• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuldu

Ayline parlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
162
85
48
Biraz önce çok yakın bir arkadaşımla görüştük aslında buluşacaktık beni geçiştirdi anladım bir sıkıntı olduğunu çok yakınız 15 yılı aşkındır bir süredir arkadaşız kardeş gibi olduk çoğu şeyini bilirim o da benimkini dönem dönem eşiyle sıkıntıları oluyor eşi kavgalarda genelde şiddet uyguluyor kendine hakim olamıyor. Bugün de sesi çok kötü geldi başta konuşmak istemedi sonra biraz sakinleşince aradı hödük adam akşam bunu tartaklamış ayağıyla böğrüne tekme atmış öksürürken otururken ağrıyor diye ağladı içim gitti yaa boğazına yapışmış nefessiz kalana kadar sıkmış saçlarımı tutamla yoldu dedi elime geldi saçlarım dedi. Ayy çok kötü oldum oturdum ağladım ya bunu hakedecek naptı bu... Adamın kardeşini sevmiyor arkadaşım kız kardeşi o bir şey vermiş adama o da önce eve getirmek istememiş. Sonra da görümce bir şeyler yapıp bunların arasını karıştırınca o da sinirle o verdiği eşyaya zarar vermiş süs eşyası gibi bişeymiş tam anlamadım bunu üzerine bunlar yaşanmış. İstersen dedim doktora gidelim bak rapor falan alalım dedim babası hasta o yüzden yanaşmıyor onları üzmek istemiyor. Adam zaten her kavgada bıçakla silahla tehdit ediyor aşağılık birisi kadına tekme atmak nedir ya acaba kaburgam zarar mı gördü diyor çok endişelendim ama napabilirim ben de çaresiz kaldım. Hapşurdum çok battı diyor offf ya. Sabaha kadar ağlamış belli allahın cezası kadına nasıl saldırmış.

Yani ne yapabilirsiniz ki? Youtuber Merve vardı kadın da her şeye susmuş adam en son 50 küsür yerinden bıçaklamış, kadın günlerce yoğun bakımda yattı. Bi insan tehdit ediyorsa yapabilme potansiyeli olduğu içindir. Allah korusun böyle bi şey yaşadığında teselli de edebilecek durumda olmaz babasını.

Boşanmak istemiyor baba ile ana ile çocuk ile alakası yok. Boşanmak isteyen adam karşısına tüm sülalesini alıp mesleği yoksa dahi gundelige giderekte boşanıyor. Kendisini kandırmasın. Kendi için üzülmeye ve çaba sarfetmeyen birine sizde üzülmeyin diyemem lakin efor sarfetmeyin. Arada sonra siz kaynarsiniz

Anladığım adamdan da korkuyor yani bulaşacak birisi herhalde anlattıklarından o kadar rahat kurtulamaz gibi anlatıyor katliam yaparım falan diyormuş bırak ya dedim ısıracak it dişini göstermez dedim ama sindirmiş anlaşılan. Adam da dışarıda iyilik perisi gibi çift karekter midir nedir arkadaşım olmasa valla derim o adam çok kibar beyefendi falan diye yani sandalyesini çeker gözünün içine bakar ama içinden kızınca canavar çıkıyor ya bide bu kadar basit bir mevzu ne olmuş yani sende al onun bir eşyasına zarar verok zoruna gittiyse tekme atmak ne

Ben olsam bi yerden sonra dinleyemezdim. Babam hasta muhabbeti baydi artik cocugu olmayan her kadinin bahanesi, cocuk olsa "cocuk olmasa bi dk durmam" derdi.
Elinde kalacak adamin hala konuşuyor insan boyle.durumda nereye olsa gider.
Kiraz mevsiminin mi bahanesiydi😃😂

Alo 183'ü ara ihbar et, aynı zamanda cimere de ev adresini onların isim soyisim bilgisini ver şikayet et, bulunduğu ilçenin sosyal hizmet merkezine düşer en geç bir hafta içinde evine incelemeye giderler.
Ama yüzde 90 arkadaşın 'bunlar yalan, kocamla mutluyum' der gönderir görevlileri.
Arkadaşın mal değil,salak değil, elinde seni arayıp dedikodu yapacak telefonu var. İstese bin kere şu serefsizden kurtulurdu. Demek ki dayak yiyip oturmaktan mutlu.
Karışma sen, üzülme de kimsenin kendi çözmek istemediği derdi için.
Benim de iş arkadadim vardı. Meydan dayağı yemişti sevgilisinden, benim ağrıma gitmişti, öfkeden kaç gün iştahım kesildi. Sonra çocuğun doğumgünü için saat beğenmiş, bize gösteriyordu 'alayim mi' diye 😅😅😅

ya kusura bakmayın ama kimsenin stres topu olmak istemem ben olsam
kocası yapsın yapsın arasın bana anlatsın ben şişeyim şişeyim, sonuç. akşam o adamla sevişip yrın pazar kahvaltısı hazırlayacak. bense belki 2 gün yemek yiyemecem öfkemden....

