buradan da anlıyoruz ki kaynana-gelin sorunları sadece Türklere özgü değilmiş.
küresel bir problemle karşı karşıya kadınlar.
neyse,
ben olsam ne yapardımCADIARZU
sanırım giderdim gene de.
özür dilemek maksadıyla falan değil.
hiçbirşey olmamış gibi giderken uğradım demek için giderdim.
getirmemi istediğin birşey var mı diye sorardım.
yalaka gelin...zemuszemuszemuszemus
bu bebek seni de melenk yaptı...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Yakın oturmanın dezavantajları maalesef..
Bence biran önce ya taşının ya da kesin ve net bir şekilde konuşup tavrınızı bozmayın.
Evimiz ayri sen vizanada gitsen bu kadin muhakak orayada el atacak.
Kadin,in huyu bu,herseyi sorun yapar,icten ice büyütür ki esimle evlendikten sonra sevgisinin bölündügünü saniyor...
Ben okuyorum,bir yandan,da meslek yapiyorum kadin ona bile gelemiyor,bir bakiyorum arkadaslarini toplamis gelmis,sormaz müsaitmisin,dersin cizimin varmi diye..Yine ona ragmen hep güleryüzlü oldum..Üzerime bisey alsam uctan uca süzer bakar o tip birsey kadin..Kayinpederim dün geldi evime,kizim küsmüsmü diye sevecen bir sekilde sarildi bana,sen üzülme kizim,sen benim canimsin diyor adam..Birak o konussun etsin o hep öyleydi diyor...Yani degismez birak ugrasma demeye getiriyor..
Esimde canim sen bilirsin ister konus ister konusma o senin kendi kararin ama ben burdan gidecegim ev alacagim diyor.Yine küslük olmasin diyor..Gururum gitmemi engelliyor,cok kirildim,heleki bana bagirlmasina tahammülüm yok..
Sabahtan aksama kadar gezer is yapmaz,hep benim yapmami bekler,kusura bakma isim var deyince,senin evin önemli degil benim evim önemli diyor..
Hastamidir baska birseymidir cözemedim daha
allah allah sasirdim
yabancilardadami varmis peh pehlmaz:
kadina bak izin alicakmis nedir bu kaynanalarin ustunluk cabasi yahu
kocam varken sana ne ben olsam gitmem ortada bisey yokken kendi sorun etmis kendi sorununu kendi halletsin nasil ortaya attiysa :umursamaz:
kocan ses etmiyorsa boşver ya ders alsın acık,ben merkezci kadın milleti kölesi sanıyo ona hesap verme durumunda değilsiniz.madem özel günlerinde ziyaret edersiniz yeter.yalnız kavga sırasında kocama bile hesap vermiyorum demişsiniz,eşinizide karşınıza almayın bence,söylenecek sözleri söylemişsiniz mesajınızı iletmişsiniz bırakın kendisi değerlendirsin ve herkezin onun emireri olmadığını anlasın.
ne gidip barışırrdım ne de yüzüne bakardım bidaha.eşin zaten annesinin ne olduğunu biliyo.boşver çatlasın kininden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?