- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.164
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yok olmasın elbette . benimde oğlum var bem erkek dusmani değilim .inan sadece neden böyle davrandım kestiremiyorumkarpuz sen erkek düşmanı oldun diye o da mı öyle olsun?ne yapsın hayvan
Bende bian bunu düşündumNe okuduk biz boyle?
Sal hayvanlari yahu şaka yaptik aafagahha.Şuan ikiside bahçede kuytu köşeye girmişlerdir yine rahat vermicegim için belkide.simdi korkarım bu saate yarın sabah atarım resmini onunda pencereye oturursa bugünde atarım :)
Sokak kedisi değil onlar daha kackez diyicem bizim bahçede yaşıyorlar 7.8 kedi var . .hep kendi derdimimi anlaticam ben bile bıktım usandim anlatmaktan .o konuyla ilgili konusasimda gelmiyor artık kedi penceredeydi biraz bakistik falan ben bu kediye niye sardım falan filan düşüncelere daldık burada buldim kendimiDert ariyorsan kendi durumunu dert et kardesim sende gelip burda sokak kedisi çiftlesiyor sinirim bozuluyor dersen millette tepki gösterir.
kendi ozel hayatini kediyle iliskilendirmissin bence. karpuzcum artik destek almanin zamani geldiYok daha neler .sevdim kediyi benimsedim aslında .erkek kedi yi hiç sevmedim sanki zarar veriyomus gibi hissediyorum .
Bahce sokak olmuyormuSokak kedisi değil onlar daha kackez diyicem bizim bahçede yaşıyorlar 7.8 kedi var . .hep kendi derdimimi anlaticam ben bile bıktım usandim anlatmaktan .o konuyla ilgili konusasimda gelmiyor artık kedi penceredeydi biraz bakistik falan ben bu kediye niye sardım falan filan düşüncelere daldık burada buldim kendimi
Eki Görüntüle 2654552 bizim haydut geldi korkutmayim diye yakından çekemedim.iste bu beyaz kediye saldiran
Şuan ikiside bahçede kuytu köşeye girmişlerdir yine rahat vermicegim için belkide.simdi korkarım bu saate yarın sabah atarım resmini onunda pencereye oturursa bugünde atarım :)
Aynen geldide geçiyor.en son annecigime beraber gidelim demiştim ama bian kendimi eşyalarımı toplarken buldum .çok.kotu kavga ettik te ogun .şimdi korkuyorum söylemeye .ben beraber gidelim istiyorumkendi ozel hayatini kediyle iliskilendirmissin bence. karpuzcum artik destek almanin zamani geldi
Behlüle benziyor buEki Görüntüle 2654552 bizim haydut geldi korkutmayim diye yakından çekemedim.iste bu beyaz kediye saldiran
Peki tamam sen kazandın sokak kedisi onlar bizim kedimiz değil .ama bahçe bizim onlarda bahçede yasiyor bunda anlaşalımBahce sokak olmuyormusokak kedisi iste kabul et evinde ozel mama ile beslemedigin kedi sokak kedisidir
Firdevs Hanımmi :))Behlüle benziyor buSari p.p. Behlül. Senin kizin da Bihter. Bahce de sera Sen de bu durum da kim oluyorsun bil bakalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?