Sinirlerim bozuluyor ( resimli)

Şu konuda da ceza gelmezse pes diyeceğim artık. 1 önceki konu da yine BDV'lik olmayan bir konuydu ama ceza gelmedi.
Geçen gün ben ceza aldım, neden diye mesaj attım, cevap dahi gelmedi.

Engelleyip geçmek bir seçenek elbette ama daha fazla ne kadar saçmalanabilir diye merak ediyor insan.

Dert ariyorsan kendi durumunu dert et kardesim sende gelip burda sokak kedisi çiftlesiyor sinirim bozuluyor dersen millette tepki gösterir.
Sokak kedisi değil onlar daha kackez diyicem bizim bahçede yaşıyorlar 7.8 kedi var . .hep kendi derdimimi anlaticam ben bile bıktım usandim anlatmaktan .o konuyla ilgili konusasimda gelmiyor artık kedi penceredeydi biraz bakistik falan ben bu kediye niye sardım falan filan düşüncelere daldık burada buldim kendimi

Bahce sokak olmuyormu sokak kedisi iste kabul et evinde ozel mama ile beslemedigin kedi sokak kedisidir

Şuan ikiside bahçede kuytu köşeye girmişlerdir yine rahat vermicegim için belkide.simdi korkarım bu saate yarın sabah atarım resmini onunda pencereye oturursa bugünde atarım :)

Yahu niye rahat vermiyorsunuz hayvanlara?
Aklıma Kardeş Payı'nda, havuzda huzurla yüzen karabatağı yiyen Sezai geldi.
Tam çiftleşirken siz müdahale edince, onlar da aynı Zeliş gibi şoka giriyorlardır.

Çiftleşmeyle sonlanmayan her kızgınlık kedi için zararlı. Bu kadar düşünüyorsanız götürüp kısırlaştıracaksınız.
Hem sürekli doğurup ömrü kısalmayacak hem de sokakta sürünecek yeni yavrular dünyaya gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…