bunun kime ne faydası var?

böyle arkadaşlarım olmuştu
gençtim cahildim, yönetemiyordum bu durumları
ama şimdi olsa

arkdaşıma derim ki "bak, senin bu kocan davarın, hayvanın teki. azcık gururun varsa boşarsın. babanı da bahane etmezsin. boşanırken/boşanınca destek ihtiyacın olur, yanında olurum, arkdaşınım desteklerim... ama 1 değil 2 değil, boşanmıyorsan daha da bana anlatma, benim de bir sabrım ve korumak istediğim bir ruh sağlığım var"
bitti, bu kadar.

ya kusura bakmayın ama kimsenin stres topu olmak istemem ben olsam
kocası yapsın yapsın arasın bana anlatsın ben şişeyim şişeyim, sonuç. akşam o adamla sevişip yrın pazar kahvaltısı hazırlayacak. bense belki 2 gün yemek yiyemecem öfkemden....

bunun kime ne faydası var?

böyle arkadaşlarım olmuştu
gençtim cahildim, yönetemiyordum bu durumları
ama şimdi olsa

arkdaşıma derim ki "bak, senin bu kocan davarın, hayvanın teki. azcık gururun varsa boşarsın. babanı da bahane etmezsin. boşanırken/boşanınca destek ihtiyacın olur, yanında olurum, arkdaşınım desteklerim... ama 1 değil 2 değil, boşanmıyorsan daha da bana anlatma, benim de bir sabrım ve korumak istediğim bir ruh sağlığım var"
bitti, bu kadar.
Tamda içimden geçenler... Bunlara enerji vampiri deniyordu sanırım. Bana anlatsın sorununu ama karşılığında verdiğim aklı alacaksa dediğimi yapacaksa anlatsın. İçini döküp eski düzene devam edecekse beni niye geriyor şişiriyor. Böyle kaç arkadaşımı sildim. Hele biri açar konuşur konuşur kapatırdı. Hiç sende nasılsın demezdi. Herkesin derdi dinlenmez.

Alo 183'ü ara ihbar et, aynı zamanda cimere de ev adresini onların isim soyisim bilgisini ver şikayet et, bulunduğu ilçenin sosyal hizmet merkezine düşer en geç bir hafta içinde evine incelemeye giderler.
Ama yüzde 90 arkadaşın 'bunlar yalan, kocamla mutluyum' der gönderir görevlileri.
Arkadaşın mal değil,salak değil, elinde seni arayıp dedikodu yapacak telefonu var. İstese bin kere şu serefsizden kurtulurdu. Demek ki dayak yiyip oturmaktan mutlu.
Karışma sen, üzülme de kimsenin kendi çözmek istemediği derdi için.
Benim de iş arkadadim vardı. Meydan dayağı yemişti sevgilisinden, benim ağrıma gitmişti, öfkeden kaç gün iştahım kesildi. Sonra çocuğun doğumgünü için saat beğenmiş, bize gösteriyordu 'alayim mi' diye 😅😅😅
Eman burada da anlattım sen de görmüştün galiba yengeç, 2 çift pikniğe gittik yanımızda kıza çok ağır bi tokat atmıştı hatta kızı bırakıp bizim bile üstümüze yürümüştü adam. Geçen gün eşim davetiyeyi gönderdi 1-2 aya düğünleri varmış...

Eman burada da anlattım sen de görmüştün galiba yengeç, 2 çift pikniğe gittik yanımızda kıza çok ağır bi tokat atmıştı hatta kızı bırakıp bizim bile üstümüze yürümüştü adam. Geçen gün eşim davetiyeyi gönderdi 1-2 aya düğünleri varmış...
Heh bak, senin konunda yazmisimdir kesin. Sen de o gece çok stresliydin, "emin ol onlar mutlular. yat uyu keyfine bak. hiç bulaşma" demisimdir kesin:)))
Bunlar böyle ya, dayak yemeyi tutkulu aşk zannediyorlar. Hangi devirdeyiz? İnsan istese bugün olmaz yarın, elbet bosanir

Back
X