- 1 Ekim 2021
- 162
- 85
- 48
- Konu Sahibi Ayline parlak
Biraz önce çok yakın bir arkadaşımla görüştük aslında buluşacaktık beni geçiştirdi anladım bir sıkıntı olduğunu çok yakınız 15 yılı aşkındır bir süredir arkadaşız kardeş gibi olduk çoğu şeyini bilirim o da benimkini dönem dönem eşiyle sıkıntıları oluyor eşi kavgalarda genelde şiddet uyguluyor kendine hakim olamıyor. Bugün de sesi çok kötü geldi başta konuşmak istemedi sonra biraz sakinleşince aradı hödük adam akşam bunu tartaklamış ayağıyla böğrüne tekme atmış öksürürken otururken ağrıyor diye ağladı içim gitti yaa boğazına yapışmış nefessiz kalana kadar sıkmış saçlarımı tutamla yoldu dedi elime geldi saçlarım dedi. Ayy çok kötü oldum oturdum ağladım ya bunu hakedecek naptı bu... Adamın kardeşini sevmiyor arkadaşım kız kardeşi o bir şey vermiş adama o da önce eve getirmek istememiş. Sonra da görümce bir şeyler yapıp bunların arasını karıştırınca o da sinirle o verdiği eşyaya zarar vermiş süs eşyası gibi bişeymiş tam anlamadım bunu üzerine bunlar yaşanmış. İstersen dedim doktora gidelim bak rapor falan alalım dedim babası hasta o yüzden yanaşmıyor onları üzmek istemiyor. Adam zaten her kavgada bıçakla silahla tehdit ediyor aşağılık birisi kadına tekme atmak nedir ya acaba kaburgam zarar mı gördü diyor çok endişelendim ama napabilirim ben de çaresiz kaldım. Hapşurdum çok battı diyor offf ya. Sabaha kadar ağlamış belli allahın cezası kadına nasıl saldırmış.