- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bende zaten isteksizlik vardı hep vardı açıkçası . Esimide seviyodum aslında neyse ya derine inmek istemiyorum ama konu eşim değildi bende sorun vardıPsikolog arkadaşlar daya iyi bilir ama bence burda anahtar cümle: “Erkek kedi çiftleşirken ona zarar veriyor gibi hissediyorum.”
Bence siz olumsuz cinsel deneyimler yaşamış olabilirsiniz. Cinsellik hem erkek hem kadın için zevk verici bişey. Kediler zevk alıyor mu bilmiyorum ama içgüdüsel olafak yapmaları gereken bişey ve zarar verme durumu yok. Bence bu psikolojinin üzerine eğilin. Kedi dişi olduğu için kendinizle özdeşleştirmişsiniz. Erkek kedide kocanız veya sevmediğiniz erkeklerle özdeşleşmiş. Sağlıklı bir düşünce değil. Aşmaya çalışın bunu dünyada iyi erkekler iyi kadınlar olduğu kadar kötü erkekler kötü kadınlar da var. Karakter meselesi.
Yani neden kedinizin çiftleşmesi den rahatsız oluyorsunuz?hamile kalmasını istemediğiniz için mi?Bu kedi çok güzel beyaz bir kedi ,ciflestigi kedi fazla mı sıradan ?yoksa sizi sadece ciftlesmeleri mi rahatsız etti?Tam olarak aslında sizi ne rahatsız etti ?Tüm bunları la birlikte sizin cinselliğe bakışınız ve cinsel hayatiniz nasıl ?Anlamadim
Artık burdayım kuzum merak etmeNerelerdesin sen yine kuzum ya .valla iyi geliyosun ortalıktan kaybolma .tam kafa kadınsın halden anliyosun . :) 7.8 kedi var bı bu beyaz kediyi sevdim oda yerinde durmuyor
Ben sizi anladım ya benim muhabbet kuşum vardı beni çok severdi ben de onu çok severdim odadan çıktığım anda bağırırdı arkamdan aşkım fıstık fıstık derdi bigün arkadaşın kuşuyla yan yana getirdik aman Allahım kuşum beni görmüyor nasıl sinir oldum nasıl kızdım kuşumu hemen diğer kuştan uzaklaştırdım evli evine köylü köyüne kuşum ölünce çok üzülmüştüm aklıma gelince hala bi tuhaf olurum bir daha da evcil hayvan almadım sanırım sizinki de böyle bişeyÜzgünüm .ama bu beyaz kediyi seviyorum ben .sanki erkek kedi ona zarar veriyomus gibi hissediyorum
Siz kediyi kendinizle ozdeslestirmissiniz ama sizin gibi olmadığını gördüğünüzde rahatsız olmuş olabilirsiniz.Bende zaten isteksizlik vardı hep vardı açıkçası . Esimide seviyodum aslında neyse ya derine inmek istemiyorum ama konu eşim değildi bende sorun vardı
Bence sorun sizde sokakta yasayan hayvana karisan insan evde nelere karışıyordur. Ben annenizin yaptigini onaylamıyorum ama sizde duzelmek icin bir sey yapmiyorsunuz
Öylemi dersin :)) yok ve yapmam okadarini .yada yaparmiyim .kıskanç değilim aslında ama bilmemki yasayip.gorucezKarpuz daha dur bismillah Oğlun büyümeden hemen kaynanalığa başlamışsın
Gelinin çok çekicek senden
Kedi behlül duacınız olacak
8 yaşında sokak kabadayısı, çapkın çok kötü fena:)) mahallenin tüm kedilerine saran bir erkek kedim var, erkek kedi anası olarak müdahale etmek boynumun borcu olduKedi behlül duacınız olacak
Bizim kızında bir sevgilisi var tosun her gun gelir balkonun altinda serenat yapar kac kez yakaladım kızımı balkondan kacarken8 yaşında sokak kabadayısı, çapkın çok kötü fena:)) mahallenin tüm kedilerine saran bir erkek kedim var, erkek kedi anası olarak müdahale etmek boynumun borcu olduadam o kadar kötü ki bizle bile yaşamıyor, sokaklarda racon kesiyor, ancak hiç yemek bulamazsa gelir, onun dışında yüz bile vermiyor mikrop, oysa biz büyüttük ama onun derdi tasası dişi kediler, yer gök siyah beyaz yavru oldu onun yüzünden hahahahahahaha
Hahaha instagramda zeynepinharikalardiyari ve kedisi Pakize'nin böyle bir macerası var, o geldi aklımaDişi kediye iyice kızın bence. Boş bırakırsanız ya davulcuya ya zurnacıya gider. Kırsın dizini otursun evinde.
"Bak Hayriyelerin kedisi böyle ziv ziv geziyor mu hiç? Evden burnunu çıkarmıyor. Sen bizim adımızı mı çıkaracan" deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?