Sinirlerim bozuldu

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Geçen hafta ilişki modelimiz benim istediğim gibi olsun ben hakaret edeyim sen sus tarzı davranan eş annesiyle iletişimi noktalamıştım, kendisi “benim istediğim gibi davranacak ve yaşayacaksın” diye üstü kapalı 1 sene psikolojik şiddet uyguladı, sorun çıkaran hep kendisiydi ben huzursuzluk çıkmasın diye 2 hakaretini ve 1 senedir psikolojik şiddetini siğneye çekmiştim, en son da “İnsan edemedim seni” diyip beni köpek yerine koydu bende heryerden engelledim bir daha asla görüşmeyeceğim.
Kp uzakta çalışıyor haftasonları geliyor evine. Sanki haberi yokmuş gibi(kesinlikle var kv onu bana karşı hep doldurdu)eşimi arayıp bizi çağırmış.
Bende eşime söyleyeceğin tek şey annem hakaret ediyor kedicik artık görüşmeyecek demekti dedim. Kendisi bahane uydurmuş babasına. Babamla kavga mı edeyim diyor. Babası beni de aramıyor, hiç birşey olmamış gibi gitmemi nasıl beklerler? Normalde bile gidince annesi beş karış surattı bana insan değilsin denen yere ben gider miyim?
Eşime ailesiyle görüşmememi kaldıramıyorsa boşanacağımı bile söyledim, daha fazla kendimi aşağılayamam dedim. Hasta oldum sinirim bozuldu elalemin çocuğu ne kadar değersiz gözlerinde. Ailemde uzak. Bırak gitmeyi bayramda bile artık görüşmeyeceğim o insanla.

Kız sessiz kalmayın şu mahlukatlara ezdirmeyin kendinizi Allah askına cünkü tecrübeye sabittir ki bazı insanlar saygıdan ve iyilikten anlamıyo.7 sene sacma sapan seylere maruz kaldım aman eşimin ailesi aman büyükler dedm sonuc iş kavgaya döndü hakaretlere döndü sessiz kalma.kendini ezdirme daha beterini yasarsın böyle insanlardan uzak dur

Annesine karşı tavır takinmadi mi eşin?
Bunalıma girdi beyfendi, sanki hakaret eden huzursuzluk çıkaran benim gibi. Bir daha görüşmeyeceğim için bunalıma girdi, sonra gitmiş konuşmuş güya söylediklerin söylenmez diye, ama boşanacağım dedim eli mahkum görüşme diyor. Baskı yapmıyor hoş yapsa ne olacak, bana insan değilsin dendi ötesi var mı?

Kayınpederini ara, sen söyle. Kayınvalide bana bunları söyledi, görüşmek istemiyorum. "
1 senedir kendimi açıklıyorum, ortada kasıt var ve kendimi açıklamamam gerekmiş psikoloğum öyle söyledi, bende aranmadan arayıp tekrar tekrar kendimi anlatmak istemiyorum, bana söyleyenenler ortada, her aklı başında insan bana hak verirdi zaten.

Derdi neymiş ki
Bence psikologa kayınvalide ile git, Deli midir nedir?

Benimki de yakın zamanda bana hakaret etti hem de kendi evimde, kendi soframda.

Ağzının payını verince de yediremedi gecenin bi vakti çekti evine gitti. O günden sonra hic görüşmedik baktım en son numaramı silmiş.

Eşim üzülmesin diye aradım büyüklük bende kalsın dedim. Ve ne oldu biliyor musunuz, iki sefer de açmadı telefonumu.

Eşim arayıp neden açmadın anne deyince, gelip benden özür dileyip elimi öpmeden affetmem onu dedi. Ben şok sanki ben ona hakaret ettim. Kendimi savundum diye özür dileyecekmişim. Hadsiz kadın.

EE suçlusu benim bunun. Yıllarca yaptıkları terbiyesiz hadsizlikleri sineye çektim. Kadın tepeme çıktı. Bundan sonra herkese tavsiyem şu: Kaynanaya yüz vermeyin. Alttan almayın. Sonra çok zor olur değiştirmesi.

Eşime dedim ki anca avucunu yalar o anan. Bidaha da aramam gitmem. Telefonumu açmaz hee. Hadiiiiii baksın işine

Bana 1 hakaret etti 2 etti 3ünde bitirdim ilişkimi. Her birini dozu arttırarak yaptı, resmen ağzının payını vermeyip eşimi düşündüğüm için hata yaptığımın kanıtı gibi. Doz artırarak hakaretleri. Kendileri doğulu, onlar için bir travma gelinin eş ailesiyle görüşmemesi. Ettikleri hakaretse onlara göre normal herhalde, başka doğulu gelinlerine hem kavga ediyorlar hakaret ediyorlar hem de birşey olmamış gibi görüşmeye devam ediyorlar ve her fırsatta o gelinin dedikodusunu yapıyorlar. Beni de onunla karıştırdılar ben batılıyım, ağızlarının payını aldılar bir daha mı asla. Asla hayatımda yerleri yok

