu kadar özeniyorsa bekar hayatına ona istediğini verinMerhaba hanımlar
Kafam biraz allak bullak o yüzden karışık yazmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın
Konu şu:
Eşim beni babamın evine bırakıp arkadaşlarını arabamıza doldurup 1 haftalığına tatile gitti ordanda bana eğlance fotoları atıyor bende çok bozuldum konuşmuyorum onun la beni arama seninle konuşmak istemiyorum dedim geçen çocuğum rahatsızlandı aradım durumu anlattım abartma bir şeyi yok falan dedi adam çıldıracam dünya umurunda değil resmen herkesin eşimi böyle acaba benmi abartıyorum gerçekten dün gece aradı açmadım aşk mesajları yolladı bende cevap olarak senin tesellilerine ihtiyacım yok hele iki tane tatlı sözle beni kandıramazsın dedim o saatten sonrada ne aradı ne mesaj attı bu saat oldu ses yok bende bu adamdan iyice soğudum şimdi ne yapayım ben bu adama ben mi haklıyım o mu bundan sonraki tavrım nasıl olmalı fikir verin bana
Benim de aklima o geldi. Yani konu sahibi diyor ki cocuk hasta bak bak sen orda egleniyorsun.Bencede gidebilmeli eşler tatile ayrı ayrı. Ama bu iki tarafında rızasıyla olmalı. Konu sahibi o dönünce çocuğa bakacak bende arkadaşlarımla bir hafta tatil yapıcam deseydi sorın olmazdı bencede. Beni babamın evine bırakıp tatile gitti demesi bence hoş değil. Çocuğun hastalığını umursamamasına birşey diyemedim mesela. Konu sahibinin gönülsüz olduğunu bildiği için konuyu abartıyordur beni huzursuz etmek için diye düşünüyor olabilir.
Annen baban mi izin vermez?!!??Ben giderimde annem babam izin vermez eşim kıyamet koparır zaten kendimi ezik hissediyorum artık
Evet annem babam izin vermez eşim iş için bir yere gittiğinde evde yanlız kalmamada izin vermezler ya onlara gitmek zorundayım yada kv deye yada onlar gelip benim yanımda kalırlarAnnen baban mi izin vermez?!!??
Nasil yani?
Anan babaniza ne?
Koskoca evli barkli kadinsiniz yaaa!!
Hala ana babay mi soruyorsunuz tatili bilmem neyi?
Pesss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?