Ayni seyi malesef ki bende yasadim ahh o kaynanalar yokmu o kaynanalar kaynar kazana atacan bende senin gibi tavrimi koydum simdi gorusmuyorum bileee az insan cok huzur lililililili

7 aylık evliyim. Öyle çok severek aldı beni eşimin annesi, anlatamam. Evlendik 21.gün yüzünü gösterdi. Birde biz alt üst oturuyoruz. Hiç çıkasım gelmiyor yukarı. Ve artık çıkmıyorum. İşini yapınca benden iyisi yoktu. Ne namussuzluğumu koydu, ne dürüstlüğümü. En son benden görmedin, 2.oğlununkinden göresin dedim.. Yaza da taşınıyoruz inşallah. Yüzüne bakasım gelmiyor ya. Valla sende gitme.. Nankör ve bencil insanlarla uğraşması zor. Kendinden ödün verme. Bende boşanacagım diye tehdit ettim de şimdilik susuyorlar. Bu arada beni 7 yıldır tanıyor. Yüzünü, evlenince gösterdi. Ay bak sinirlerim bozuldu şimdi

Bizim içinde kiralık evlerinin alt katlarını tutmayı düşündüler kabul etmedik, iyi ki etmedik, birde üstümde altımda olduğunu bilsem iyice sinir olurdum, sevilecek sayılacak bir yanı yok benimkinin, bana bir defa kızım demedi canı cehenneme.

Ayni seyi malesef ki bende yasadim ahh o kaynanalar yokmu o kaynanalar kaynar kazana atacan bende senin gibi tavrimi koydum simdi gorusmuyorum bileee az insan cok huzur lililililili
Benim kocamın etmediği talepleri ediyor kendisi, sanırım kendini benimle evli sanıyor, kp de ilgilenmiyor onunla, iyi niyetli değil, ben çok siğneye çektim artık yeter içim rahat benim, bana insan değilsin dedi ya kurtuldum ne diyim.

Benim namusumu bike birakmadilar kaynana kp evlendim ertesi sabah basladi sorunlar temizlik yap begenmez tekrar yapar yemek yap ayni konus suclu konusma yine suclu ben oluyorum insan yerine koymuyolar vlla bende kopek yerine koymuyorum afedersin beni gec yemin ederim sana torunlarini bile arayip sormazlar yanindayken kuzum babaannm ama eve gelince torun yok oluo ne yiyo ne icio sormazlar bize hic hakki gecmedi ne dugun yaptilr ne gelinlik giydirdilr toruna bile bisy yapmadi

Benim insanlığıma senin namusuna laf edilmiş, artık bu işin oluru yok, bizde bir annenin evladıyız, kimsenin kahrını çekmeye gelmedik, eşimle bir sorunum yok evlendiğimden beri sorunum bu kişiyle ama artık yeter. Bana yaptılarda ne oldu, altınlarımızı çaldılar, yani gene biz yapmış olduk, ben zaten birşey beklemiyordum, kendim yatak odamı mutfağımı düzdüm bir salon takımı aldılar onunda parası altınlarla alındı

Kp ile atanı iyi tutmak istiyorsan, bence ara ve kendisiyle konuş. Kv kendimi haklı çıkaracak şekilde anlatmıştır emin ol. Birde senin ağzından dinlesin kp. Arayıp sizi çağırması arayı yumuşatmak içindir. Sende haklı sebeplerini, gördüğün muameleyi anlat. Bu sebepten evliliğinin bile sallantıda olduğunu söyle. Baktın oda eşinden yana davranıyor, o zaman iyice çekersin kendini.

Kp sessiz sakin bir adam, bana bir kötülüğü olmadı, zaten sessizliği yüzünden eş annesi böyle olmuş, bana hakaret edilirken oda vardı, tek söylediği sen anneni biliyorsun oldu, ne diyorsun bile diyemedi, yani ipler kimin elinde belli, arayı iyi tutsam bile evime yalnız gelmek istemez, e bende o eve gidemem artık, eş annesinin olduğu hiç bir yere ayak basmam, tabi bayram da falan ararım kpyi. 1 sene psikolojik şiddet gördüm, ailemde uzakta, onlara anlatmadım üzülmesinler diye, artık anlatıyorum, ve kararlıyım görüşmeyeceğim köpek değilsem görüşmemem normal.

Adam aklınca arayı bulmaya çalışmış. Büyükler yapar arada öyle şeyler, iyilik olsun kötülük uzamasın diye. Sanki zorla kolunuzdan tutup çekip getirmedi ya.
Bukadar sinirlenecek ne var anlamadım. Siz zaten görüşmeyeceğinizi eşinize söylemişsiniz. Gerisi önemsiz ayrıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…